wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Millet içeride çalışıyor ben temiz 5 saat uyudum ya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 nerdeyse 1 ay olacak ama hala bi isim yok elimde pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Bugün salonda yine ergenler tarafından takip edildim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 çiş yapmak için girdiğim benzincinin tuvaletinde çok güzel bi fransızca şarkı duydum dün, bi türlü bulamıyorum adını sinir oldum ve şarkının içinde anladığım tek kelime "pathétique" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 fransızca olmasa anathema - forgotten hopes derdim yarın sınav var ve pek de hazır degilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Besin zehirlenmesinin uzerine yarim ekmek bol soslu midye tava yedim. Civi civiyi sokermis, bakalim ne olacak bekleyip gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 işler yüzünden kendi projelerime yönelemiyorum ulaaaaan. 4. ayımda izin aldıracaklar bana. sonra kapıdışarı asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 yanıyorum günlük içten içe :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 İstanbul'da gece gece yağmur bastırdı be günlük şuan ilk defa bu sabah kalkıp evde olabilme lüksüm için seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Madcat said: klapaucius ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! para lazi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 lan bu time warner cable in allah belasini versin trdekiler ttnetin superonline in kulu kopegi olun o kadar diyorum. herifler hem alandaki outage dan bihaber hem de en yakin servis elemanini haftaya pazar (6 gun sonra) gonderebiliriz diye randevu veriyor. 1 hafta internet kullanamicaz mi diyorum 1 haftalik paranizi iade ediyoruz diyor. iki kelimeyi bi araya getiremeyen aksaninin nereden oldugu belli olmayan aptal call center elemanlari da cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 1 haftalık parayı iade ediyolarmış en azından. biz 1 yıl kullanamıyoruz, üstüne ek ücret ödüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi burda vermedigi hizmetin parasini alirsa kan alirlar zaten yok oyle bi dunya. refund olayinin burda boku cikmis millet roast beef aliyor 1 kilo 750 gramini yiyip tadini begenmedim diye iade ediyor tumunun parasini aliyor. bocek ilaci aliyor evini ilacliyor bi guzel sonra kullanmadim ya da bocekleri oldurmedi diyip iade ediyor. seve seve aliyorlar. ama internetin olayi baska abi, lazim oldugu gun gittigi vakit iade edecekleri 3-5 kurus neye yarayacak bu arada wireless networkun ismini Time Warner Cable SUCKS olarak degistirdim, 2 dk sonra net geri geldi. 10 saat kullanamadim ama tum gun bosa gitti. simdi elaleme yayin yapicam modem ismi ile dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 orada acaba "benim net gitti, şirketin umursamazlığı yüzünden vsvs işimi yapamadım x usd zarar ettim" diye dava açsan kazanır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yurtdışına doktora başvurusu yaparken doların 2.21'e vurması paha biçilemez. battım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ya arkadaş ne yoruldum belli değil haftalardır silkecem işini de sitesini de hedefini de offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 SAAT 12:20'DE NEDEN SÜREKLİ MÜKEMMEL BİR KÖFTE KOKUSU GELİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Apartman kapı camına canımız çekiyor diye yazı as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Git kofte ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tatilde bitti mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Sıkıldım ya işi mişi çüktür edip havıza mı gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bi şu cümleyi kurabileceğim iş bulsam tam olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Kendin kur :D CuteButPsycho said: bi şu cümleyi kurabileceğim iş bulsam tam olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 günlük altıma sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 basur olmuşum bide acı yemiştim acıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar