Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Tournament 4

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 8 ay sonra ...
simdi kalktim basindan

Outpost23 textureleri olan, videoda ki map. Diger map'ler tf2 texture'u gibi, ama Deck/FACE mapleri mevcut.

Oyun agir oldschool kokuyor>:D<

ip connect, server browser, friend list, eski usul super hizli tempo, tatak silahi, ultrakill, guzel muzikler, CTF, DM, inanilmaz hizli loading time aklima gelenler.

Workshop tadinda haritalar akmaya baslamis. Denemekten cekinmeyin valla. Face map'ine texture gelirse baya agir oynarim hehe. Official serverlar disinda hosting vs serverlar baslamis, TR'den 30-40 ping ile icinde 6-8 kisi olan server bulabildim gece 1'de.

Outpost23 haritasi texture ve lighting olan pismis map, digerleri henuz cig kofte..

edit: Bide o uzaktan kumandali adini unuttugum mega roket gelirse hnggg...

Edit2: Meslegi birakip Unreal motoru ile sanal elma/armut yapip markete asset olarak asmayi dusunuyorum ciddi ciddi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şimdi bir maç attım, bayağı bildiğimiz unreal tournament, gameplay gene en yakın ut3 görünürde. dokuları filan daha hazırlıyorlar herhalde ama MO MO MONSTER KILL filan herşey yerinde ehu. 2gb filan dl, kesin indirip deneyin.

skin olarak da MALCOLM BAŞGAN ve bir necris var henüz. yeşil berene gurban MALCOLM BAŞGAN.

eski meşhur haritaların bazılarını birebir koymuşlar, çılgın hareketli oyun yani 10 yıl gençleştirir oynayınca ahah. müzikler çok şükür Michiel van den BosS (ikinci s benden) tarafından, ilk oyunun kıvamında ve zaten parçaların çoğu dönüş yapmış menü teması filan.

efsane olacak ya, aslan epic!

ve oyunun performans çok iyi, "makinen eskidi ondandır" diyen total war forumundaki angutlara gönderiyorum bunu da burdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...