2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Gif Thread #4
Beyler istanbula ilk gittiğim zaman vapurda bi adam gelmişti böyle 10 tanesini 6 liraya satıyordu bütün herkes hayret içinde adamı izliyordu ve nerdeyse vapurun yarısına sattı ve bende almıştım eve gidip anneme kolaylık olsun diye almak istedim ve kadına da rezil olmuştum deniyorum deniyorum suyu çıkmıyorum bu limon bayatlamış su kalmamış dedim başka limon aldım gene limon suyu çıkmadı ve mandalina da denim dedim olmadı nerdeyse 1 kilo çöpe atmıştım annem de her gördüğünü öyle alma dedi utandım geçtim içeri sonra adam yapınca oluyordu ben yapınca olmadı arkadaşım da aldı ona sordum o da yapamamıştı bu da böyle anım işte inanmayın derim :D
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA SERIN HIKAYE
sekshikayeleri.paticik.com
Hoverboard gibi olanı çıkmış. Stoklar bitmeden siparişinizi verin.
Yaw iyi de.
Bir platforma ya da o boruya su nereden pompalanıyorsa artık ona bağlı ve belli bir yarı çapta hareket edebiliyorsun, suyun tazyiği ile havalanıyosun filan işte, çok büyük bir icat değil yani. waterjet fikrini kaykaya uyarlamışlar.
Aynen ama range galiba cok kisa değil çünkü yandaki jet-ski'den geliyor suyun kaynağı.
Yaw iyi de.
Bir platforma ya da o boruya su nereden pompalanıyorsa artık ona bağlı ve belli bir yarı çapta hareket edebiliyorsun, suyun tazyiği ile havalanıyosun filan işte, çok büyük bir icat değil yani. waterjet fikrini kaykaya uyarlamışlar.
Aynen ama range galiba cok kisa değil çünkü yandaki jet-ski'den geliyor suyun kaynağı.
Okadar muhendis adamsiniz, sunu evde yapabilir miyiz? Bi tuto koyuverin sevabina.
bir mühendis olarak söylüyorum. evdeki muslukla olmaz.
rica ederim.
rica ederim.
suyu sonuna kadar açıp hortumun başını iyice sıksak?
Daha Pro olması icin yapı marketlerden hortum bası alın. Daha satabilirim puskurtur.
iski is not enough
https://vine.co/v/b3OI6JubXU6
müslümanlığın en büyük icadı taharet musluğuyla denedim oldu
teyzem alaçatıda komşularına hava atıyor
teyzem alaçatıda komşularına hava atıyor
http://www.youtube.com/watch?v=lM8qw_uxsJk
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Yaw iyi de.
Evet range çok kısa değil. İcat da yeni değil zaten. İlk olarak şu sitedeki jetlev-flyer.com jetski'ye benzer aracın pompaladığı suyla çalışan jetpack tarzında sırta takılan ürün çıkmıştı. Bu hoverboard olayı aksesuar gibi sadece, sulama hortumunun ucuna farklı aparat takmak gibi.
çok yakar bu ya
Ne yakcak su fiskirtiyo zaten gunes enerjisiyle calisiyormus.
dk 3te ebeni diyor galiba
OSSURUĞA GÜLENİN OSSURUK KADAR AKLI YOKTUR. BEN GÜLDÜM.
bunu seyretme o zaman
http://www.youtube.com/watch?v=z9mokbcRbOg
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar