pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 kardeş düz kafa fotonu koysana bu ne hiçbişey belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 meh, bende de aynı sorun başladı bu sene. şekil olan saçlarım yavaş yavaş önümden çekiliyor. alnımda iki taraftan gitmeye başladı. ne bok yiyecem bilmiyorum. 3 numara da pek yakışmıyor + nefret ediyorum 3'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bırakın ya adam dalga geçiyor kafa resmini bile koymuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 18 yas dokulmesi icin erken bir yas bence. Stress'e bagli olarak dokulmus yada saglik sorunu olabilir. Bence bir arastir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Dökülmeyi takma hayatını yaşa. Üniversite de kel bi adam vardı. Adam her yönden saçlı adamlara 10 bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 pontipati said: bırakın ya adam dalga geçiyor kafa resmini bile koymuyor lol Fotoğrafları pm ile atayım istiyorsan. Olm çok rezil oldum burda dahada olmak istemiyom :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Alayları kaldırırım diyorsan resim koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 benimde 17.75 civarlarında dökülmeye başladı bioxin tüpleri vardı dökülmeyi azalttı aha yaş 22 https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000471115240/bdf9921cade8d00dae00e73111561dec.jpeg yaş 25 http://i1.sndcdn.com/avatars-000041109102-uy0bqn-crop.jpg?435a760 facebook şekilli fotolarım var anca @anelor olm en son 2 yıl once sırma saçların vardı hemen topic i terket =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bende de dökülme üniversitedeyken stresten başlamıştı zaten babamdan dedemden genetik özellik. birde kansızlıkta vardı. ama eğer dökülme azsa, minoxile falan hiç bulaşmayın çünkü bunlara bağımlı oluyorsunuz. kullanmayı kestiğiniz an eskisinden hızlı dökülüyor saçlarınız. benimde şimdi iyi gibi dökülme azaldı baya yok gibi. kafaya takmamak lazım, sadece saç dökülmesini önleyici şampuanlarla yıkayın, saçı yağlı bırakmayın. son hali fotosundan pek anlaşılmasa da senin baya ilerlemiş. bence doktora bi git sanırım ilaç falan veriyorlar. minoxil kullanabilirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 arkadaşlar hepsi psikolojik her şey kafada bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Finasterid 1mg Genetik sac dökülmesinde faydali olabiliyo. Dökülmeyi durdurdu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 finasterid neymiş diye baktım da benden uzak olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 çam yağı gibi bir şey döküyorlardı bi de iğrenç kokan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Saeros said: finasterid neymiş diye baktım da benden uzak olsun sdf kurban vermek gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 abi deli misin ya yaş kaç afedersin? minoxil kullanmayın dedim, finasterid denmiş öhe. finasterid'e sakın bulaşmayın yazık olur gençliğinize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 henüz bi sikayetim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 abi bu ilaç erkeklik hormonu düşürüyor. bildiğin çük kalkmaz hale gelirsin ona göre yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 hemen birakim öyleyse sagol panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Xenus said: bende de dökülme üniversitedeyken stresten başlamıştı zaten babamdan dedemden genetik özellik. birde kansızlıkta vardı. ama eğer dökülme azsa, minoxile falan hiç bulaşmayın çünkü bunlara bağımlı oluyorsunuz. kullanmayı kestiğiniz an eskisinden hızlı dökülüyor saçlarınız. benimde şimdi iyi gibi dökülme azaldı baya yok gibi. kafaya takmamak lazım, sadece saç dökülmesini önleyici şampuanlarla yıkayın, saçı yağlı bırakmayın. son hali fotosundan pek anlaşılmasa da senin baya ilerlemiş. bence doktora bi git sanırım ilaç falan veriyorlar. minoxil kullanabilirsin işte. adam seçim yapacak işte, ya minoxil kullanacak ya da kel olacak. kel olmak istemeyen birinin her gün kafasına 5 kere minoxil sıkmaya üşeneceğini sanmıyorum. eskisinden fazla falan da dökülmez. sadece minoxil kullandığınız sürede dökülecek olup da kafada kalan saçlar bırakınca gidiyor doğal olarak, o etkiyi yaratan şey o. bir sene kullanıp bıraktım oradan biliyorum sdfb. ama benim dökülmem şiddetli değildi ve bırakınca da ilerlemedi, tepeden seyrelme vardı biraz sadece. ilerde devam ederse başlarım deyip bıraktım. 19 yaşındaydım bıraktığımda 4 sene geçmiş işte hala aynı. arada kontrol ediyorum, korkuyla bekliyorum sdlkvmsdvf. finasterid (propecia) falan 26-27 yaşından önce bulaşılacak şeyler değil ve doktora gitmeden kafanıza göre kullanmayın kesinlikle. geri dönüşü olmayacak şekilde iktidarsızlık yaşayan bir sürü insan var. kafanızdaki saçtan olmamak için çükünüzden olmayın. yalnız yaşına göre baya ilerlemiş o dökülme. ki döküldükten sonra saçı geri getirmesi çok zor ilaçların. zayıflamış olanları kuvvetlendirir, birkaç da yeni çıkar işte. ama daha fazla ilerlemesini durdurur büyük ihtimalle. ve tepe bölgesinde daha etkili oluyor doğal olarak bu tarz ilaçlar, kolay kapanıyor çünkü. ama denenir yani minoxil 50 lira falan, ilk kutuyu günde 2 kere devamında günde 1 kere kullansanız yeter. ama asıl olay saçlar daha da gitmeden müdahale etmek, gittikten sonra hiçbir şey kurtarmaz. şampuan olarak da haftada bir-iki nizoral kullanın o minoxil deri döküyor çünkü bi süre sonra. normal şampuanınızı da kafanıza göre seçin işte doğal bi şeyler. saç kısaysa dermalute güzel. uzunsa başka şeylere yönelin gıcır gıcır yapıyor çünkü saçı. saçı kısa tutmak yok efendim usturaya vurdurmak bunlar şehir efsanesi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 kel olmak +10 sex gücü puanı. go for it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 yılan yağı diyola ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 finasterid ve minoxidil kullandım 4 sene. Askere gidince bıraktım bu ilaçları ve anında döküldü ibneler, ama saçlarım döküldükçe daha çok sevişmeye başladım. finasterid'i atınca hayvanlaşmış olabilirim, emin değilim. kazıtın kurtulun, çorahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Az evrimleşin, benim gibi olun, 35 e dayadım hala kıl yumağı gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 spompas said: yılan yağı diyola ? yılan yağı kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Abi ben de pek cok yerde okudum, onceki sayfalarda sozu gecen kimyasallarin kullanildiginda sac kalitesini arttirdigini, dokulmeyi azalltigini ancak biraktiginiz anda eskisinden cok daha beter dokuldugunu yazmislar. Bence bulasmayin. Cok kafaya takiyorsaniz sac ektirin. Ya da kazitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar