SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 evet 75ml bvlgari black parfüm.kokusunu bilmeden aldım hepsiburadadan daha bugün geldi kokusuna bakmak için bikere sıktım üstüme.90 liraya veriyorum faturası otu boku herşeyi var.dediğim gibi bikere sıktım sadece kokusuna bakmak için.istanbulda elden verebilirim diğer iller için kargo parasını veresene yollarım çok zarar etmemek için.bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Alış hikayen ne la ? Şekli güzelmiş diyip mi aldın abi kokusunu bilmeden mi aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ya lastik kokuyo fln diyince ilginç geldi.bana göre değilmiş koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 anlamıyorum ben başkasının sıktığı parfümü nasıl sıkıyorsunuz üstünüze ya.. klasiktir yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ahah:Dharbi kullanan varsa veriyim daha bu sabah geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 lastik kokuyor diyip satmaya çalışıyorsun sende bir sıkıntı var ama bak :D kargosunu ödersen kullanırım belki, eve alırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 fiyat cok iyi o parfumu de kullanmistim bi ara baya güzel çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 güvenilir satıcı daha once alısveris yapmışlığımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 güzel parfüm kullanıyom bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi ekşi sözlükte yazanları yazıyorum ben.baya beğenilen bi parfümmüş yani sadece bana olmadı kız arkadaşım fln beğenmedi o yüzden satiyim diyorum ilk günden tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben hep kız parüfümü alıyom en azından kokusu güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 buda unisex bi kokuymuş öyle yazıyo yani ama bence erkek kokusu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 SNA1L said: abi ekşi sözlükte yazanları yazıyorum ben.baya beğenilen bi parfümmüş yani sadece bana olmadı kız arkadaşım fln beğenmedi o yüzden satiyim diyorum ilk günden tertemiz. hah şöyle de. kız arkadaşım beğenmedi de. ben beğennmedim demene flm gerek yokmuş hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Duty freeden alınma one million var 125 liraya veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 lastik kokuyorsa hewal parfümü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tekrar baktım karikatür olmadı hiç, keywordun gücüne inanmıştım, abv google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bu arada hepsiburada fiyatı 99 lira. 9 lira için kimsenin alacağını sanmıyorum ama hayırlı satışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 harbimi ozaman hediye ederim birine napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bana et :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 fiyat 80 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 daha uyguna satmayı da düşünebilirsin sfdsds postu atana kadar adam indirmiş fiyatı ahahah Lectre said: lastik kokuyor diyip satmaya çalışıyorsun sende bir sıkıntı var ama bak :D kargosunu ödersen kullanırım belki, eve alırım yani. abi parfüm bu kimine lastik gibi kokuyormuş hissi verir kimisine cuk oturur kokla kokla doyamazsın değişik işler bunlar :D bvlgari black baya bilindik bir koku burda lastik, katran kokuyo desen de bilen adam alır hani yoğurt aldım ekşi çıktı satıyorum değil olay =P çok tatava yaptım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 hediyeyse sıkarım yoksa almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar