Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 nasıl gidilir gençler selçuktan meryem anaya yürüsem varır mıyım zirveye bir kaç saatte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 8 9km selçuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Yurunmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 varırsın rahat. günlerce gezdiğim içni oralarda biliyorum. yalnız engerek çıkmaya başlamış olması lazım dikkat et. vipera xantina var oralarda çok bide agresif hayvan durduk yere hastanelik olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Maps 2 saat diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 tam olarak oralarda biyerlerde ısırıldım ben bacak şişti nefes alamadım uzun süre doğru dürüst falan. bide skindirik bi sağlık ocağı var oraya götürüp serum veriyolar panzehir falan yok. baya ilkel yani sonra suratına bakıyolar ölecek mi acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 selçuk'tan, meryem ana'ya araçla bile yarım saatlik mesafesi var. otopark'tan, meryem ana kilisesi arasına bir yokuş yapmışlar yaklaşık 300metrelik sırf orası bile insanı tüketiyor. sonuç: araçsız gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 gidiliyo ya lama aktif adam yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 zehri emip tükürmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 gaza getirme, senin gibi doğal bağışıklığı yok adamın dağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imamizer said: zehri emip tükürmedin mi ben zehri emdim mi yutuyorum. spitters are quiters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Vingthor said: gidiliyo ya lama aktif adam yürür. %8 eğim varmış hani denin dediğin yılan için o halde elimize sopa alıcaz ne olur ne olmaz yada otostop falan artık ne denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi sopayla nabıcan yılana? dikkatli yüricen sadece. ayrıca görürseniz falan lütfen öldürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi 8-9 km doğru ise yürünür ya. tabi ben istanbul bebesi olarak rahat yaklaşıyorum olaya da. 8-9km 2 köprü arasını yürümek gibi işte. ortaköy emirgan falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bizim araba hararet yapmıştı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 selcuk > meryem ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sopa ile kendimizi korucaz olum işte görürsek belki böyle saldırdığında reflekslerimle kovalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Öldürmeyip napalım lan besleyelim mi, tabii önce o bizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Yılan gördünüz mü, hemen su için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 XX said: selcuk > meryem ana http://g.mynet.com/i/80/160117-selcuk-sahin-kiz-arkadisyla-tatilde--9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sşdşasdşsamdşasmdşlasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Selçuk Şahin rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Kızın göbeğinden alien çıkcak gibi abi, o ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Yeni yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 rahat yürünmez adamları yarı yolda bırakmayın sonra çok küfür yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar