Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 darkwingduck said: skype interview leri beni yüzyüze görüşmeden daha çok geriyor günlük napacaz bu konudaskypetan görüşürken alttan penisinle oynarsan daha rahat hissedebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bütün bu yaşananlar çok komik günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 wastyrx said: Dworgian said: cuma akşamına daha çok var =/ Haftasonu çok yorulduğum için çarşambaya kadar dinleneceğim bende hmmff ^_^ senin meslek neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 selbes meslek onunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ama ne selbes olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 gerçi ben h.sonu gelmesini iş güçten dolayı istemiyorum o ayrı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dworgian said: senin meslek neydi? Kafes döğüşüne başladım yeni yeni ünleniyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Muhabbet kuşu kafesini bile dövemezsin sen ya kıyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 motivasyon eksikliğinden bir hafta spor salonuna gitmedim pazar günü gittiğimde de grip kaptım #firstworldproblems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 wastyrx said: Dworgian said: senin meslek neydi? Kafes döğüşüne başladım yeni yeni ünleniyorum galiba keşke 1 kere geyiksiz cevap versen :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 en son görüştüğümde 3 şirketi vardı şu an durumu ne bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 senden kötü durumu yani. olsun ya 3 de iyidir. geliştirir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sevgilimden ayrıldım günlük. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dynun said: sevgilimden ayrıldım günlük. tşk. geçmiş olsun ben de boşandım geçen hafta, bi süre sonra öyle daha iyi olduğunu anlıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Su patent işleri ne kagit kurek gunluk ya, kim uğraşacak o kadar işle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dworgian said: Dynun said: sevgilimden ayrıldım günlük. tşk. geçmiş olsun ben de boşandım geçen hafta, bi süre sonra öyle daha iyi olduğunu anlıosun dalga gecion heralde di mi? evlenip bosanma falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 niye dalga geçim abi deli miyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 evlilik ciddi müessese, dalgası olur mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bıyık ben de ciddi sanıyordum da bildiğin oyunmuş o müessese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 abi gecmis olsun ne diyim, gel izmire icek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 evlilik artık ciddi bi müessese değil abi. tam bir tüketim toplumu olduk çıktık. evliliğe "amen evlenim olmazsa boşanırım" mantığında yaklaşıyor sanki insanlar. ikinci seferde ise ne istediğini daha çok biliyor. araba kullanmay öğrenmek için önce geçici amaçlı araba alırsın da arabayı vurup kırdıktan sonra yeni bi tane alıp uzun yıllar kullanırsın ya, o hesap artık evlilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 5 senelik iliskiden cikmis bir adam olarak gecen sene evlenmeyi dusundugum icin suanda pismanim, 30 a kadar bekarlik ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 30 mu ahahahah 30'um lan zaten 40'a kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sen nasil 30sun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar