wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Eyvallah canlar, 1-2 gün çekeceğiz gibi ^_^
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bacaklarim kasiniyor bi manasi var mi acaba
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Hangi bacağın olduğuna göre değişir pascal ?!?
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Bugün tanıdı artık beni günlük, yarına bişi kalmaz sanırım ^_^
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bu dünyaya tekrar gelsem günlük ilk yapacağım şey dişlerimi fırçalamak ve onlara çok iyi bakmak olur. ilkokul bitene kadar diş fırçalamayı adet edinememiştim 27 yaşına geldim hala ceremesini çekiyorum. yüzüm gözüm kaydı narkozdan
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ehu guildden biri dişi ağrıdğı için az oynatayım rahatlasın diye pense benzeri bişeyle abanmış, dişin yarısı kırılmış ve iltihaplanmış. en son param yok gidemiyorum dişçiye diye ağlıyordu ondan sonra görmedim sdf. bi de yüzünün yarısı felçli gezen biri vardı onun hikayesini unuttum.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 wastyrx said: Bugün tanıdı artık beni günlük, yarına bişi kalmaz sanırım ^_^ (tu)
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Promenader said: ehu guildden biri dişi ağrıdğı için az oynatayım rahatlasın diye pense benzeri bişeyle abanmış, dişin yarısı kırılmış ve iltihaplanmış.. offff abi ya :/
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 nasıl oluyor da birinin söylediği saçma sapan bir şey canını sıkabiliyor ya. bu nasıl bir bilinçaltı amk.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Sıkıntı yok pek, baya açıldık günlük ^_^ Bir de saçımı kestim, kendim kesmesemiydim bilemedim :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Promenader said: ehu guildden biri dişi ağrıdğı için az oynatayım rahatlasın diye pense benzeri bişeyle abanmış, dişin yarısı kırılmış ve iltihaplanmış. en son param yok gidemiyorum dişçiye diye ağlıyordu ondan sonra görmedim sdf. bi de yüzünün yarısı felçli gezen biri vardı onun hikayesini unuttum. Ölmüştür
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ah günlük unutamıyorum aklımdan çıkmıyor her ne kadar olmaz bu iş dese de hatun çıkmıyor inatla her gün bıktım lan :(
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ulan kamera karşısında ingilizce konuşmak ne zormuş be. yaptığım zilyon tane sunumun kemikleri sızladı.
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Baldurs Gate kurdum grafik ayarlarına bakıyım dedim sadece Full Screen seçeneği gördüm I dont know what i expected.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 günlük bayadır cips yemiyodum, bugun yeğenlere abur cubur alırken dayanaadım. doritos un mexicano mu ne ondan aldım büyük boy, futursuzca ezdim.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Gözüm acıyor artık uykusuzluktan :<
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bi kaç güne valideyle hatunu tanıştırcam, gereksiz bi gerginlik içindeyim, kesin saçma bişiler olacak sdf
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 çok tanıştı ya prof maşalla djasldaskldj Theridone said: Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar.
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 daha yeni tanıştırdım ve tanıştırttım. hiç sıkıntı yok. kendini kasma sen, insanlar da gerilir sen kasarsan.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ooo imamı da vermişiz. gg imam. davetiye postlarsın artık
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 imamizer said: daha yeni tanıştırdım ve tanıştırttım. hiç sıkıntı yok. kendini kasma sen, insanlar da gerilir sen kasarsan. VAYT ÇAKKAAAL
Öne çıkan mesajlar