wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Eyvallah canlar, 1-2 gün çekeceğiz gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bacaklarim kasiniyor bi manasi var mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Hangi bacağın olduğuna göre değişir pascal ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Bugün tanıdı artık beni günlük, yarına bişi kalmaz sanırım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bu dünyaya tekrar gelsem günlük ilk yapacağım şey dişlerimi fırçalamak ve onlara çok iyi bakmak olur. ilkokul bitene kadar diş fırçalamayı adet edinememiştim 27 yaşına geldim hala ceremesini çekiyorum. yüzüm gözüm kaydı narkozdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ehu guildden biri dişi ağrıdğı için az oynatayım rahatlasın diye pense benzeri bişeyle abanmış, dişin yarısı kırılmış ve iltihaplanmış. en son param yok gidemiyorum dişçiye diye ağlıyordu ondan sonra görmedim sdf. bi de yüzünün yarısı felçli gezen biri vardı onun hikayesini unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 wastyrx said: Bugün tanıdı artık beni günlük, yarına bişi kalmaz sanırım ^_^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Promenader said: ehu guildden biri dişi ağrıdğı için az oynatayım rahatlasın diye pense benzeri bişeyle abanmış, dişin yarısı kırılmış ve iltihaplanmış.. offff abi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 nasıl oluyor da birinin söylediği saçma sapan bir şey canını sıkabiliyor ya. bu nasıl bir bilinçaltı amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Sıkıntı yok pek, baya açıldık günlük ^_^ Bir de saçımı kestim, kendim kesmesemiydim bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Promenader said: ehu guildden biri dişi ağrıdğı için az oynatayım rahatlasın diye pense benzeri bişeyle abanmış, dişin yarısı kırılmış ve iltihaplanmış. en son param yok gidemiyorum dişçiye diye ağlıyordu ondan sonra görmedim sdf. bi de yüzünün yarısı felçli gezen biri vardı onun hikayesini unuttum. Ölmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ağzından yel alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ah günlük unutamıyorum aklımdan çıkmıyor her ne kadar olmaz bu iş dese de hatun çıkmıyor inatla her gün bıktım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ulan kamera karşısında ingilizce konuşmak ne zormuş be. yaptığım zilyon tane sunumun kemikleri sızladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Baldurs Gate kurdum grafik ayarlarına bakıyım dedim sadece Full Screen seçeneği gördüm I dont know what i expected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 günlük bayadır cips yemiyodum, bugun yeğenlere abur cubur alırken dayanaadım. doritos un mexicano mu ne ondan aldım büyük boy, futursuzca ezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Gözüm acıyor artık uykusuzluktan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 uyu layt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bi kaç güne valideyle hatunu tanıştırcam, gereksiz bi gerginlik içindeyim, kesin saçma bişiler olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abbow senin durum zormus. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 çok tanıştı ya prof maşalla djasldaskldj Theridone said: Gerilmene gerek yok, asil tehlike canlari sen onlarinkiyle tanisinca calmaya baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 daha yeni tanıştırdım ve tanıştırttım. hiç sıkıntı yok. kendini kasma sen, insanlar da gerilir sen kasarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ooo imamı da vermişiz. gg imam. davetiye postlarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 imamizer said: daha yeni tanıştırdım ve tanıştırttım. hiç sıkıntı yok. kendini kasma sen, insanlar da gerilir sen kasarsan. VAYT ÇAKKAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar