Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 2

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Yaw Bende Ati 9600 dan çikan bbi bilet var ne yapacam ya hiç bakmaya kasamiyacam bakan varsa uğraşan varsa bana anlatsin..[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen
kann man uns am Himmel sehen
wir haben angst und sind allein

Gott weiss ich will kein Engel sein
Heaven Must Be Hell in Sky
Sosyal ağlarda paylaş

1) www.steampowered.com sitesine giriyosun
2) steam denen programi download ediyosun
3) kendine bi steam accountu aliyosun
4) steam accountcunu actiktan sonra "browse games"e girip, "register a prodict i already own"'a tikliyosun
5) cd key'ini buraya giriyosun. hl2'yi orjinal olarak almis oluyosun. eger hl2'ni silver veya gold editiona upgrade etmek istersen, tekrar browse games'den onu halledersin. onu simdilik bosver.
6) play games'e giriyosun, half-life 2'ya tikliyosun, download ediyosun ve oynuyosun
7) bi dahaki sefere bu tarz bi soru sormamak icin forumda admin abilerimizin bize sundugu "arama" nimetinden yararlaniyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben bu oyunun dvd versiyonunu aldım 90 milyona.kurdum bi güzel, oyunu register etttim, steamden acc aldım felan cd-keyi verip gerekli kısımları dl etmeye başladım.ama dl etme zamanını gösterdi dumur oldum: 950 küsür dakika!yaklaşık 15-16 saat ediyor.anladığım kadarıyla (yanlışsam düzeltin) bu dosyalar indirildikten sonra bi daha indirilmesin diye backupları felan alınabiliyor.diyeceğim şu:aynı dosyaları çekmiş bi arkadaş bana bu dosyaları cdye çekip gönderebilirmi?dial-uptan bağlanıyorum ve bu kadar süre nette kalmam mümkün değil.ocak sonu gibi adslye geçicem ama o kadar beklemekte istemiyorum.bunu birinin göndermesi mümkün mü?[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.

[Bu mesaj PUMA tarafından 06 Aralık 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeeha g-man i öldürdüm.yapma abi köpeen oliyim diyordu.
çantayıda açacaktım da spoiler olmasın dedim
not:hiçbir şifre kullanılmamış,bug olmuş,gunship temizlemiştir adiyi :-P

edit aynı resim 2 tane olmuş
2. edit saçma sayfa yapısı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Aralık 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Aralık 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi red keşke öyle bi arkadaş olsada buralarda benim tanıdık yok hiç hl2 oynayan.DVD versiyonunuda aldım almasınada bazı kısımlar özellikle kesilmiş.oyununun single player kısmının oynanabilmesi için mutlaka steamden (sanırım oldukça büyük) dosyaların inmesi gerekiyor.yani orjinal alsanda oyunu yinede internete bağlanıp indirmek zorundasın o dosyaları.hey allam ya şaka gibi de insan parasıyla böyle rezil oluyor işte.90 milyonu saydık ama oynayamıyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 06 Aralık 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
way konuyu anlamak istiyosan sadece oyunu bitirmek yetmeyebilir :) oyunu bitirdikten sonra `half life serisinin konusu` adli topike bi goz at.

half life i easy de 4 medium da 2 hard da 7 kere bitirdim 2 yıl oncesine kadar nerde ne cikacagini bolumleri konusmalari herseyi biliyodum su an untuum hl:s tekrardan oynayarak yine hatırlamaya calisacam ama sunu solememde yarar var ben bi oyunu sevimissem resmen bokunu cıkartıyorum hl 2 nin de bokunu cıkaracam yavas yavas ilerliyorum hard da oynayarak ama onemli degil 1 ay sora da bitrsem nası olsa bu oyunu daha en az 10 kere daha oynarim eheh :)

oyunun bi guzelligide ustune dusunebilme olanagı ben half life i arkadslarla uzun uzun gunlerce konustugumu bilirim su an arkadas grunu olarak oynuyoruz benim biraz gecikmem oldu ama bitirince 3 kisi aynı oyunu tartıstıgımızda baya guzel bi konusma oluyo..

oynarken oyun budur dedirten bi oyun bekledigimize degdi bitirene kadar uykusuz uyurken elimde gravity gun adını unuttugum sıkmalı bisi var bocekleri cagiran onları cok gorurum artık abartmıyorum dun gece ruyamda resmen bi bolumu oynadim revanhol bolumunde silahlı adamla beraber savastim kafayı cizdigimi dusunebilirsiniz ama gercekten kafayı cizdirtme hak edecek bi oyun insallah bitmez diye oynuyorum insallah kısa bir oyun degildir..normal bi oyunu oynadigimda bolum gecicen ce sevinirdim ama bunda bi bolum gecince uzuluyorum ve oyunu kapatiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PUMA, 06 Aralık 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
şimdi red keşke öyle bi arkadaş olsada buralarda benim tanıdık yok hiç hl2 oynayan.DVD versiyonunuda aldım almasınada bazı kısımlar özellikle kesilmiş.oyununun single player kısmının oynanabilmesi için mutlaka steamden (sanırım oldukça büyük) dosyaların inmesi gerekiyor.yani orjinal alsanda oyunu yinede internete bağlanıp indirmek zorundasın o dosyaları.hey allam ya şaka gibi de insan parasıyla böyle rezil oluyor işte.90 milyonu saydık ama oynayamıyoruz...

ne gibi yerler kesilmis? hic ole bisi duymadim hic bi yerde.. ilk defa senden duyuyorum. dvd versyon orjinalse zaten bunun olmasina imkan yok. kopyaysa bile sanmam. nereler kesilmis ki?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi yerde takıldım highway 17 de tren yolu var orda ne yapacaz o kadar uğraştım ki sonunda noclip açıp bakayım dedim oda işe yaramadı kafayı yicem .. bi yerden bişey açıyoruz ondan sonra gidilcek yer kalmıyor zaten.. ayrıca g man i öldürmüşler uhzuahea böylece god man teorisi naş oluyor.Mayfer çalıştıramadım .. hoca cumartesi akşamı vahiy indi bit torent ten 125 kb ve üstü ile dl yapınca hl2 5 saat te geldi bilion mu :D
ps:Bide kumdan çıkan böcükler starship troopers teki bug lara öyle benziyor ki anlatamam.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj theKingpin tarafından 06 Aralık 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

köprünün heemen yanındaki küçük kasaba gibi bişey var orda bi evin içinde yerde delik var ordan dağın eteğine iniosun sora ordan köprünün altından gidebildiin en ileriye kadar ilerliosun ordada köprünün üstündeki engelleri kaldırıoun geri dönüosun yoluna dewam ediosun.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler bi şey sorcam; benim steam'e bi şeyler oldu.açilmio,kendi accountumla açıorum steami çok güsel,sona kitlenio oyuna falan giremeden,steamin menülerine girerken kitlenio(play games-friends-servers-news vs.)aklıma gelen herseyi denedim ama olmadı bilgisi olan war mı?sizce sorun ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

yok beni yanlış anladınız.kesilmeden kastım oyunun uptadetelerini steamden tamamen indirmeden oynuyamıyorum.şu anda steamden "play games" seçeneğinden hl2nin özelliklerine baktığımda şunu görüyorum:
Homepage:hede
Developer:hödö
Disk Usage:838 MB
Status:Launching...
Amount acquired:%69
Offline Mode:Ready
ama bu internetten hl2-launch seçeneğini seçtiğimde oluyor.normal internette değilken (steamin offline modunda yani) moddayken Offline Mode:Not Ready diyor.HL2nin kısayoluna tıklayıncada the game is not ready to play diyor.oynayamıyorum yani...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...