Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Flash (2014) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dizinin ilk bölümlerinde flash iris etrafında dönüp dolaşıp ilanı aşk ediyodu, ama işte zaman çok yavaş aktığı için iris olan bitenin farkına varmıyodu.

be gerizekalı,sen nasıl yiyosun milletten o yumrukları, kurşunları, onu niye açıklayamıyolar???
Mesaj tarihi:
Açıklayabilecekleri bir şey değil çünkü. Her hafta dünya üzerindeki en hızlı canlıya conflict verebilecek villian uydurmak zorunda kalıyorlar. Superman sendromu gibi. Ana karakteri otistik gibi dővüştürtmedikleri sürece her haftayı dolduramıyorlar. Bazen geldiğini görmediği mermiyi eliyle tutacak kadar hızlı oluyor, bazen karşısındaki düşman reaksiyon verip ışın tabancasıyla vurabilecek kadar yavaş kalıyor.
Mesaj tarihi:
niyeyse artık bütün bölümler birbirinin aynısı gibi gelmeye başladı.
anca arrow olur, prison break göndermesi olur, bunlarla ayakta tutulmaya çalışılıyor gibi.
ha yine de haftasonu kahvaltı masamda açıyorum bi köşede dönüyor.
Mesaj tarihi:
Gayet keyifle izliyorum ben bunu konsept olarak farkli birsey sunma sansi pek yok bu dizileri soyle dusunmek gerek zamaninda cizgi film / roman olarak takibini yaptigimiz kahramanlar artik dizi/film olarak karsimizdalar. Ben bu yapimlari kotu de olsa severek takip ediyorum.
Mesaj tarihi:
Evet, eski diziden başka kişilerde dizide arada çıkıyor. Mesela reverse flash'ı kapana kıstırmak için kullandıkları aleti temin eden şirketteki kadın aktörde eski flash cameosuydu sanırım. Dizinin her bölümünde genelde easter egg oluyor. Ign arrow ve flashtaki easter egglerin listesini tutuyordu bir ara. Hala var mıdır bilmiyorum.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...