DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ulan 5-6 aydır anne evine tıkıldım iş yok güç yok. pc başında sığır gibi oturuyorum sabahtan akşama kadar. zaten 57 kilo adamım yıllardır hafif kambur duruyordum ayaktayken falan. bi de bu kadar vakit iki büklüm pc başında geçirince iyiden iyiye kendini göstermeye başladı, omuzlar öne düşük abuk subuk. kendimce dik durmaya çalışıyorum olabildiğince de. bundan kurtulmak için yapılabilecek egzersiz vs tarzı bi şey bilen var mı? bi arkadaşım geri geri yüzmek iyi gelir falan dediydi doktor da ona öyle demiş zamanında. işe yarar mı ki? notre damın kamburu gibin olmadan önlem almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 yüzme> ağırlık kaldırmak> basket doktorlar genel olarak yüzmeyi tavsiye ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 köprü müydü neydi lan öyle bi duruş vardı onu yap arada düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 barfiks demirinde sallanın asılın omurgayı salın diyordu tvde dr ağır spor ters etki yapar bence sana, olmadı drye görün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 bu yaz bunun üstüne yoğunlaşmam lazım yoğsa önüne geçemicem sonra. spor salonu fiyatlarına bi bakayım hem kilo milo da almam lazım. zayıflık da çok ortaya çıkarıyor iskeleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Pilates. Baska da biseye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=U-K7jtcJ0Dc denedim %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 boy kaç kilo düşükse etler tutmuyor kemikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 boy 1.82 ya. sıkıntı. şu acayip hareketli videoyu deniycem akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 spor salonuna yazılırken stretching seansı oluyor mu diye sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 tamamdır not aldım. sanmıyorum spor salonuna gideceğimi başka planlar var yaz için ama aklımda bulunsun. hiç olmadı teknikleri öğrenip evde falan uygularım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=U-K7jtcJ0Dc denedim %100 çalışıyor +rep çok iyiymiş sadece bele değil, bacaklara omuz kısmına da iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Yazıdaki bir yanlışı düzelteyim, 57 kilo adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 DaidaFlu said: boy 1.82 ya. sıkıntı. şu acayip hareketli videoyu deniycem akşama. kilon komediymmiş dostum önce onu düzelt 57 kiloyla 182 lik isketeti tutmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 1.82 57 kilo ne lan rüzgarlı havada dışarı çıkma kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 benim boy 1.78 bi aralar 52-53 kilolardaydım sigara da içtiğim dönemlerde. kimisinin metabolizması çok hızlı oluyor o kilo öyle kolay kolay düzelmiyor. hatta kişinin kendi umrunda değilse görüntüsü çok düzelmesine de gerek yok. yağ oranını 12-13 gibi sağlıklı bi değere çekmek yeter. rüzgarda da uçmaz ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kardeş tüm sorunlarının çözümü spor salonuna gidip ağırlık çalışman şimdi bi karbonhidrat tozu sipariş et gelsin yarın, başla spora. ne bulursan ye gün içi. 3 ay sonra +10 kiloda ve dik duruyor olacaksın. sonra zaten bırakmazsın sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kadınların 50-60 kilo araladığında olduğu bu dünyada 50 kiloluk erkeğin yeri yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 pontipati said: 1.82 57 kilo ne lan rüzgarlı havada dışarı çıkma kardeş harbi bari 70 falan ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 pics or :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 donanım, mobil cihazlar başlıklarında da böyle sallanıyorsa durum vahim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 reyz kişisel deyiz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 forgiver said: 57 kiloyla 182 lik isketeti tutmassın abi şu yorumu yeni gördüm ya. gerçekten çok bilimsel dayanağı olan tıbbi bir veriymiş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 forgiver said: boy kaç kilo düşükse etler tutmuyor kemikleri etler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Black-ice said: forgiver said: 57 kiloyla 182 lik isketeti tutmassın abi şu yorumu yeni gördüm ya. gerçekten çok bilimsel dayanağı olan tıbbi bir veriymiş kardeş. 57 kiloya ne sıkıştırabilirsin ki 1.82yle kendi kilomdan döylüyorum 1.72 de 55 kiloyla gayet zayıftım 10 cm boy farkını 2 kiloyla kurtaramassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar