bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Merhaba, senelerdir kullandığım HTC Wildfire S cortlayınca yeni bir telefon almak farz oldu. 2011'de aldığımda bile iyi bir telefon değildi, artık miyadı dolmuştu, çok üzülmedim. Şimdi yüzlerce lirayı bir anda veremeyeceğimden dolayı 24 ay sözleşmeli bir telefon almayı düşünüyorum. İnternette vakit geçirmeyi çok seviyorum ancak büyük telefonları sevmiyorum. Benim için iPhone boyutu ideal gibi. Şimdi, iPhone'lar gerçekten çok kaliteli telefonlar ancak jailbreak yaparsam taahhütlü iken kullanabilir miyim bilmiyorum. Ayriyeten, HTC One M8 ve Lumia 925 çok güzel telefonlar gibi duruyor. Benimki gibi kötü olmayan telefonlarda Android'in performansı nasıl? Bu üç telefon arasından internet kullanımıyla beraber şarj süresi olarak en başarılı olan hangisi? Benim Wildfire S'in şarjı Zimbabwe ekonomisi gibi olduğundan bu benim için çok önemli. Bir de, daha önce hiç iOS kullanmadım, jailbreak olayı kolay mı? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 m8 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 patide cılgınlar gibi lumia öven biri vardı beni ikna etti askerlik sonrası gitcem lumia alacam sen de o baslıgı bul oku belki sende alırsın bilincsiz kullancı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 m8 iphone hastası değisle alacağın tek telefon windows phonelar ileri tarihlerde iyi olabilir ama min 2 yıl beklemek gerekiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 telefonla ne yaptigina bagli, sadece internete giriyosa, ne alirsa alsin farketmez. tek onemli kriteri pil omru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 yani imkânım olursa oyun falan da oynarım, iOS o konuda çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Şarj sorun olur diyorsan Lumia sonraki seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 iphone al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Nexus 5 hoş bence İlla iOSumda olsun dersen ipod touch al geç(kırmızı al) Jb basit bir işlem ama 4-5 dakikada bitiyor. (yalnız şu an son sürüm olan 7.1.x e jb gelmedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 lumia al gec tatava yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 lamiya, yalnız 8.1'le şarj sıçtı benim telefonun yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 şarj önemli diyorsan iphone ve nexusu geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 abi bu telefonu aldığımda en azından iki iki buçuk yıl değiştiremeyeceğim. smartphone'lar konusunda future proofing olayının imkansız olduğunu biliyorum ama ona göre tavsiyede bulunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 iphone o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 nexus 5. şarj mevzusu ne abartıldı ya. edik: ha eğer m8'e verilecek para varsa onu almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 M8 barındırdığı pile kıyasla, piyasadaki diğer telefonlara göre bir nebze daha iyi dayanıyor. HTC'nin 4 MP ısrarı size dokunmuyorsa, hoparlöre önem veriyorsanız düşünmeden alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 m8 çok pahalı m7 de eskidi lg g2 32gb veya nexus 5 32gb al ben öyle düşünüyorum. 32gb'lık versionlarında g2 daha ucuz sanırım. nex5 hem bulması zor hem 32gblık versionu yok piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hakkaten neden kimse lg g2 dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 piyasası hiç olmayan aletleri almayın değiştirirken bi ton zarar... samsung alıcan ölüsü bile para anasını satayım... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 samesung alma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ne alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 LG G2 aldim, su anda onun uzerinden yaziyorum. Telefon mukemmel resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hi5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 güle güle kullan bakalım. nerden ne kadara aldın bilgi versene 16 mı 32 mi ayrıca telefonun hafızası ne kadar dolu geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Abi yillarca bankalardan falan kacmis ailem, o yuzden benim bile kredi karti olayim hic olmadi. Ben de bu sebepten Izmir'de bir yerden senetle aldim, 15 ay ayda 120 lira. 16GB. 10GB'i bos geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar