Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Tournament 4

Sam

Öne çıkan mesajlar

https://forums.unrealengine.com/showthread.php?4828-Music-%28Original-Unreal-UT-Composer%29

şu başlığa girip adama destek verin lütfen, ut soundtrack'ini yapan adamın kendisi gelmiş, katılmak istiyor ekibe. hatta diğer besteci alex'i de getirebileceğini söylemiş, rüya gibi. bu fırsat kaçmaz!
Sosyal ağlarda paylaş

yani eger mod map olaylarıni halledebilmek içinde para olucaksa durum söle

parayı ver mod/map yap. hub a koy ordan satış olsun (dota2 gibi)
ordan yüzdeyi sen al bi yüzdeyi epic

mappackler parayla olcaksa. onları server sahiplerinin poola atması lazım. pool varsa player sayısı daralır herkez almıycagı için.oda oyunun ölmesi demek zaten direk. ql gibi bişey düşünüyorlarsa premium fln bana free diye gelmesinler baştan. verelim 20-40 dolar adam gibi oynıyalım işte

tf2 de map yapımcılarına donate amaçlı satılan itemlar vardı o problemi çözmek için. maplar free indirip oynuyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

onun bi kısmı var matrixe alıyolar galba. bu tf ye modlar yapıyolar ama plugin şeklinde hepsi hackliyo sdkyı. bazı dller var öle valve banlarım diyo.

cocun biri rocket arena yapıyodu. kodumun motoru biyerden sonra izin vermiyo hiçbirşeye diyodu..

nese sallayında
steamde olsun oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

Premium falannolmaz ceo demis direkt f2p degil free olcak diye, mod map falan her sey beles olur. Motorlarinin demosu gibi yapiolar iste oyunu. Abi map editor icin de kaynak gerekmezki yav ben anlamam ama tf2nin source kodunu veriyorlar mi mapcilere, hayir

oyun free de marketplace olacak dedi adamlar ya. Hani mod/map pack yapanlar isterler satabilecek ister bedavaya verecek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

editorun bilgi cekmesi gereken kaynak lazım.

aylık ne saçma cidden. verim 1000 bi kere satışlarıda ara ara hallederiz her ay 20 dolarmı yollıycak koca firma asdsad

yok bu direk motorun kendisi, editor programi vs degil

alti haneli rakamlara gidiyordu normalde, oynundan 3m$ kazanmayacak olan indieler icin baya iyi aslinda
Sosyal ağlarda paylaş

UE4 ile yapımcılar için bir online ağ kurmaya çalışıyorlar. Bazı şeyleri paylaşabilecekleri. Bir de programamaya blueprint alternatifi getirdikleri için. Programlamadan anlamayan artistlere kolaylık sağlıyorlar.

UT4 için ise UE4 üyesi kişiler tarafından mod-map-silah vs eklenebilecek. tabi tam anlamıyla free bir oyun olunca versiyon eşitlemeyi nasıl yapacaklar onu merak ediyorum.

Sonuçta kötü bişey çıkmaz cheating i de engelleyebilirlerse çok güzel şeylerin çıkacağına inanıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...