Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 http://www.nytimes.com/2014/05/06/health/world-health-organization-polio-health-emergency.html?_r=0 Tekrar cocuk felci salginlari cikmaya baslamis, ustelik Suriye'de ve Irak'ta da varmis. Suriye'den surekli gelen multecilerden bize de gecmesin bu? Irak'la da cok trafigimiz var. Bazi cocukta asi yok sanirim, azaltmislardi asilamayi bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 zorunlu değil mi zaten bu aşılar? bedavaya yapıyorlar, 3 dk sürmüyor, özel dispanserleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Cicek ile karistirdim bir an, onu yapmayi birakmislardi. Ama hala bazi cocuklarda yok yani. Bizim de guneydoguda gorundu diye soylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 anne babanın sorumsuzluğu imkan var çünkü eskisi gibi değil. çok ucra köylerde vs. olabilir belki ama orada zaten heyelandan falan ölüyor insanlar, baya farklı bir düzen söz konusu çocuk felcinin büyük bir ölüm oranı olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 yine bir salgın yine büyük çoğunluğu islam coğrafyası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Oyle deme, bak: http://static01.nyt.com/images/2014/05/06/world/06POLIO4/06POLIO2-1399321683814-articleLarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Allah yar ve yardımcımız olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Kızamık ve ç.felci Türkiyede arttı falan diyeokumuştum bir yerlerde bu suriyeden gelenlerle birlikte. Aynı zamanda menenjit hastası rakamları baya arttı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 abi bu adamlar geri de gitmeyecek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 geri gitmeyi bırak daha fazlası gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Critics of the regime complain that it has brought on the spread of disease by cutting off vaccination, sanitation and safe-water services to "areas considered politically unsympathetic" even before the uprising. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 şuan küçük çocuklara deli aşılar yapılıyor bu suriyeliler yüzünden.. bizim iş arkadaşın çocuğu eleğe döndü valla haberlerde falan duyulmuyor hiç deli salgın varmış özellikle kamp yaptıkları şehirlerde misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Suriye'de geçenlerde veba bile görünmüştü, bir yıl önce filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar