Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babamı sevmiyorum

cimbom

Öne çıkan mesajlar

Şereften yoksun insanın teki, kız çocukları için biyerini verir ancak tek oğlu olmama rağmen bana düşman, beni kendiyle kıyaslıyor, ulan kendisine benzemiyormuşum dayıma benzermişim. Hergün kendisine karşı düşmanlığım gittikçe artıyor ve gidip yarın ev-araba alıp üstüme yapsa bile içimdeki kin ve öfkem dinmicek, Allah varsa eğer belasını versin ,kendisini bildiği gibi yapsın ancak acı çeksin ölmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

İlerde geçer, çok kafana takma şimdi.
http://4.bp.blogspot.com/-WEPt7iJJBd4/UvpqW_m5WzI/AAAAAAAAADY/wymC7cdotys/s1600/babam+her%C5%9Feyi+bilir.jpg

şu başında babası olan insanlar için geçerli. yani hayatı babasının telkinleri ile öğrenmiş olan insanlar için. ben babamla hiç kopmadım hep konuştum ama gel gör ki adamı tanımıyorum. neyi sever neyi sevmez hiçbişeyi bilmiyorum. 1 yaşında ayrılmış bizimkiler. ayda belki bir iki defa konuşuruz. bugüne kadar bana yararı olan tek bir hareketi bile olmadı. ben herşeyi kendi başıma öğrendim mesela. çokta imrenmişimdir babası yanında olupta "oğlum şunu yapma bunu yap bak bu iyidir bu kötüdür bundan uzak dur" laflarını falan duyan insanlara.

ha belki şu topiği açan insanın nefretinden, nefret değilde küskünlüğünün 25 katı bende vardır ama tutupta şuraya konu açasım hiç gelmemiştir lan.
Sosyal ağlarda paylaş

cimbom said:

Şereften yoksun insanın teki, kız çocukları için biyerini verir ancak tek oğlu olmama rağmen bana düşman, beni kendiyle kıyaslıyor, ulan kendisine benzemiyormuşum dayıma benzermişim. Hergün kendisine karşı düşmanlığım gittikçe artıyor ve gidip yarın ev-araba alıp üstüme yapsa bile içimdeki kin ve öfkem dinmicek, Allah varsa eğer belasını versin ,kendisini bildiği gibi yapsın ancak acı çeksin ölmesin.

Yaş 14,5.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...