mayfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ilk Half-Life 2 expansion'ının Doug Lombardi tarafından bi kaç gün önce şu an yapım aşamasında olduğu söylendi. "Gamereactor: When Gamereactor visited your HQ in Seattle last spring, Gabe Newell revealed some plans that you guys had about Half-Life3. Can you tell us some more about your plans? Doug: Of course we're interested in telling more about the universe we have created and therefore we will continue making sequels to the game. At the moment we're working on a game where you play as Alyx and her well known robotdog - Dog..." http://www.gamereactor.dk/texter/?id=58676 (baksanız da anlayacağınızı sanmam :) ) alyx ve dog'lu bi expansion.. inşallah güzel yaparlar ve inşallah konuyla ilgili bir şeyler daha öğreniriz. [Bu mesaj mayfer tarafından 04 Ocak 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 obaa alyxteki her kapıyı açan, her bilgisayarı h3kleyen hede ve dog, ee dogun özelliği kendisi zaten:) çok eğlenceli bişey çıkar bundan. dogta gravity gun var aynı zamanda unutmamak lazım. ayrıca bir oyunda yaratılmış en şirin robot dog-bence- hastasıyız:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 biraz hortlatmak gibi olacak ama bişe soracam bu oyunla ilgili. ben yeni oynuyom.. bu gunshipleri kolayca öldürmenin bi yolu var mıdır? 2 tane birden saldırıyo dayanamıyom, attığım roketlerin çoğu boşa gidiyor...
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nası boşa gider. lazer güdümlü rpg.
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aga gdiyor yav.. 5 tane sıkıyom 4 ü boş diğerini de gunship vuruyo :S
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 gunshipin ateş etmesine göre senkronlaman lazım. bi de direk gemiye doğru atma, yana at sonra o tarafa yönlendir.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 deniz fenerinin olduğu yerdemisin
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 laser guided olduklari icin cursor u gunship ustunde tutman gerekiyor, yani at unut degil onlar. Bi de ates etmesi biterken aticaksin ki, sarj olurken ates edemicek
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 deniz fenerini geçtim ya 2 tane birden saldırıyolar bi yerde. ordaydım. ama uzun uğraşlar sonunda geçtim. 6 canım mı ne kalmıştı :D
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oper said: aga gdiyor yav.. 5 tane sıkıyom 4 ü boş diğerini de gunship vuruyo :S doğru ateş ettiğinden emin ol. denilen gibi at unut değil. bazuka gibi hedefe ateş edip sonra saklanırsan, imleç farklı yerde olduğu için roket de farklı yere gidecektir. ancak önce saklanıp, ateş edip, sonra çıkıp imleci gunship üstüne getirirsen, roket dönüp hedefi vuracaktır. saklanırken de vurman mümkün, yeter ki imleç tam olarak gunshipin olduğu yerde olsun. 5'te 1 miss normal, ama 5'te 4 miss yapıyorsan bir yerlerde hata ediyorsun demektir.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Deniz Feneri'ne bagista bulun. AKP'ye bagli o, para verince gunshipler gider!! odspfm Evet, laser guided oldugu icin kontrol etmen lazim, aciga dogru ates et, roket arkasina gecince gunshipe odakla.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 beceremiyorsan lathspell'e ver o geçsin.
oper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 LathspeLL said: Deniz Feneri'ne bagista bulun. AKP'ye bagli o, para verince gunshipler gider!! odspfm Evet, laser guided oldugu icin kontrol etmen lazim, aciga dogru ates et, roket arkasina gecince gunshipe odakla. hadi yav, bu meretler ateşlendikten sonra yönetiliyo mu :D yeni öğrendim :D saolun :D
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sağ tıkla laser i açıp kapayabilirsin yönlendirmek istemiyorsan
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 7.5 yıllık thread'i uplayayım. orange box'ı aldım (evet, yeni aldım) ve yeniden oynamaya başladım hl2'yi. tabi aradan x yüzyıl geçmiş olmasının verdiği unutkanlıkla, tamamen yeniden oynarmış gibi oynuyorum oyunu. sonuç: gelmiş geçmiş en iyi fps
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 gelmiş geçmiş en iyi fps değil ama yine de baya sağlam bi oyun. level/şehir tasarımları muhteşem. episode 3 ya da hl3 çıksa da oynasak artık.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 2 haftadır oynamıyordum, kıyamayıp. dayanamadım. oynadım. bitti. pişmanım. episode 1'e başlıyorum.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 episode 1'i de oynadım. o da bitti. onda achievementları da %100 ledim bi de ehue
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bir ara tüm seriyi bitirmiştim arka arkaya.her gece rüyama giriyordu oyun.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gelmiş geçmiş en iyi fps abi net. quake fanısın biliyorum ama daha iyi yani, yapacak bişey yok.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 HL2'yi oynayamıyorum, FPS bulantısı oluyor bikaç saatte, Fallout3'te de aynısı olduydu böhühü
Öne çıkan mesajlar