Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şöyle bir durum var, cuma olacak basket maçı cumartesiye ertelendi sanırım, öyle olursa futbol maçına bilet alıp basket maçına gidicem. bakalım belli olur 1-2 güne nasıl bilet alcaz falan. biletix yok artık sanırım
Mesaj tarihi:
Fayda ediyor mu?

Hep destek değil miydik zaten?

bak yine verdik 300 küsür.

Her faciamız da ölü sayımızı kestiremiyoruz

Oradaki çocuk babasız ne yapacak? Yine tek para çaresi olarak babasını alan madenlerde bulacak

neyse

tabi harika bir şey bu da...
Mesaj tarihi:
şöyle bir faciaya yardım için bile olsa şu şerefsizlere para kazandırmış olacaksınız, saçma saçma iş yapmayın oraya yardım etmek isterseniz 1000 tane yardım hesabı açılmıştır bile onları kullanın.
Mesaj tarihi:
zaten e-bilet olmayacaksa gidecek millet, forumlarda da bu konuşuluyor taraftar grupları da bunda karar kıldı. Hareketinde samimiyse BJK yönetimi de zaten e-bilet uygulamasından çıkacak, biletix'e gidecek hemen ve tek maçlık biletlerini satacak.

Bunun yanında;

said:
Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Hoşcan taraftarımızın sesine kulak vererek Türkiye Futbol Federasyonuna Eskişehispor Konyaspor maçının seyirci hasılatının SOMA'da hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlanması için maçın seyircisiz oynama cezasının kaldırılmasını önermiştir

Ancak Türkiye Futbol Federasyonu tahkim kurulunun aldığı kararın değiştirilemeyeceği yönünde olumsuz cevabı olmuştur.
Mesaj tarihi:
Bizim geri zekalı aptallar nasıl bir anlaşmaya imza attılarsa e-bileti kaldıramıyormuşuz. TFF'ye başvurmuşuz dün sabah ama ses soluk çıkmamış daha...

Stad için hükümetin altına bu kadar yatarsan elin kolun böyle bağlı kalıyor işte, bari biz de stadı devlete yaptırsaydıkta para cepte kalsaydı. Hani hiçbir farkı yokmuş muamele açısından...
Mesaj tarihi:
Passolig itirazları reddedilmiş. TFF mahkeme kararına uyarsa bu hafta resmen Passolig olmayacakmış. Sırf bizim maç hatrına olmaz demeleri gerek ama o göt var mıdır bilinmez...
Mesaj tarihi:
said:
Soma Kampanyasına destek için Beşiktaş logolu Passolig kartları, 17 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'a kadar ÜCRETSİZ alabilirsiniz.

neyin altına imza attılarsa bu geri zekalılar sistemden bile çıkamıyorlar...

ya da işte kafa kafaya verdiler zorla passolig dayatıyorlar. Her iki şekilde de rezil ibneler...
Mesaj tarihi:
zaten millet çıldırdı, deli gibi yönetimin başını istiyor şuan

olacağı da o, bu taraftar hükümet yalakalığını hiçbir şekilde hazmetmez. Bu sene stad inşaatı falan var diye ilk defa bu kadar sönüktük ama bu gidişle millet dolup taşacak, bu yalayıcı yönetimi o stadın inşaatına gömecek. Hayalini ettikleri o stadın tamamlanmasını göremeyecekler mallar bu kafayla giderse...

sokarlar ne ile tehdit ediliyorsan et, bu saatten sonra stadı yıkıp park mı yapacaklar? Sizin korkaklığınıza sokayım, az karakter koysalar keşke...
  • Yeni Oluştur...