Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 hasdhuasd bilal deyince aklıma geldi, bölükte bir bilal var ama tam bilal yani adam stereotype ötesi. koğuş nöbetcisi mi neydi bu herif, üst dönemlerden. adam bir gün guild vault scamler gibi bizim koğuşun vault'u scamledi hahaha. herif ne var ne yok değerli toplayıp firar etmiş. takside yakaladılar herifi. ulan ne gülmüştüm ya. karton karton sigara çalmış, firar ederken ne yapacaksa karton kargon sigarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 garbıç lan burası, yarınız ciddi ciddi tartışmış, buranın suyuna ters oğlum gündeme gidin. kitlesem garip olacak, normalde kafadan silmem lazım iyi kötü fikir beyan edenlere ayıp, dokunmayacağım o yüzden. ırkçılık tolere edebileceğim bir şey değil sori, ciddi olanı değil yani. BaaL için istisna uygulardım ben olsam çünkü arkaplanda bir neden sunuyor adam, yanlış da olsa bana göre tutarlı en azından. o nedenle o iş ne olur bilmiyorum açıkçası sorucaz adminspora. açık beyanları ve küfürleri sildim sadece şimdilik. ırkçılığın capslenmesi geyiğe sarılmasına ise varım, o da altını boşaltan bir şey tam tersine. her ırka da istisnasız yapılması gereken bir şey ki ırkın önemsiz bir şey olduğu kafamıza otursun. x ırkı y yaptı diye hıyar denmesini anlamıyorum, hiç bir zaman basmayacak kafam sanırım. yaptığı y hareketinin ırkı ile ne alakası var ulan? kötü yetiştirilmeyi neden dna'ya falan bağlıyoruz ki arkadaş biz. adamın anası babası hıyarsa herif patlıcan olacak değil, o da hıyar olacak ne yapsın? açıp okusaymış, okumamış da. e yapacak bir şey yok o zaman, alakanı keser geçersin. hayır bu mantığı kenara alsam bile gene çıkamıyorum işin içinden, çevremden heralde o da. çünkü kürtten çok türk hıyarı tanıyorum bir türk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Griswold said: Vingthor said: biraz mesela ben kürt penisinden bahsedeyim mi ister misiniz? pudra şekerli. ooooh IROWERJOIUKDJR GERİ ZEKALI YA HAHAHA büyük moderasyon geliyor beyler buraya. KÜRTLERE GERİZEKALI DEDİ. BÖYLE MODERASYON MU OLUR ALLAH KAHRETSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bence her ırka eşit seviyede ırkçı olursak bütün sorunlarımız çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Griswold said: garbıç lan burası, yarınız ciddi ciddi tartışmış, buranın suyuna ters oğlum gündeme gidin. kitlesem garip olacak, normalde kafadan silmem lazım iyi kötü fikir beyan edenlere ayıp, dokunmayacağım o yüzden. ırkçılık tolere edebileceğim bir şey değil sori, ciddi olanı değil yani. BaaL için istisna uygulardım ben olsam çünkü arkaplanda bir neden sunuyor adam, yanlış da olsa bana göre tutarlı en azından. o nedenle o iş ne olur bilmiyorum açıkçası sorucaz adminspora. açık beyanları ve küfürleri sildim sadece şimdilik. ırkçılığın capslenmesi geyiğe sarılmasına ise varım, o da altını boşaltan bir şey tam tersine. her ırka da istisnasız yapılması gereken bir şey ki ırkın önemsiz bir şey olduğu kafamıza otursun. x ırkı y yaptı diye hıyar denmesini anlamıyorum, hiç bir zaman basmayacak kafam sanırım. yaptığı y hareketinin ırkı ile ne alakası var ulan? kötü yetiştirilmeyi neden dna'ya falan bağlıyoruz ki arkadaş biz. adamın anası babası hıyarsa herif patlıcan olacak değil, o da hıyar olacak ne yapsın? açıp okusaymış, okumamış da. e yapacak bir şey yok o zaman, alakanı keser geçersin. hayır bu mantığı kenara alsam bile gene çıkamıyorum işin içinden, çevremden heralde o da. çünkü kürtten çok türk hıyarı tanıyorum bir türk olarak. uff knight online bölümüne yetkili olunca, bölümüme ben de böyle sağ duyulu, mantıklı, uzlaştırmacı, güzel şeyler yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 türklerin kendini kürtlerden üstün görmesi çok komik lan. ırkçılık yapanlara kızıyorum falan ama aslında içimde benim de ırkçılık var. en fenası araplar. sonra türklerle kürtler geliyo aynı tierdalar lan ben diyene kadar birkaç kişi daha yazmış. ben de farklı bir şey yazdım sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 en iyisi tatarlar ama kesin üstün ırk flnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Irkçılık yapmayın ırk yapın. Slav ırkından görseller bekliyorum hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 en iyisi almanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 biraz da persleri övelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 pardon ya vazgeçtim en iyisi antik yunan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Goa'uld varken gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 tiLi said: türklerin kendini kürtlerden üstün görmesi çok komik lan. ırkçılık yapanlara kızıyorum falan ama aslında içimde benim de ırkçılık var. en fenası araplar. sonra türklerle kürtler geliyo aynı tierdalar lan ben diyene kadar birkaç kişi daha yazmış. ben de farklı bir şey yazdım sanıyodum kendi ırkını üstün gören herkes gerizekalı. kürt falan farketmiyor. varsa kürt daha iyi diyen adam o da gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bu türkler sürekli kendini kürtlerden üstün gördüğünü bağırınca provoke oluyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 türkler barbardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Griswold said: garbıç lan burası, yarınız ciddi ciddi tartışmış, buranın suyuna ters oğlum gündeme gidin. kitlesem garip olacak, normalde kafadan silmem lazım iyi kötü fikir beyan edenlere ayıp, dokunmayacağım o yüzden. ırkçılık tolere edebileceğim bir şey değil sori, ciddi olanı değil yani. BaaL için istisna uygulardım ben olsam çünkü arkaplanda bir neden sunuyor adam, yanlış da olsa bana göre tutarlı en azından. o nedenle o iş ne olur bilmiyorum açıkçası sorucaz adminspora. açık beyanları ve küfürleri sildim sadece şimdilik. ırkçılığın capslenmesi geyiğe sarılmasına ise varım, o da altını boşaltan bir şey tam tersine. her ırka da istisnasız yapılması gereken bir şey ki ırkın önemsiz bir şey olduğu kafamıza otursun. x ırkı y yaptı diye hıyar denmesini anlamıyorum, hiç bir zaman basmayacak kafam sanırım. yaptığı y hareketinin ırkı ile ne alakası var ulan? kötü yetiştirilmeyi neden dna'ya falan bağlıyoruz ki arkadaş biz. adamın anası babası hıyarsa herif patlıcan olacak değil, o da hıyar olacak ne yapsın? açıp okusaymış, okumamış da. e yapacak bir şey yok o zaman, alakanı keser geçersin. hayır bu mantığı kenara alsam bile gene çıkamıyorum işin içinden, çevremden heralde o da. çünkü kürtten çok türk hıyarı tanıyorum bir türk olarak. hiçbişi olmaz ya kimse banlanmaz ya da üç gün sonra geri gelir küfür eden humanoidler çok gördük bunları sağduyunuz da çok güzelmiş, zaman bulunca mehmetçik vakfı rehabilitasyon merkezini ziyaret etmenizi öneririm bir kere olsun. ben banlanırım inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ışık dna gibi farklı renkleri bir arada taşıyor neden? prizma ile etkileştiğinde prizmanın içerisinde farklı renkler farklı hızlarda hareket ediyorlar. demek ki farklı özellikteler. ama bir ışık demeti içerisinde hepsi aynı hızlarla hareket ediyor. bu nasıl mümkün oluyor? yapışıyorlar mı birbirlerine nedir? ayrıca içerinde bazıları diğerlerine göre daha yavaş ise dengelemek için diğerlerinin de aslında daha hızlı olması gerekmiyor mu? bu durumda bir ışık demetinde ışıktan hızlı alt ışık demetleri mi var demek okuyor bu? onları ışıktan hızlı oldukları için mi göremiyoruz prizmada ayırınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/Elektromanyetik_radyasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bingildak said: hasdhuasd bilal deyince aklıma geldi, bölükte bir bilal var ama tam bilal yani adam stereotype ötesi. koğuş nöbetcisi mi neydi bu herif, üst dönemlerden. adam bir gün guild vault scamler gibi bizim koğuşun vault'u scamledi hahaha. herif ne var ne yok değerli toplayıp firar etmiş. takside yakaladılar herifi. ulan ne gülmüştüm ya. karton karton sigara çalmış, firar ederken ne yapacaksa karton kargon sigarayı. ahahahha abi aynısı bize de oldu ya. ertesi gün gidecektik ktm ile, gece bizim dolapları yağmalamışlar. kullandığım iç çamaşırlar dahil gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Vingthor said: tiLi said: türklerin kendini kürtlerden üstün görmesi çok komik lan. ırkçılık yapanlara kızıyorum falan ama aslında içimde benim de ırkçılık var. en fenası araplar. sonra türklerle kürtler geliyo aynı tierdalar lan ben diyene kadar birkaç kişi daha yazmış. ben de farklı bir şey yazdım sanıyodum kendi ırkını üstün gören herkes gerizekalı. kürt falan farketmiyor. varsa kürt daha iyi diyen adam o da gerizekalı Ben kendi ırkımı değil de Slav / Germenic neyse işte o ırkı hepsinden üstün görüyorum. Gerizekalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 HakkiYendi said: bingildak said: hasdhuasd bilal deyince aklıma geldi, bölükte bir bilal var ama tam bilal yani adam stereotype ötesi. koğuş nöbetcisi mi neydi bu herif, üst dönemlerden. adam bir gün guild vault scamler gibi bizim koğuşun vault'u scamledi hahaha. herif ne var ne yok değerli toplayıp firar etmiş. takside yakaladılar herifi. ulan ne gülmüştüm ya. karton karton sigara çalmış, firar ederken ne yapacaksa karton kargon sigarayı. ahahahha abi aynısı bize de oldu ya. ertesi gün gidecektik ktm ile, gece bizim dolapları yağmalamışlar. kullandığım iç çamaşırlar dahil gitmişti Lan kullandığın iç çamaşırlar demişken, askerde tek bir şeyim "yer değiştirdi" o da içinde 5 tane kullanılmış don olan bir poşet. Niye? Harbi şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 +5 strengthle mi basliyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Eğer soru banaysa, +5 ohhş yafrım hepsi senin miyle başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bence asıl sorun tipleri, yani ukrayna-rus gibi halklardan 10m kişi olsa sorun olmazdı ancak adamların dilleri,tipleri,tarihleri yüzünden kaybediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar