Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mykonos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buraya giden var mı? eğlenceli olur mu 2-3 yakın arkadaş gidilse? bir de kaça patlar, nerede kalmalı filan. gayler çokmuş. gay oteline düşmeyelim de sdfs
Mesaj tarihi:
Sampiyonlar sakin.

Adamin gay oteli istememek gayet hakki. Gaylere karsi degiliz demek, haklarini savunuyoruz demek icip icip sapitilan ortamlarda da beraber olmak istiyoruz demek degil.
Mesaj tarihi:
bıyığın aklına uyup konumu trolluyorsunuz. tatava yapmayın da soyleyin. nereye gidelim. nerde kalalım. playboy forumu değil mi burası. yarınız gitmiştir en azından.
Mesaj tarihi:
ayrıca karşı değilim. kendi halinde takılacaksa takılsın. ama karşılıklı kılıç kalkan oynarlarken görmek pek hoş olmaz. o açıdan düşünün.
Mesaj tarihi:
ya adamın değil ki ada sadece. bir bölümde takılıyorlarmış onlar. böyle çıplak, üstüste güneşleniyorlarmış. oraya gitmiyim. yoksa akşam şehirde görmüşüm etmişim bana ne. onların da hakkı tatil.

ben internetin yalancısıyım. böyle yazmışlar.
Mesaj tarihi:
ben mikonos'a gittiğimde sağda solda takılıyolardı ama öyle tribe girilecek bişey yok. zaten kendi aralarında takılıyorlar ve herkes rahat. öyle üst üste çıkıp güneşlenme yok.

hosteller var 35-40tl.

http://www.hostelworld.com/findabed.php/ChosenCity.Mykonos/ChosenCountry.Greece
Mesaj tarihi:
e herkes de super paradise beach'i öneriyor eğlence için? siz nerelerde kaldınız? amaç eğlenmek tabiki. uzak olmasın eğlenceye, ya da ulaşımı kolay olsun uzaksa da. bana bir yardım plz.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Abi mesaideyim, işler bitince ya da akşam eve gidince nerde kaldığımı, eğlencenin nerede olduğunu falan hatırladığımca yazarım.

yazacaktın. bekliyorum 8-)
  • Yeni Oluştur...