DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Fiyatı iyimis 2 hafta sonra 8. evci iznime çıkıyorum bayramı da katıp :) ne zaman sipariş vermek gerek ne kadar sürede ulaşır elime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 DareJedi said: Fiyatı iyimis 2 hafta sonra 8. evci iznime çıkıyorum bayramı da katıp :) ne zaman sipariş vermek gerek ne kadar sürede ulaşır elime? Pm attım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Almanya/Amerika/Türkiye freeshop'larından en uygunu hangisidir? Bir de bu aralar var mı bildiğiniz güzel ve sınırlı üretim bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 amerika tabii ki. dolar vs euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 xaty said: Almanya/Amerika/Türkiye freeshop'larından en uygunu hangisidir? Bir de bu aralar var mı bildiğiniz güzel ve sınırlı üretim bir şeyler? Doların geçerli olduğu her ülke avantajlı.Amerika,Beyrut en ucuz alkol fiyatına sahip ülkeler.Bizim ATU ise gayet kazık diğerlerine göre.Gerçi ülkeyle kıyasladığında yine ucuz kalıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Spirytus getirebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Selamlar elimde 1 adet Glenfiddich 15 yıllık özel üretim viski bulunmakta litrelik.TR de yok.Az sayıda üretilen bu viskinin alkol oranı da %40 olan normalinin aksine %51.Fiyat olarak 250TL istiyorum.2 gün içinde satılmazsa hazır alıcısına vereceğim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ya merak ettim hazır alıcısı varsa niye ona vermiosun 2 gün sonra? ÇOK ACİL 250 lira mı lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Dworgian said: Ya merak ettim hazır alıcısı varsa niye ona vermiosun 2 gün sonra? ÇOK ACİL 250 lira mı lazım ki? Hazır alıcısına 250 ye vermicem çünkü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 güncel bir liste yazar mısın elinde ne var bu haftasonu alabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 2 adet absolute 70cl 55TL 1 adet absolute 1L 75TL 1 adet Jagger 1L 80TL 1 adet ballentines 75cl 50TL 1 adet Dalmore Valour 1L 200TL 1 adet Baileys 1L 75TL 3 adet absinth %69 70cl 125TL 1 adet Xuxu 1L 80TL 1 adet Keglevich 1L 65TL 1 adet Ballı Jack 1L 120TL 1 adet Tang Likör 75cl 80TL (Güney Afrikaya özel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 http://i.imgur.com/3vZS7iX.jpg bundan getirebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Asriel said: Selamlar elimde 1 adet Glenfiddich 15 yıllık özel üretim viski bulunmakta litrelik.TR de yok.Az sayıda üretilen bu viskinin alkol oranı da %40 olan normalinin aksine %51.Fiyat olarak 250TL istiyorum.2 gün içinde satılmazsa hazır alıcısına vereceğim:) bende bunun 18 yilligi var. para ediyorsa ben de satayim. 12 ve 15 yilligi normal, seri uretim bu arada. ozel olan 18 yilligi, yanlis olmasin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 zoco getirebilir misin ya da toscanello puro ikisini de alırım cars diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mayhem said: http://i.imgur.com/3vZS7iX.jpg bundan getirebilir misin? ist duty free de var mı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 pascalnouman said: zoco getirebilir misin ya da toscanello puro ikisini de alırım cars diye Puro alamıyoruz ya biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bollicine di Prosecco getirebilir misin? http://www.serafinividotto.it/en/our-wines/bollicine/bollicine-di-prosecco-d-o-c-g Getirebilirsen ve fiyat uygun olursa en az 5 adet alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Asriel said: 1 adet Ballı Jack 1L 120TL (Güney Afrikaya özel) max 20 euroya alip geliyorum trye. bu nasil fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ben de gelirken bacardi - pina colada aldım. satmayı düşünmüyorum bu arada ama bayağıdır tr'den bacardi vs. almıyordum. bunun fiyatları ne oldu bu aralar sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Seele said: Asriel said: 1 adet Ballı Jack 1L 120TL (Güney Afrikaya özel) max 20 euroya alip geliyorum trye. bu nasil fiyat. Güney Afrikaya özel olan Ballı Jack değil yalnız.Tang denen likör de sen onu nasıl öyle alıntıladın anlamadım.Ballı Jack'in TR duty fiyatı 20 euro fln değil bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 alintilama fail olmus. ama fiyat cok pahali. 2 kati fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 1 lt ballı jack i tr duty den bir kaç ay önce 23 küsur eur a aldırdım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 barcelonaya gidiyom. Şimdi ben totalde kaç litre içki alabilyorum? (dönüşte özellikle, giderken alıp nabıyım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 25-30 euro arası olmalı fiyatının. evet biraz pahalı fiyat vermiş muhtemelen. uyarın da adam düşürsün. ben kendisinden birkaç kez alışveriş yaptım. 1-2 kere migros fiyatına veriyordu neredeyse, ben fiyatları gösterdim de ortada buluştuk :D fiyatlardan haberi yokmuş meğersem. adam anlayışlı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 RamsesII said: barcelonaya gidiyom. Şimdi ben totalde kaç litre içki alabilyorum? (dönüşte özellikle, giderken alıp nabıyım :) ) barcelonadan sonsuz alabilirsin ama buradan 1 tane yüksek alkollü alabilirsin. barcelonadan sonsuz alıp buraya gelirsen ve şansa çıkışta senin bavulu açarlarsa da gg olursun ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar