Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #10

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Bugün güpegündüz Bahçeşehir'in ortasında arabamdan spor çantam çalındı günlük.

Sadece fotoğraf çektirmeye gittim, 20 dk sürmeden geri geldim.

Çantanın içinde spor kıyafetleri, düztabanlık için destekli spor ayakkabılarım ve koşuda dizi izlemek için getirdiğim iPad'im vardı, içimde patladı çok fena. 20 dakikada nasıl hemen gitti yaa... Hayır bir de benim de değildi iPad, annemindi, ödünç aldıydım, o daha beter üzdü.

İşin garibi ne kapı zorlanmış, ne cam açılmış veya kırılmış. Nasıl açtılarsa artık...

haberlerde izlemistim, jammer kullaniyormus bazi hirsizlar, sen arabayi anahtarla kilitledim zannediyorsun ama kilitlenmiyormus.

gecmis olsun bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bugün güpegündüz Bahçeşehir'in ortasında arabamdan spor çantam çalındı günlük.

Sadece fotoğraf çektirmeye gittim, 20 dk sürmeden geri geldim.

Çantanın içinde spor kıyafetleri, düztabanlık için destekli spor ayakkabılarım ve koşuda dizi izlemek için getirdiğim iPad'im vardı, içimde patladı çok fena. 20 dakikada nasıl hemen gitti yaa... Hayır bir de benim de değildi iPad, annemindi, ödünç aldıydım, o daha beter üzdü.

İşin garibi ne kapı zorlanmış, ne cam açılmış veya kırılmış. Nasıl açtılarsa artık...

çok geçmiş olsun. çantayı bagajda mı tutuodun diye sorucam?

bir de kilitleri yarım tenis topuyla patlattıklarını görmüştüm. öyle bişeydir herhal
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Theridone said:

aquila said:

abi bende de var o, hicbisey yok dediler rontgen montgende. sicicam, agriyo iste.

romatizma o abi, yasliliktan

degil haci, onun da testi var, baktilar.

hacı o romatizma bende romatizma testi oldum romatizma sadece ağrılar sırasında kan testi yaparsan çıkıyor. ben yaklaşık 10-12senedir bu ağrıları çekiyorum. Rontgen mr ve kan testinde birşey çıkmadı. Ancak özel romatizma merkezlerindeki testlerde çıkıyor sonuç yapacak birşey yok bu konuda. Ağrıyan eklem kemiği sıcak tutacaksın ağrı kesici alacaksın geçmesini bekliyeceksin. Bende birde sıkıca bandajla sarınca çok iyi geliyor. Özellikle kremler bir harika dostum
Sosyal ağlarda paylaş

Batının ahlaksızlığını ilk elden deneyimleme fırsatı edindim günlük.

Sertifika programı için Londra'dayım, spor sağlıktır dedim yüzme havuzlu spor salonuna yazıldım fakat bugün ilk defa gittiğimde acı bir gerçekle karşılaştım:

Soyunma kabini halen icat edilmemiş burada, kafamı nereye çevirirsem çevireyim havluyla harş harş kurulanan veya serbest salınım halinde sünnetsiz pipiye denk geldiğim marjinal bir ortam.

İnsan gerçekten hayret ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Batının ahlaksızlığını ilk elden deneyimleme fırsatı edindim günlük.

Sertifika programı için Londra'dayım, spor sağlıktır dedim yüzme havuzlu spor salonuna yazıldım fakat bugün ilk defa gittiğimde acı bir gerçekle karşılaştım:

Soyunma kabini halen icat edilmemiş burada, kafamı nereye çevirirsem çevireyim havluyla harş harş kurulanan veya serbest salınım halinde sünnetsiz pipiye denk geldiğim marjinal bir ortam.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Ben Estonya'da yuzme havuzu soyunma odasinda kurulanirken iceri temizlikci kadin girdi. Icerde 10 adam yukarda anlattigin gibi soyunup giyiniyor allahsiz kadin yerleri siliyor sana bakarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...