Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 axedice said: Olur tabi. Zayıf insanlar olamıyor ama. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Chemical said: çünkü insanların içi boş, bir fikirleri yok, kendileri boş olunca doldurmaya çalışıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 patrondan zam istedin de vermediler mi?? Sisteme lanet olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://24.media.tumblr.com/tumblr_ly3q5s55NX1rnezqmo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Vingthor said: axedice said: Olur tabi. Zayıf insanlar olamıyor ama. this fakirler isyanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bütün akrabalarım ve arkadaşlarım -işin gücün var evlen artık, mutlu ol -elin eppek tutuyo bi araba ev alsana diye diye başımın etini yedi. ben elimde ki ufacık şeylerle o kadar mutluydum ki. en sonunda kredi çekip bişeyler alıp, helal süt emmiş(o ne demekse amq) biriyle nişanlandım. şimdi düşünüyorum da eskisi gibi gülemiyorum bile o eski mutlu adamdan geriye eser kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 insan doyumsuzdur dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 evlen diyip yanlış demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 marksman said: bütün akrabalarım ve arkadaşlarım -işin gücün var evlen artık, mutlu ol -elin eppek tutuyo bi araba ev alsana diye diye başımın etini yedi. ben elimde ki ufacık şeylerle o kadar mutluydum ki. en sonunda kredi çekip bişeyler alıp, helal süt emmiş(o ne demekse amq) biriyle nişanlandım. şimdi düşünüyorum da eskisi gibi gülemiyorum bile o eski mutlu adamdan geriye eser kalmadı. deneyim konuşuyor: şu an mutsuzsan. yani daha nişanlıyken mutsuzsan, ayrıl. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bi iki bişey demek istedim evlilik ve çocuk ile ilgili ama benim o taraklarda bezim olmadığı için insanların yaşam şekillerine burnumu sokmak istemedim sonra gelir beni bulur döversiniz sen dediydin bak 65 yaşıma geldim çocuklar duymasını yalnız izliyorum ve ağlıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 acaba sistemmi insanı doyumsuzluğa iter yoksa insan doğası gereği hep doyumsuz mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Haci para olunca da hicbirseyden mutlu olmuyorsun. Zevk vermiyor. Cocukken bir walkmen alabilmenin hayali ile yatip kalkerken simdi gidip bir tablet bilgiayar aliyorum, acip kapatip bir kenara atiyorum aylarca ellemiyorum. Tabi benim de zengin olmak gibi hayellerim var ama korkarim hayatim daha da sikici olacakmis gibime geliyor zengin olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 marksman said: bütün akrabalarım ve arkadaşlarım -işin gücün var evlen artık, mutlu ol -elin eppek tutuyo bi araba ev alsana diye diye başımın etini yedi. ben elimde ki ufacık şeylerle o kadar mutluydum ki. en sonunda kredi çekip bişeyler alıp, helal süt emmiş(o ne demekse amq) biriyle nişanlandım. şimdi düşünüyorum da eskisi gibi gülemiyorum bile o eski mutlu adamdan geriye eser kalmadı. abi senle bir bira içelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hunty said: Haci para olunca da hicbirseyden mutlu olmuyorsun. Zevk vermiyor. Cocukken bir walkmen alabilmenin hayali ile yatip kalkerken simdi gidip bir tablet bilgiayar aliyorum, acip kapatip bir kenara atiyorum aylarca ellemiyorum. Tabi benim de zengin olmak gibi hayellerim var ama korkarim hayatim daha da sikici olacakmis gibime geliyor zengin olsam. yoo paran olunca gayet mutlu oluyorsun hatta paran arttıkça mutluluk oranında artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 para + amaç = mutluluk para ≠ amaç + mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Esnaf said: acaba sistemmi insanı doyumsuzluğa iter yoksa insan doğası gereği hep doyumsuz mudur insan doğası fikrini ayrıntılandıran ve teorisini yazan ilk filozof hobbes'tur. kendi yaşadığı toplumdan ve çevreden yola çıkarak, tarihselliği bir kenara bırakarak bir insan doğası tanımı yapmıştır. o bahsettiğin "insan doğası" doyumsuz mudur? sorusu taa oralardan geliyor. öyle bi inandırmışlar ki insanları herkes sanıyor ki insan sırf insan olduğu için her şeyi istiyor, sömürüyor ve bu değiştirilemez bir realite. o yüzden de kapitalizmin nihai bir son olduğu düşündürtülüyor. lafın kısası, ilk dediğin doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 leviathan'ı yeni mi okudun gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 10 yıldır karşıma çıkıyor abv hobbes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Dynun said: marksman said: bütün akrabalarım ve arkadaşlarım -işin gücün var evlen artık, mutlu ol -elin eppek tutuyo bi araba ev alsana diye diye başımın etini yedi. ben elimde ki ufacık şeylerle o kadar mutluydum ki. en sonunda kredi çekip bişeyler alıp, helal süt emmiş(o ne demekse amq) biriyle nişanlandım. şimdi düşünüyorum da eskisi gibi gülemiyorum bile o eski mutlu adamdan geriye eser kalmadı. abi senle bir bira içelim ya +1 bayadır tövbeliyim ama şunun üzerine içilir reyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 İnsan doğası ile ilgili güzel bir kitap var içimizdeki maymun diye tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 senko said: evlen diyip yanlış demişler Bir gün evlenmeye karar verirsen diye tüm evlilik karşıtı postlarını topluyorum. İlerde iyi para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 İyi de senkoyla kim evlenir ki? O yönden açığı çıkmaz adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Esnaf işi düşünmüyorlar. Bazen 10bin liralık iş bulursun, bazen 1 liralık iş çıkmaz. Öyle hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 axedice said: İyi de senkoyla kim evlenir ki? O yönden açığı çıkmaz adamın. iyi dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar