Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

imamizer said:

daha yeni tanıştırdım ve tanıştırttım. hiç sıkıntı yok. kendini kasma sen, insanlar da gerilir sen kasarsan.

VAYT
ÇAKKAAAL

BENİ ALINTILAMAZ MISIN!? SENİ MESAJLARINI OKUMUYORUM!

http://www.reactiongifs.com/r/cinl.gif
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

çok tanıştı ya prof maşalla djasldaskldj

Theridone said:

Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar.

1 kere tanistim 4 yil falan yaslandim sdfsfsg
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Dworgian said:

çok tanıştı ya prof maşalla djasldaskldj

Theridone said:

Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar.

1 kere tanistim 4 yil falan yaslandim sdfsfsg

valla daha bana tanıştırayım diye teklif etmedi. ama ileride ederse diye bile geriliyorum. çok gergin birşey lan. avoid etmem lazım sdfs.
Mesaj tarihi:
1.5 yıldır taramadığım saçları tarayayım dedim, ama saç kurutma makinası bozuktu ondan kurutamadım. ıslak ıslak kötü durduğu için tekrar dağıttım meh. saçımı kesitrsemde kestirmesemde kötü gözüküyorum lose/lose direk.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ah be sevgili günlük, 2004 hatta 2003 yılında Paticik üzerinden yazıştığım birbirinden değerli insanlardan biriyle bugün tekrar yazışmak kısmet oldu. Şimdi dönüp bakıyorum da geçmiş günler ne kadar güzel ne kadar eşsizmiş :)-D
Mesaj tarihi:
pontipati said:

^gif related:

Seni de ölüm döğüşüne davet ediyorum. Bu haftasonu kamptan geldikten sonra uygunum. Özel mesajdan randevulaşalım. ^_^

Hastaneden döndük bi sıkıntı yok gibi günlük, doğum günümden sonra falan geleceğim sanırım istanbula haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
çok uzun zamandır bilgisayarı açık bırakmıyordum sims 4 ü yüklemesi için açık bıraktım günlük.
o derece yani.
eve gidip sims 4 oynamak için sabırsızlanıyorum.
ne biçim bir adam oldum lan. aileye falan karışmam lazım artık sanırım galiba yani belki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...