µh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Unsocket costs for top tier gems have been reduced Flawless Imperial: 150k to 125k gold Royal: 250k to 150k gold Flawless Royal: 500k to 175k gold Mystic It is no longer possible for the same affix to be randomly selected as the replacement for both of your new rolls mutluluktan ağlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 legendarylerde rerolladığınız affix de poola giriyor. Sankis düştü, Fire damage %10 düştü ama onu da daha yüksek bir değere rerollayabiliyosunuz anlamı çıkartıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 µh said: Unsocket costs for top tier gems have been reduced Flawless Imperial: 150k to 125k gold Royal: 250k to 150k gold Flawless Royal: 500k to 175k gold Mystic It is no longer possible for the same affix to be randomly selected as the replacement for both of your new rolls mutluluktan ağlıycam Olay bu işte en büyük buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 said: 2.0.5 Issues There are two outstanding issues with 2.0.5. we want to make sure you are all aware of. Crafted Set items are re-rolling other classes' skills If your rift is crashing your game, Blizzard has posted a work around for now. http://non-productive.com/episodes/files/2013/06/no-meds-gif.gif yarın EUya gelene kadar düzeltmiş olsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Legendary orblar rare ve magic orblardan daha yüksek damage rollayacakmış artık, this affect also implies on existing orbs denmiş bir de not olarak, anlamadığım şeyse elimdeki orbun damage'ı neye istinaden artacak? Alt sınır ve üst sınırda maximum damage'in %kaçını aldıysa ona göre yeni legendary affixin de alt ve üst sınırının o kadar yüzdesini mi alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 millet lvl 1 karakterle torment 6da rift açıyor, 2 dakkada yapıp 100 bloodshard alıyorsun direk. kadala da atıyor tüm setleri. kırmışlar resmen oyunu nasıl akıl edemediler bunu ya, US'dekilerin çıkarmadığı set kalmadı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 nası yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 - lvl 1 t6 rifti açıyor - lvl 70 arkadaşını çağırıyor - lvl 70 karakterine geçiyor - blood shard farmlıyorlar - kadala'dan ne lazımsa alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Biz de yapalım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 serverlar gelince yapın abi hemen fix gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 yapalım yapcak var mı burda :) benim birlikte oynadığım arkadaşlar online değil hiçbirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 TSi ile kaçta açılıyor Server ben yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 11.00 am CEST demişler launcherda tsi 12 oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 lvl 1 t6 rift ne kadar basit acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 üflesen ölüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bingildak said: lvl 1 t6 rift ne kadar basit acaba sende mi diablo oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ros'dan beri arada sırada giriyorum t3 karakteri var 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bingildak said: lvl 1 t6 rift ne kadar basit acaba moblar 1 shot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 en ucuz cd key nerden alıyoruz şimdi? 2. eli falan oluyor mu bunun? bakıcam ben de arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ben sitesinden çaktım valla imam tatava yapmadan 25 euroydu sanırım veya 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 us bnet'den dolarla alıp kendine giftleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 imamizer said: en ucuz cd key nerden alıyoruz şimdi? 2. eli falan oluyor mu bunun? bakıcam ben de arada. gamermarket diye bi yerden mail gelmiş hala almadıysanız 69.90 diye daha önceden bişiler aldığımı hatırlıyorum sanki burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 level 1 ile rift açmanın anlamını tam çözemedim. Sonuçta rifti siz açacaksanız, zaten son bossu kesip blood shardları almanızı sağlayan bu arada son bosstan loot alma ihimalinizide barındıran bir sistem var. "follow the rift" olayı ile gayet güzel elnizde bulunan rift keyleri hızlı bir şekilde eritebiliyorsunuz. Böyle bir sistem varten sırf blood shard için level 1 riftle uğraşman niyeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 çok daha hızlı işte fixlenene kadar uğraşmayalım rift it forward ile demişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 çünkü artık torment seviyesine göre bloodshards kazanıyorsun. t6 rift 100 shards veriyor, lvl 1 karakterle t6 kurunca 2 dakikada bitiriyorsun rifti, 10 dakkada 500 bloodshards geliyor. rift it forwardda birileri rifti bitirsin diye bekleyeceksin, üstüne invite'ın sana gelmesini bekleyeceksin üstüne t6 değilse daha düşük alacaksın bloodshardsı. her şeye tek atarak rift bitirmek varken invite işiyle uğraşmak mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar