cimbom Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Şereften yoksun insanın teki, kız çocukları için biyerini verir ancak tek oğlu olmama rağmen bana düşman, beni kendiyle kıyaslıyor, ulan kendisine benzemiyormuşum dayıma benzermişim. Hergün kendisine karşı düşmanlığım gittikçe artıyor ve gidip yarın ev-araba alıp üstüme yapsa bile içimdeki kin ve öfkem dinmicek, Allah varsa eğer belasını versin ,kendisini bildiği gibi yapsın ancak acı çeksin ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 cimbom said: gidip yarın ev-araba alıp üstüme yapsa bile içimdeki kin ve öfkem dinmicek bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Sivilcelerin icin hangi ilaci kullaniyosun kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 evden kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 diaboliq said: Sivilcelerin icin hangi ilaci kullaniyosun kardesim arko men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Üzücü... Uzlaşmazsan yetişkin olduğunda sağlıklı baba olman da güç. Kendine yetebiliyorsan terket git ama affet onu. Ne çektiğini bilemeyiz tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 aquila said: evden kac. 9aydır görmüyorum kendisi zaten, farklı şehir okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 adamın içindeki kin ve düşmanlık bir tofAŞK uzaklığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sevmeyebilirsin de, bize ne? az saygı duy, kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 oo ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 İlerde geçer, çok kafana takma şimdi. http://4.bp.blogspot.com/-WEPt7iJJBd4/UvpqW_m5WzI/AAAAAAAAADY/wymC7cdotys/s1600/babam+her%C5%9Feyi+bilir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 armut dibine düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 altmis yasinda adam babasina ne danisicak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Horozu nasıl öttüreceğini sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bence forumda bu tarz insanlara küfür etmek serbest olmalı. hıncımızı aldıktan sonra thread tamamen silinmeli. ergen bebe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 cimbom said: ulan kendisine benzemiyormuşum dayıma benzermişim. dayın ile kavgalı mı baban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 "Tatar Ramazan" said: İlerde geçer, çok kafana takma şimdi. http://4.bp.blogspot.com/-WEPt7iJJBd4/UvpqW_m5WzI/AAAAAAAAADY/wymC7cdotys/s1600/babam+her%C5%9Feyi+bilir.jpg inanılmaz dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 50 yaşına kadar babanı görebildiysen şanslı bir insansın benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 cimbom said: gidip yarın ev-araba alıp üstüme yapsa bile içimdeki kin ve öfkem dinmicek ben babama 5 bin kredi çek köfte ekmek arabası yapıp satcam dedim beni çıktığım yere kadar kovaladı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 kaç yaşıma geldim. hala gördüğünde kızar da, azarlar da. babam için ölürüm lan ben. canım babam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Babamda annemde hep eleştirirler beni. Babam neysede annem hiç övmez. Alkşıp idare ediyoruz. Ruşen amcanın oğlu Sedat var hep hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 "Tatar Ramazan" said: İlerde geçer, çok kafana takma şimdi. http://4.bp.blogspot.com/-WEPt7iJJBd4/UvpqW_m5WzI/AAAAAAAAADY/wymC7cdotys/s1600/babam+her%C5%9Feyi+bilir.jpg şu başında babası olan insanlar için geçerli. yani hayatı babasının telkinleri ile öğrenmiş olan insanlar için. ben babamla hiç kopmadım hep konuştum ama gel gör ki adamı tanımıyorum. neyi sever neyi sevmez hiçbişeyi bilmiyorum. 1 yaşında ayrılmış bizimkiler. ayda belki bir iki defa konuşuruz. bugüne kadar bana yararı olan tek bir hareketi bile olmadı. ben herşeyi kendi başıma öğrendim mesela. çokta imrenmişimdir babası yanında olupta "oğlum şunu yapma bunu yap bak bu iyidir bu kötüdür bundan uzak dur" laflarını falan duyan insanlara. ha belki şu topiği açan insanın nefretinden, nefret değilde küskünlüğünün 25 katı bende vardır ama tutupta şuraya konu açasım hiç gelmemiştir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ben babamı hiç görmedim be attention whore asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 cimbom said: Şereften yoksun insanın teki, kız çocukları için biyerini verir ancak tek oğlu olmama rağmen bana düşman, beni kendiyle kıyaslıyor, ulan kendisine benzemiyormuşum dayıma benzermişim. Hergün kendisine karşı düşmanlığım gittikçe artıyor ve gidip yarın ev-araba alıp üstüme yapsa bile içimdeki kin ve öfkem dinmicek, Allah varsa eğer belasını versin ,kendisini bildiği gibi yapsın ancak acı çeksin ölmesin. Yaş 14,5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Sekkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar