downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Günlük son ilişkiden sonra o kadar yıprandım ki en az bir-iki sene yalnız kalmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 1 2 güne haftaya geçer o his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Sen köpek olursun onun umrunda olmaz, umursamaz, sallamaz. Ama senden daha vasıfsız, avam ve çirkin adamlara aşık olup heryere adamın adını yazarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 E yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ilk fiilleri tekil yazıp sonuncuyu çoğul yapmışsın olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Dworgian said: 1 2 güne haftaya geçer o his7-8 ay oldu hala geçmedi ben yeni yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Sıkıntı sende o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 downwhereiam said: Günlük son ilişkiden sonra o kadar yıprandım ki en az bir-iki sene yalnız kalmayı planlıyorum geçmiş olsun bu arada mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 cok acayip bi fal yorumu geldi bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Bıyıkların mı dökülüyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 downwhereiam said: Dworgian said: 1 2 güne haftaya geçer o his7-8 ay oldu hala geçmedi ben yeni yazıyorum o kötü. benim de olduydu bir kere öyle obsesif takıldığım durum. geçiyor er geç ama kendini kapamamak lazım. geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 pascalnouman said: cok acayip bi fal yorumu geldi bugun işin fallara kaldıysa yandın yalnız pascal.. Ama bıyıklar dursun. ayrı bi havan oluyo :) not: bugün aricam seni, geçen gün geri dönmeyi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Dworgian said: downwhereiam said: Dworgian said: 1 2 güne haftaya geçer o his7-8 ay oldu hala geçmedi ben yeni yazıyorum o kötü. benim de olduydu bir kere öyle obsesif takıldığım durum. geçiyor er geç ama kendini kapamamak lazım. geçmiş olsun şimdidenteşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 durdum durdum gayet güzel iş buldum ya lan. yücallam yüzüme güldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 gel sürtüneyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 kadınlar önce seni sen yapan özelliklerine aşık oluyorlar daha sonra bu özellikleri senden almak istiyorlar günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Hızlı sevgili değiştiren adamların ilişki yaşamak adına hiçbirşey bilmediklerine dair bir savım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 22.5a bilet aldim biletixten 2 kisilik, 4tl hizmet + 5tl islem bedeli aldi terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hizmet bedeli tamam da işlem bedeli ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Bilet fiyatini, indirimi falan hesapladi, sonra gecirdikleri bedellerle toplafi falan. Onlar galiba.. Anlamadim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Aracı olunca para kazanmak için para alıyorlar işte, rıdvanda olmayan malı başkasından getirtip üzerine karını koyması gibi. Bana hep yapıyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 CthuLhu said: durdum durdum gayet güzel iş buldum ya lan. yücallam yüzüme güldü İNŞ KOVULMAZSIN KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 günlük, bunlar toplucak SIGGRAPH conference a gitmişler.. ohoo şimdi 2 gün daha bekle durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 CuteButPsycho said: pascalnouman said: cok acayip bi fal yorumu geldi bugun işin fallara kaldıysa yandın yalnız pascal.. Ama bıyıklar dursun. ayrı bi havan oluyo :) not: bugün aricam seni, geçen gün geri dönmeyi unuttum. basgan zaten ben susuyom bıyıklar konusuyor cogu zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 meh. iş ve şehir durumu belli olana kadar aile yanına geçtik yine. hey allam. aslında bir yönden iyi tabii de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar