Sawer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Wings'i tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 @roket Ya 1 tl ye 1 mil geliyorsa her türlü kurtarır Ama yazın harcamıştım şimdi fazla bişey yok masraf Bir de ciro artsın diyf ailecek gecelim diye dusdum yıllık ücret coşuyor Son olarak kampanya biletleri baya ucuz bu miles bir de bilet vergisi ödüyon aşırı bir harcaman yoksa pek kar getirmez gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 abi hepsi birer pazarlama argümanı ya. wings vardı bi kere bilet alamadım. oç ler haftasonu hizmet vermiyoruz diyip kapattılar konuyu. ille de sitesinden alıcan da , uçacağın ucuş 1 ay sonrasına olacak da (ucuz olsun diye), geçiniz abi. en iyi kredi kartı ölü karttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 iptal ettirirken kartı " ama size 3000 mil hediye edelim, iptal etmeyin" diye geliyolar lol. wings i tehdit edin arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Abiler biriken milleri bilet almak icin degil aldiginiz ekonomi bilwti business yapmak icin kullanin buda ufak bi tip olsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Esh said: iptal ettirirken kartı " ama size 3000 mil hediye edelim, iptal etmeyin" diye geliyolar lol. wings i tehdit edin arada sırada Sunu bana Denizbank gecen sali yapti. Kartin borcunu odedim (₺1.200) sonra aradim iptal edin artik kullanmiyorum diye. Iste talebinizi aldik iptal birimimiz sizi ariycak dedi kadin. 2 gun sonra aradilar, size ₺30 bonus yukleyelim iptal etmeyin dediler. Hayir dedim 80 yukluyoruz o zaman bi dusunun dedi. Kartlarin hepsinin ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 aynen ya kullanıcan visa electron mastercard bankamatik falan. kredisine de atom fiziğine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Theridone said: Esh said: iptal ettirirken kartı " ama size 3000 mil hediye edelim, iptal etmeyin" diye geliyolar lol. wings i tehdit edin arada sırada Sunu bana Denizbank gecen sali yapti. Kartin borcunu odedim (₺1.200) sonra aradim iptal edin artik kullanmiyorum diye. Iste talebinizi aldik iptal birimimiz sizi ariycak dedi kadin. 2 gun sonra aradilar, size ₺30 bonus yukleyelim iptal etmeyin dediler. Hayir dedim 80 yukluyoruz o zaman bi dusunun dedi. Kartlarin hepsinin ak bonusu kullanıp sonra iptal ettirsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Valla aklima geldi oyle bi trollface yapmak ama bunlar sozlesmesinde bonus kullandiktan sonra 5 sene kapatamazsiniz lalalalalala cekebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 WaNTeD said: Theridone said: Esh said: iptal ettirirken kartı " ama size 3000 mil hediye edelim, iptal etmeyin" diye geliyolar lol. wings i tehdit edin arada sırada Sunu bana Denizbank gecen sali yapti. Kartin borcunu odedim (₺1.200) sonra aradim iptal edin artik kullanmiyorum diye. Iste talebinizi aldik iptal birimimiz sizi ariycak dedi kadin. 2 gun sonra aradilar, size ₺30 bonus yukleyelim iptal etmeyin dediler. Hayir dedim 80 yukluyoruz o zaman bi dusunun dedi. Kartlarin hepsinin ak bonusu kullanıp sonra iptal ettirsene la olm iptal ettirmeyin kartlarınızı sonra lks ye takılacak alamıcaksınız bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Valvyn said: Abiler biriken milleri bilet almak icin degil aldiginiz ekonomi bilwti business yapmak icin kullanin buda ufak bi tip olsun size Bileti alıp business yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Rerore said: @roket Ya 1 tl ye 1 mil geliyorsa her türlü kurtarır Ama yazın harcamıştım şimdi fazla bişey yok masraf Bir de ciro artsın diyf ailecek gecelim diye dusdum yıllık ücret coşuyor Son olarak kampanya biletleri baya ucuz bu miles bir de bilet vergisi ödüyon aşırı bir harcaman yoksa pek kar getirmez gibi geliyor Hah aynen aynen. Mesela bi amerika bileti bakıyorum 60 bin mil + 400 küsür dolar havaalanı vergisi. aynı şekilde avrupa biletlerinde de 300-400 lira vergi olabiliyor, o yüzden sadece iç hatlarda mantıklı kullanmak, diğer türlü gerçekten değmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Valvyn said: Abiler biriken milleri bilet almak icin degil aldiginiz ekonomi bilwti business yapmak icin kullanin buda ufak bi tip olsun size İç hatlar tek yön ekonomi bileti: 3750 mil İç hatlar tek yön ekonomi - business upgrade: 6250 mil Ki iç hatlarda upgrade yapıp ne yapıcan. Şöyle minimum 3-4 saat uçuş olması lazım ki business mantıklı olsun: Dubai tek yön ekonomi - business upgrade: 17500 mil Hiç gereği yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 geçen aplle store soruyordun o kampanya devam ediyor mu ne kadar mil geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Hatırladığım kadarıyla Maximiles'ta eskiden 100 TL'ye 1 mil kazanılıyordu ama şuanda 150 TL'ye o sebeple yurt dışı bilet için güzel güzel harcamanız gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 100 liraya 75 mil geliyor milessmiles amex de sektöre göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 o hesaba gore zaten cessna filan aliniyor bu elemanlarin mil harcama denkleminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mil konusu çok yaşan geşiyor bana, şöyleki sen kartında mil puan olmasada mil puan olarak borçlanıyorsun ve o kartı kullanmaya öajkum oluyorsun üstüne yıllık aidat ödüyorsun Hoş ben komple kurtuldum kredi kartından acil durumlarda kullanmak üzere tutoyrum aidatsız plarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Theridone said: Esh said: iptal ettirirken kartı " ama size 3000 mil hediye edelim, iptal etmeyin" diye geliyolar lol. wings i tehdit edin arada sırada Sunu bana Denizbank gecen sali yapti. Kartin borcunu odedim (₺1.200) sonra aradim iptal edin artik kullanmiyorum diye. Iste talebinizi aldik iptal birimimiz sizi ariycak dedi kadin. 2 gun sonra aradilar, size ₺30 bonus yukleyelim iptal etmeyin dediler. Hayir dedim 80 yukluyoruz o zaman bi dusunun dedi. Kartlarin hepsinin ak ne yapsın daha memnun etmek için seni arkadaş? töbe töbe :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ücret almasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 tabii ya. amme hizmeti zaten asjdklasjdaskl hadi yine bankacılık haterları gelsin. uzun bir ara verdik şu ücretlerden tiksinme bankalara giydirme konusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ya hizmet alıyorsan ücreti olması kadar doğal ne olabilir? ücretsiz hizmet istemek de bitabi doğal haktır lakin, bunun için uygun şartlarda talepkar olmak gerekir, her çıkan karta/hizmete atlayıp, köküne kadar kullandıktan sonra, "yav bu masraf nereden çıktı!!" diye veryansın etmek, çirkefliktir... ha şunun tartışması veya itirazı yapılabilir: -alınan tutar fazladır, indirim yapılması istenir, veya vb. -veya hizmet alırken, altı çizilerek ücretsiz denmesine rağmen, ücret alınıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 maxi miles lar hayvan gibi aidatlı kimse kimsenin de başına silah dalamıyor bu kartı alacaksın diye ben sadece bir temennimi yazdım 2 uçak bileti alcam diye alışveriş manyağı olacak bir sürece girmek istemediğim içinde başvurmadım yekün tutacak harcamalarım olursa düşünüyorum --- he aidata girelim 2 tane oto fatura yaparsan hesap işletim ücreti almıycaz yazmış banka bende haberim yoktu, verdim talimatları 2. 6 aylık dönem için almayım dedim, alıcaz dediler kendileri kaybeder :) kredi kartlarını iptal etcem, aidatsız olanı var ona geçicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Feamer said: ya hizmet alıyorsan ücreti olması kadar doğal ne olabilir? ücretsiz hizmet istemek de bitabi doğal haktır lakin, bunun için uygun şartlarda talepkar olmak gerekir, her çıkan karta/hizmete atlayıp, köküne kadar kullandıktan sonra, "yav bu masraf nereden çıktı!!" diye veryansın etmek, çirkefliktir... ha şunun tartışması veya itirazı yapılabilir: -alınan tutar fazladır, indirim yapılması istenir, veya vb. -veya hizmet alırken, altı çizilerek ücretsiz denmesine rağmen, ücret alınıyordur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 başvurdum amex e ama kurtarmıyacak lan galiba 5bin mil veriyorlar 135 lira senelik aidat şimdi zaten promosyondan alabiliyorsun biletleri ki max 90'a kapatırsın önceden alsan 30 lira da vergi vercen aynı hesap ama tutarsa ek kart çıakrtcam ailede orda harcasın o zaman birikebilir bu bağlamda, kart ismi farkı olsa bile istediğimiz thymil hesabına bağlayabiliyor muyuz hadi bunu yaptık diyelim farklı kredi kartılarını aynı thymile e bağlayabilir miyiz ultra çakallık yapıp @deadwol 3750 mil bir bilet en az bu kart ın sistemi mi farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar