Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 abi nasıl bir sitedir bu, facebook hesabımı silmiştim ben 1-2 yıl önce, bugün bi googleladım "isim soyisim" çat bu site karşıma çıktı. sildiğim hesabımın bütün grupları falan burda ya lan. şarkılar falan var böyle tam da benim paylaşacağım şeyler. işin garibi arkadaşa olm nasıl indexlemiş hayvanlar diye facebooktan atayım dedim. Link Blocked oldu direk. unsafe diyor. sözlükte de bahsedilmiş var mı mağdur olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 yokum <3 senelerdir özenle internette gereksiz iz bırakmamaya çalışmanın meyveleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Girmeyin bilgi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 2009 yılındaki halimi gösteriyor. o zamanlar atmış hafızaya kalmış işte. çok normal. internet arşiv siteleri var, ortaokulda açtığım websiteler falan duruyor içinde. VİPERTURK.TR.CX KİŞİSEL WEBSİTEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 nasıl bi mağdur olmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 mesela fenerbahçelisindir ama galatasaray yenince galatasaraylı formalı profil çektirmek zorunda kalmışsındır. 1 gün koyup kaldıracaksındır ama o bir gün bitmez... ya da kız arkadaşınla haşna fişne fotoğrafın vardır, sonra çok pis ayrılık yaşamışsınızdır ama böyle dingil siteler insanları time machine'e sokmaya çalışırlar ne bileyim acunu beğenmişsindir 4 sene önce ama sonra yat falan alınca unsubscribe basman fayda etmez. facebooku emellerine uygun kullanmaya çalışmış ATATÜRK İLKOKULLULAR BULUŞUYOR(1975) grubuna üye olmuşsundur. yıllar sonra karşına böyle bişey çıkınca lan kesin bi yerde kullandım ben bu gizli soru cevabını bütün accountlar kayacak daldan dala dersin ama öğretmenin çoktan meslekten emekli olmuştur. böyle şeyler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 söylediklerinin hiç biri beni mağdur edecek şeyler değil ama insanlar çeşit çeşit tabi eften püften şeylere kimsenin umursamadigi olaylara takilip kalan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sene 2014 mail gizli sorusuna okudugunuz ilkokul adini dogru yazan mi var lan sdfjnsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Like'larım hariç hiçbi şey yok B)-B)-B)-B)-B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 profileengine temiz çıktı.Tam istediğim gibi bomboş ama şimdi google+ ı farkettim.Yazdığım postların bazılarını googleda adım aranınca görünür yapmış.bunuda temizlemek lazım.google+ın gizlilik ayarlarında ne yapmak lazım ki böyle aramalarda görünmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 gayet kaydedebilirler beni. celebrity olurum ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 iyi bişi mi bilmiom da yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yokum sdf zaten googledada çıkmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ben facebook'u kapatalı yıl oldu, hatta birkaç yıl, çat diye herşey çıkıyor lan bu nasıl iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 crawllayıp databeyze atmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 profilini public yapanlar gg olmuş gibi hissettim ben. ben temiz çıktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 benim public değil hiçbir zaman da olmadı ama baya bi şey var yine adfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar