Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 clunk as fuck, oynarım ama free nası olsa : p http://www.youtube.com/watch?v=_hRrkcjAOfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 meh diyordum ki shock rifleı gördüm tamam sıkıntı yok beyler çok güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 daha oyunun prototyp'ı bu. kontroller fln var sadece. texture yok, dynamic shader yok, silah idle animasyonları fln yok, silah efektleri idareten konmuş, efektlere ses konmamış vs vs vs. göstermek istediği hızlı kontroller ve duvarlardan yapılabilen atlayışlar, sekmeler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 wall jump olaylarını yine koymuşlar da o iş biraz fazla gelmişti ilk eklediklerinde, kaplan ve ejderha gibi paso duvarlarda gezmeyi pek olumlu bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 alfa başlamıs galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Daesu said: clunk as fuck, oynarım ama free nası olsa : p http://www.youtube.com/watch?v=_hRrkcjAOfg 100 saat bile oynamayız bunu aha yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=knSzJbkofek http://www.youtube.com/watch?v=wHi7IssPW6o ql gibi toplel bi armor sisteminden sonra yapmamışlar aynı hatayı. güzel http://www.youtube.com/watch?v=wwN4Jqi21TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Creus said: no strafe = no akıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 graps http://www.youtube.com/watch?v=a4tNU2jgTZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 picmip 5 bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 oha.. abi o renk palaeti o ısık hersey ne kadar cuk diye yerine oturmus, cok iyi bir bütünlük yokmu? bütün featurelar tam kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ben de vallahi izlerken tam olarak aynı şeyi düşünmüştüm. ama nasıl ifade edeceğimi bulamadım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 yansımalar yüzeyler ışıklandırma gölgeler arkaplandaki manzara falan tam bir "anlayamazsınız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 abi bu oyun nasıl free olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 epic bu işi biliyor. (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bu oyuna cuzdan firlatirim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 oha mükemmel görünüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 beleş diye geldim. pre-alpha ne kadar oynanır halde? bu arada o arkaplan beni benden aldı. statikler acayip baymıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 simdi kalktim basindan Outpost23 textureleri olan, videoda ki map. Diger map'ler tf2 texture'u gibi, ama Deck/FACE mapleri mevcut. Oyun agir oldschool kokuyor>:D< ip connect, server browser, friend list, eski usul super hizli tempo, tatak silahi, ultrakill, guzel muzikler, CTF, DM, inanilmaz hizli loading time aklima gelenler. Workshop tadinda haritalar akmaya baslamis. Denemekten cekinmeyin valla. Face map'ine texture gelirse baya agir oynarim hehe. Official serverlar disinda hosting vs serverlar baslamis, TR'den 30-40 ping ile icinde 6-8 kisi olan server bulabildim gece 1'de. Outpost23 haritasi texture ve lighting olan pismis map, digerleri henuz cig kofte.. edit: Bide o uzaktan kumandali adini unuttugum mega roket gelirse hnggg... Edit2: Meslegi birakip Unreal motoru ile sanal elma/armut yapip markete asset olarak asmayi dusunuyorum ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ben de şimdi bir maç attım, bayağı bildiğimiz unreal tournament, gameplay gene en yakın ut3 görünürde. dokuları filan daha hazırlıyorlar herhalde ama MO MO MONSTER KILL filan herşey yerinde ehu. 2gb filan dl, kesin indirip deneyin. skin olarak da MALCOLM BAŞGAN ve bir necris var henüz. yeşil berene gurban MALCOLM BAŞGAN. eski meşhur haritaların bazılarını birebir koymuşlar, çılgın hareketli oyun yani 10 yıl gençleştirir oynayınca ahah. müzikler çok şükür Michiel van den BosS (ikinci s benden) tarafından, ilk oyunun kıvamında ve zaten parçaların çoğu dönüş yapmış menü teması filan. efsane olacak ya, aslan epic! ve oyunun performans çok iyi, "makinen eskidi ondandır" diyen total war forumundaki angutlara gönderiyorum bunu da burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 mono said: edit: Bide o uzaktan kumandali adini unuttugum mega roket gelirse hnggg... -.- redeem yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Morpheus var mı mapler arasında ya? varsa haftasonu dövüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 morpheus'u henüz göremedim ya, ben de ilk onu sordum. :( server browser'da görmedim yani, deck16 filan var eskilerden. ama yakında yaparlar yani, isteyeni çoktu eskiden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 of iyi hatırlattın, iş yerindeyim, çıkmadan indireyim oyunu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 mono said: Edit2: Meslegi birakip Unreal motoru ile sanal elma/armut yapip markete asset olarak asmayi dusunuyorum ciddi ciddi. başlarsan haber et salça olayım artworklerle falan : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar