KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 En sevdiginiz Alkollü içki nedir? ------------------------------------ Bence Redbul+Vodka(Redbullah) Yeni gozdem:) Yada sade Andora(captain black ile birlikte:))[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Votka + burn + tonik[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Vodka[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bira nie?Ucuz.hehehe:)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 vişne votka (gerçi çok içince fena ediyo beni) bide long island ice tea güzeldi[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 17 Aralık 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ohoo para olsa donperion shewasregal dan aşaya içmem içki kültürümüz mevcuttur :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Suark, 17 Aralık 2004 18:44 tarihinde demiş ki: bira nie?Ucuz.hehehe:) Efes Extra 1.85 YTL tekel Vodka (ufak) 9 YTL (büyük) 17 YTL Absolut 35,50 YTL Smirnoff 29,50 YTL en çok para verdiğim içkiler bunlardır :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 absint.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Votka (Absolut) + Rebull --> param olduunda Tekel Votka (Büyük) + Cola --> çok param olmadıında Tekila Bira (Fıçı)[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aslan südü :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_tyillustrious, 17 Aralık 2004 18:46 tarihinde demiş ki: ohoo para olsa donperion shewasregal dan aşaya içmem içki kültürümüz mevcuttur :) hemen fiyat vereyim 60 YTL :) ben viskiler içinde Jack Deniels tercih ediyorum hatta Jack Diet Cola karışımına hastyım.. Blue Label tabiki hepsinin babası ama 150$ ve üstü fiyatlara alıcı buluyor o da hava alanı fiyatı geçen sordum tekel market de 330 milyon çektiler.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bira ve rakı gerisi yaramaz (marmara 34 iişte budur)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bide şunu belirteyim shewasregal değil :D chivas regal[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Valla gençlerede kötü örnek olmamak lazım ama muhtemel bir içki gecesi öncesi iyi bir konu açilmiş :) Epeyde dertli olduğum bir konudur kendisi.. Bu tekel fıçı bira nedir öyle abicim barda birayi sulu içiyoruz anladikda bari tekel anam sen yapma be şu kutu biranin fıçı halini satsa ya adam gibi bide o fıçıyı kullanamıyorum bi türlü yarisi aşaya akıyor parama yazık be.. Içki severlere şu sıra Migross da çok ucuza çok kaliteli şarapların satıldığınıda söylemek isterim 14 milyon gibi bir fiyata oldukça kaliteli bir şişe şarabi alabiliyorsunuz. 7 - 9 milyon arasına da biraz düşük kalitelileri var ama sonuçta köpek öldürenden iyidir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 okçular[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 şeref şişesini aldiğimizmi varda shewas in adini doğru bilelim anca barda ısmarlayan filan oluyorda içiyoruz. Şeref sen tecrübelisin bana bi tavsiye ver bakalım ben viskiyi sek harici içemiyorum kolayla filan hoşlaşmiyorum yani.. Jack de ağır geliyor ne yapmam lazım? Yanına çikolata filanmı yapalım? Napalım üstad :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bira bi de bizim evin manyak içki dolabındaki viskiler ehhehe[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Müzakere konusunda ne güzel ülkeyi kurtariyordum :) nerden açtiniz şu muhabbeti[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Ra_tyillustrious, 17 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: Yanına çikolata filanmı yapalım? Napalım üstad :) Tobleron abi Tobleron tek geçiyorumm[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 JW Black Label gayet hos tek basina, yemekle de raki adet olmus.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 oho sende bizi göçertcen gitdin en pahalisini söyledin :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 chivas regal içiyosan Toblerondan aşşası kurtarmaz :D ama ucuz viskilerle pikolata gidebilir..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ahahahha çok güldüm ya abi tadella olmazmi ya[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hazır evde kimse yok ben içki dolabına dooru akıyorum geçen gün jb buldum babam saolsun :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hayatta olmaz tedelle damağa yapışır. :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar