Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi boku kokusu sorunsalı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Kedi sahiplendik bir tane, aslında sahiplenmek değil de sahibi ortaya çıkana kadar bakıyoruz. Tabi çıkmayacak sanırım o yüzden sahiplenmiş gibi olduk
Kedimiz baya uslu 1 yaşlarında, ama bi sıkıntımız var.
BOKU

Allahım o nasıl bir kokudur, pudralı kum aldım ilk gün, ona yapıyor, ama baya baya yapıyor, sabah akşam temizliyoruz hanımla, aldığımız 5 kiloluk kum leş gibi şu anda.

Arka odaya koyduk pencere her daim açık falan ama banamısın demiyor
Midem çok bulanıyor, işe geldim hala burnumda koku, yokmu bunun bi çözümü ya? Yazık hayvana da kıyamıyorum, ama ev durulcak gibi değil.
Napmak lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

neden açamasın yahu hayvan :)

kuzenimin kedisi geldi geçen gün 5 aylık kedi, bir kere soktum çıkarttım kediyi kuma, ondan sonra kendi kendine girip tuvaletini yapmaya başladı. hayatında ilk defa öyle bir kutu gördü ve kullandı. açılıp kapanıyor kapısı, içeride kalabileceği bir şey değil zaten.

kedinin bağırsaklarının temizlenmesini bekleyin iyi mama ile, midesini bozabilecek şeyler vermeyin örnek yaş mama - ne kadar iyisi bile olsa.

kedi kuma tuvaletini yaptığında üzerini örtmüyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

mamayı değiştirin bakalım, mamadandır

başka bir mystery yok ortada asdasd

bir de cam falan açmaktan bahsediyorsunuz, eğer yüksek kattaysanız ve sineklik tarzı kedinin dışarı çıkmasına engel bir şey yoksa kedi evden kaçabilir veya aşağı düşebilir haberiniz olsun

Vasistaslı yaa. Sanırım oradan geçemez koca totosu :)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yok geçemez ama dikkat edin eve temizliğe falan geliyorsa veya büyükleriniz geliyorsa tembihleyin

benim iki tane kedim düştü, biri 3. kattan düştüğünde öldü

Mutfak penceresi açık kalmıştı geçenlerde. Geldiğimizde camın öbür tarafındaydı zaten :S
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=ptakvpisi1&categoryId=60003586&sku=PTAKVPISI1&gclid=CIioy8L3lr4CFZShtAodgyoAaw

bunu kullanıyorum, baya iyi

pencerelere çok dikkat edin.

ben eve gelen arkadaşlarımla tartıştım kaç kere pencereyi veya balkon kapısını açık bıraktığı için. bir anlık dalgınlık ve o kadar yıllık dostunuzu kaybediyorsunuz. hiç şakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...