barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Gayet sıkıntılı ya. Hem tanıştırma hem tanışma. Haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Saeros said: imamizer said: daha yeni tanıştırdım ve tanıştırttım. hiç sıkıntı yok. kendini kasma sen, insanlar da gerilir sen kasarsan. VAYT ÇAKKAAAL BENİ ALINTILAMAZ MISIN!? SENİ MESAJLARINI OKUMUYORUM! http://www.reactiongifs.com/r/cinl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://i.imgur.com/EMiXHz7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Dworgian said: çok tanıştı ya prof maşalla djasldaskldj Theridone said: Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar. 1 kere tanistim 4 yil falan yaslandim sdfsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Daha beni beğenmeyen hiç bir baba görmedim. Görürsem de ölüm döğüşüne davet eder zorla beğendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ^gif related: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Theridone said: Dworgian said: çok tanıştı ya prof maşalla djasldaskldj Theridone said: Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar. 1 kere tanistim 4 yil falan yaslandim sdfsfsg valla daha bana tanıştırayım diye teklif etmedi. ama ileride ederse diye bile geriliyorum. çok gergin birşey lan. avoid etmem lazım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 teklif edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Son 2 gün ofiste işler çok monotondu.. Çalışmadığın zaman ne zormuş ofiste zaman geçirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 asıla asıla iş yerinin şişman çirkini asıldı...bide haraslayıp stalklıyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 1.5 yıldır taramadığım saçları tarayayım dedim, ama saç kurutma makinası bozuktu ondan kurutamadım. ıslak ıslak kötü durduğu için tekrar dağıttım meh. saçımı kesitrsemde kestirmesemde kötü gözüküyorum lose/lose direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bu gece de yalnızız amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ah be sevgili günlük, 2004 hatta 2003 yılında Paticik üzerinden yazıştığım birbirinden değerli insanlardan biriyle bugün tekrar yazışmak kısmet oldu. Şimdi dönüp bakıyorum da geçmiş günler ne kadar güzel ne kadar eşsizmiş :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 paticigin yanlislikla hamile kaldik topiklerine bitiyorum ya. beter olun cahiller sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 pontipati said: ^gif related: Seni de ölüm döğüşüne davet ediyorum. Bu haftasonu kamptan geldikten sonra uygunum. Özel mesajdan randevulaşalım. ^_^ Hastaneden döndük bi sıkıntı yok gibi günlük, doğum günümden sonra falan geleceğim sanırım istanbula haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Eylül geldi yine benim içimi bi huzursuzluk kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ulan bu kadar önemli bi muhabbet yaparken bozulacak zaman mıydı facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kafam çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Basari goreceli bir kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 çok uzun zamandır bilgisayarı açık bırakmıyordum sims 4 ü yüklemesi için açık bıraktım günlük. o derece yani. eve gidip sims 4 oynamak için sabırsızlanıyorum. ne biçim bir adam oldum lan. aileye falan karışmam lazım artık sanırım galiba yani belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sana yeni bilgisayar lazım bence edit: öfff sims ne ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bilgisayarım daş gibi ya niye yeni bilgisayar alayım. 10 milyarlık bilgisayar toplasam da sims oynarım. sims o bi kere ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sims dediğin para hilesini basıp ev döşemekten ibaret benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 klapaucius ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar