Lectre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ne ayak şimdi arkadaş izunanın gözünde lens mi varmış ona bağlamazlar değil mi :D hayır furdilar heyvanı daha beter oldu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Telepati galiba, ekran yapıyor kedicikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ez skins ez life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 transformasyon esnasinda parcaliyor mermiyi, vuruldugunu sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 şimdi 6 yı bitirdim baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://i.imgur.com/AsO7Eri.jpg oyunu shiro'ya açıkladığı şu kısımda kahkaha attım resmen warbeast-chan'ın pantsu'yu vurduğu kısımda mahouka tatsuya rp'si yaptı sora :P badass cibürürü de FSN'dan http://i5.minus.com/iyCVykbelVihv.jpg Gal Gun da direk şu. time crisis with high school girls lol ilk gösterdikleri OP aynı hatta http://www.youtube.com/watch?v=O1JaWFvWmQY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 9'u izledim en son da, hiçbir oyunun ayakları yere basmadığı, basanlarda hızlı geçildiği (tet chess vs) için mind games kısmı eh işte. eğlencelik izleniyor ama, phoenix wright referansları güldürdü. cast bayağı hit/miss, cebrail (tu), imouto (td) 12 bölümde "maceramız daha yeni başlıyor" diye bitip sonra da devamı çekilmez, ona çare yok doğal olarak. kedi/köpekleri de haremine katıp orada bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ilk bölümü izledim de plottan emin olamamıştım.. hiç başlamasam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 İzle ya, sezonun en iyilerinden bu. Mind games kısmı çok iyi değil gerçi, ama genel olarak mind game parody tarzında bağladıkları için çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 overrated biraz ama iyi izle bence de. iyi bi plot yok iste gondermeler, abukluklar guzel, parody gibi evet. shiro, steph bayik. mc iyi ama yoklugu hissedilmisti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 pek bir akıl oyunu yok zaten ne varsa laf çarpıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 mero mero no mi, boa hancock (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 S2 yok mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Şimdilik S2 ile ilgili haber yok ama anime ve LN satışları iyiymiş sanırım, kesin gelir diyorlar. Finalde de öyle "gidin mangayı/light novelı okuyun lan zibidiler yok size anime filan" havası yoktu, direkt devam edicekmiş gibi bitirdiler, son sahneyi öyle görünce bölüm sonunda S2 confirmed duyurusu bekledim açıkçası. Daha önceki sahneler yine bi veda tarzında, biraz da maceramız daha yeni başlıyor! ending tarzındaydı ama son sahne yüzünden ümitlerim arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fazladan 3-5 bölüm daha olaydı eyiydi, gereksiz hızlı geçtiler bazı yerleri -alışmışız filler'a eheh. death note'i yapan şirket zaten para çok. 6 light novel var şimdilik, 3'ü bitmiş animede, novel satışlarda top 10'daymış falan s2 kesin bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Böyle bitmemeli. Resmen tadı damağımda kaldı. Goth gibi havada bırakmayacaklar diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ohahahaa öyle bitirilir mi lan ayıoğlu ayılar. devamı gelir umarım bu sene olmazsa seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aaaa. resmen hüzünlendim. ben bilmiyordum bu bölümün son bölüm olduğunu. sonunu izledikten sonra, ohalayıp, 1 hafta beklenir mi şimdi yeaaaa diye de söylenmiştim. ne kadar küstah, cahil ve şımarıkmışım. meğerse hiçbişi bilmiyormuşum. bana cahilliğimi geri verir misiniz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 jojonun sfxleri surata carparcasina bitti vayanasini 8/10 would ciburiru again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 no jibril no life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kırmızı kontor ve ink'ler bu kadar göz yormasa daha bi hevesle izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 iki gü nde kalan bölümleri izledim... ABİ S2 GELSİN LAN KODUJKUN JAPONLARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 12bölümlük anime sezonu mu olur lagnn!! nerde eski 56bölümlük animeler ah ahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Xenus said: http://i.imgur.com/AsO7Eri.jpg oyunu shiro'ya açıkladığı şu kısımda kahkaha attım resmen warbeast-chan'ın pantsu'yu vurduğu kısımda mahouka tatsuya rp'si yaptı sora :P badass cibürürü de FSN'dan http://i5.minus.com/iyCVykbelVihv.jpg Gal Gun da direk şu. time crisis with high school girls lol ilk gösterdikleri OP aynı hatta http://www.youtube.com/watch?v=O1JaWFvWmQY ahah diğerlerini yakaladım da fsn referansını kaçırmışım ama legend of galactic heroes referansı da vardı bölümün başında konsere girerken, uzay gemileri salvosu. takdir ettim ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Bunu bir daha maratonladım. Nerede kaldı sezon 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar