Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topuklarını yere vurarak yürüyen komşu iseniz allah belanızı versin

stormeagle

Öne çıkan mesajlar

off yarama dokundun.bizim üstekinin kızı bildiğin nazi adımlarıyla yürüyor topuklu terlikle daha beter.zati anası da temizlik hastası sabahın 7 sinde (haftaiçi-sonu farketmiyor)akşam 11 inde süperge ile eve girişmişliği var eşyalarına iterek yön veriyor sandalyeyi bile gacırt gucurt 50 kere yer değiştiriyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum abi gerçekten çok mutsuzum. Zaman zaman olan bir şey değil ki her zaman var.

Ayrıca yeni taşındım. En kötü kısmı bu. 2-3 yıl oturuyor olsam lan yeter deyip evi değiştiririm de zaten geleli 1 ay oldu. Çok kötü psikoloji içerisindeyim.

Zaten kadın bu yaşına kadar muhtemelen en kötü 2-3 ev değiştirmiştir. Her evinde bu şekilde yürüdüğü için alttaki komşudan sürekli şikayet gitmiştir. Yani bu yaşına kadar benzer şikayeti hep almıştır. Kadın artık "sorun bende" demiş olması lazım. Of bilmiyorum eve gitmek istemiyorum çok kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim üst komşu da yerinde durmuyor arkadaş. hayır 100 metrekare evde ne kadar dolaşabilirsin. nasıl olur da her gece bişeyleri devirirsin. gece 3 de dur bari yürüme dimi. ama yok yani yok.

bir de bizim yalıtım süper. bende ve yukarıda tv kapalıyken yukarı katta cep telefonu titrese duyuyorum peh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...