Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 8 kere bitirdim ya insaf. cikarsinlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 uplanınca yeni sezon açıklandı sandım durup dururken gaza getirmeyin abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 cidden neden uplıyorsunuz gereksiz ve amaçsızca, heyecanlanıyoruz anasını satayım. bi bu, birde hataraku maou samayı bekliyorum gelmez ama :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fQN2WC_Acpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Fazla bir beklentim yok. Ana hikaye ile ilgili değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 2017.07.15 yaza daha çok var ama o kız la oğlan bizim kardeşlermiydi ya benzetemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 evet kardeşler ecchi çok diye bağdaşmamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Sevindim ya, sequel gelse diye beklediğim serilerden biri, movie geldiyse 2. sezon da yakındır. Prequelmiş, Tet geçmişi anlatıyormuş. said: The official website for No Game No Life: Zero movie has announced staff and cast members. The same cast members from the main TV series will voice the characters featured in this prequel story, except for Yukari Tamura, Miyuki Sawashiro and Rie Kugimiya's roles remain the same as Jibril, Izuna Hatsuse, and Tet, respectively. While most of the staff members will reprise, Atsuko Ishizuka will be doing the direction alone and Satoshi Tasaki does character design. The movie will premiere in Japan theaters in July 15, 2017. Cast Riku Dora: Yoshitsugu Matsuoka (Sora in TV) Shuvi Dora: Ai Kayano (Shiro in TV) Corone Dora: Yoko Hikasa (Stephanie Dora in TV) Nonna Zell: Yuka Iguchi (Chlammy Zell in TV) Sync Nilvalen: Mamiko Noto (Feel Nilvalen in TV) O arada gözükenler de protagonist kardeşler değil, ama seiyuuları aynı, saç haricinde tipleri de tutuyor. Yani muhtemelen alakalı karakterler. Yalnız Sora ve Shironun karakterleri niye Steph in soyadını taşıyor? Kraliyet ailesinden filan çıkarlarsa bayağı sağlam plot exposition patlatabilirler. Bu tip movieler genelde sidestory filan olur da bu direkt olarak ilişkili olucak gibi gözüküyor. Gerçi bu kadar uzun yazmak gereksiz. Bunların hiçbirinin önemi yok, Cebrail varsa yeterli. Screentımeı bol olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 kral ve kralice olduklari icin onceki kralin soyadindan devam etmis olabilirler belki. bayagi hype'landim. prequel bayagi efsane olur hikayeyi anlatmak adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Şimdiden hypelanma, movielerin nete düşmesi bayağı uzun sürüyor. Anca BD release sonrasında filan. Movie yazın çıkacak, biz anca seneye izleriz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 oha o ne ya jfasdlkjfklsdj. rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 2018 aralık'a filan izlenir kalitede birşey çıkmış olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bi beklentim yok skip beatle o baiti attılar 5 yıl önce lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Sam said: 2018 aralık'a filan izlenir kalitede birşey çıkmış olur. :p O kadar da değil ya, BD release 2-3 sezon filan atlıyor genelde. 2018 baharda düşer büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yKrp7XYIEu4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Çok güzeldi(tu) Sonunda season 2 ilanı gelir diye bekledim, gelmedi. Umarım film başarılı olmuştur, BD satışları filan iyidir de season 2 gelir bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar