huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 yeni gelin terliği diye birşey var olm. üst katınıza yeni gelin gelsin de görün ebenizinkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Bana da damat iken bir terlik aldılar. Çok ses çıkartıyor diye kullanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Yeni gelin terliği mi yoksa çığlığı mı bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 yeni gelin penisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 http://www.fistikforum.com/wp-content/uploads/gelin-terlikleri-2013.jpg gelin terliği http://www.binbirdekor.com/wp-content/uploads/2012/09/paspas-terlik-modelleri-534x600.jpeg gelin terliğini ararken bunu buldum, tembel temizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 gelin terliğini, gelinin götü çıkık gözüksün de ilk gece damat iyice tahrik olsun diye herhalde topuklu yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Şu ayıdan bizde de var. Sabah 06.30 - 07.30 arası işeme ve s.çma saatleri, kapı çarpma, abartısız 7 8 kere sifon çekme vs, akşam üstü 16.00 - 20.00 arası misafir ağırlama saatleri. Marley evde topuklu ile gezerek sosyetik olduğunu sanan öküz sürüsü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 çıplak ayakla topuk vuranlar daha beter,güm güm güm pat küt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hep villa tipi evlerde yaşadım hiç böyle sorunlarım olmadı lan. Gerçi öğrenciyken dairede kalıyordum ama eve pek uğramadığımdan herhalde pek böyle sıkıntılar hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 yekeyeke said: Sabah 06.30 - 07.30 arası işeme ve s.çma saatleri gotun vanasi mi var kardesim insanlar ne yapsin. evet sabahciyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 yan komşuyla üst komşunun tokmakçısı var. düzenli olarak onların seslerini dinliyorum. hadi yan komşu genç de, üstteki 50 yaşında kadın. gece ikide çığlık sesiyle uyanmak garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Popeye said: yekeyeke said: Sabah 06.30 - 07.30 arası işeme ve s.çma saatleri gotun vanasi mi var kardesim insanlar ne yapsin. evet sabahciyim ben de ayarlanabiliyor bu, kaydırabiliyorsun ufak ufak, bi düzene oturtsan öyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 benim düzeni yok mesela üç günde bir bile olabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 https://4.bp.blogspot.com/-2Ale6AOinRk/UMxz4TsQaCI/AAAAAAAAAJY/0f2tKAsMwEc/s1600/577907_452515514810803_47681134_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 off yarama dokundun.bizim üstekinin kızı bildiğin nazi adımlarıyla yürüyor topuklu terlikle daha beter.zati anası da temizlik hastası sabahın 7 sinde (haftaiçi-sonu farketmiyor)akşam 11 inde süperge ile eve girişmişliği var eşyalarına iterek yön veriyor sandalyeyi bile gacırt gucurt 50 kere yer değiştiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Tespitlerime göre bunu %90 olasılıkla kadınlar yapıyor. Erkeklerde böyle bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 aynen kadınlar hiç durmuyor yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bir kaç deneme yaptım, topuklarımı bam güm ses çıkaracak şekilde yürüyemiyorum. Nasıl başarıyorlar çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 topuklarını yere vurarak yürüdüğünde sana çok ses gelmiyor zaten, aşağı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bilmiyorum abi gerçekten çok mutsuzum. Zaman zaman olan bir şey değil ki her zaman var. Ayrıca yeni taşındım. En kötü kısmı bu. 2-3 yıl oturuyor olsam lan yeter deyip evi değiştiririm de zaten geleli 1 ay oldu. Çok kötü psikoloji içerisindeyim. Zaten kadın bu yaşına kadar muhtemelen en kötü 2-3 ev değiştirmiştir. Her evinde bu şekilde yürüdüğü için alttaki komşudan sürekli şikayet gitmiştir. Yani bu yaşına kadar benzer şikayeti hep almıştır. Kadın artık "sorun bende" demiş olması lazım. Of bilmiyorum eve gitmek istemiyorum çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 değişelim mi evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bizim üst komşu da yerinde durmuyor arkadaş. hayır 100 metrekare evde ne kadar dolaşabilirsin. nasıl olur da her gece bişeyleri devirirsin. gece 3 de dur bari yürüme dimi. ama yok yani yok. bir de bizim yalıtım süper. bende ve yukarıda tv kapalıyken yukarı katta cep telefonu titrese duyuyorum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 keşke öyle komşum olsa... dubstep ile çok güzel giderdi.. bass'ları çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 kutu gibi beton kümeslerde huysuzlanmak nedir ki ? bu mudur medeniyet ? ;D çok sessizlik isteniyorsa müstakil ev ya da çatı dublexi teraslı falan mis gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 harbi yaaaa. niye apt da yaşıyorum ki. dur ben gidip tripleks bir ev alayım. iyi hatırlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar