Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

edit =(

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

neutrino said:

Feamer said:

ya arkadaşlar yapmayın, sene olmuş 2014, sallanan meme gifden irite olmayın bir zahmet

diğer taraftan, bayağı olan bazı görsellere bende karşıyım

yani, öyle görseller paylaşın ki,
kadın kullanıcılarımız da bakmaktan rahatsızlık duymasın

err:unrecognized db format

illaki vardır
Sosyal ağlarda paylaş

önceki şirkette çalışırken, işten gına gelmiş forumda takılıyorum, tam böyle gif thread e bakınırken çat diye patronun asistanı geldi yanıma, öküzün biri yine sallanan memeler, yanına götler falan koymuş sağolsun, kadın o kadar kafa bir kadın olmasına rağmen yargıladı hemen "yuh işte ne biçin sitelere giriyorsun sen" diye.

tek kendinizi düşününerek haraket ediyorsunuz. tamam aranızda inanılmaz cool kız arkadaşlara sahip olanlar, özel ofisi olanlar falan var ama hepimiz sizin kadar şanslı değiliz :(

anlayış göstermek bu kadar zor değil, adamların ilgili alanlarda yasaklamasının bir nedeni var.

eğer çok ihtiyacını duyuyorsunuz bu konulara özel paylaşım siteleri vardır, arar bulur orada işinizi görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar size mesai saatinde patide dolaşın diye mi para veriyor? İşinizi yapın, sıkıntı yaşamazsınız.

Neyse geçen otobüste gidiyorum, patide biri sallanan meme koymuş. Tepemde de kızın teki benim teli dikizliyormuş, memeleri görünce hıı benimkiler daha büyük dedi. Kafayı kaldırıp şöyle bir baktım hakkatten büyükler ama çaktırmadan görmeden bilemem dedim. Kızda yavaşça eğilip, gelde göstereyim dedi.

İlk durakta ikimizde indik.
Sosyal ağlarda paylaş

forumda et paylaşmak nedir ya
bakıcaksan bak kendin baskalarının görmesini sağlamak neden önemli sizin için?
herkes istediğini bulabiliyor
gelip burda off mufff demekten aranızda nasıl bi zevk alıyorsunuz
forumda kadın kullanıcılarda var
ayıp değil mi, bu mu adamlığınız
cocuksunuz resmen
Sosyal ağlarda paylaş

dozunda, erotik bile olmayan, görsel sanatlara konu olan paylaşımların, kadınlar veya "arkadaşlar" arasında sorun yaratacağını düşünmüyorum

ayrıca, aylardır bahsettiğiniz şekilde bir görselde görmedim forumda, olanda zaten mesai saatleri dışında oluyor ve durmuyor zaten

Masakari said:

Adamlar size mesai saatinde patide dolaşın diye mi para veriyor? İşinizi yapın, sıkıntı yaşamazsınız.

Neyse geçen otobüste gidiyorum, patide biri sallanan meme koymuş. Tepemde de kızın teki benim teli dikizliyormuş, memeleri görünce hıı benimkiler daha büyük dedi. Kafayı kaldırıp şöyle bir baktım hakkatten büyükler ama çaktırmadan görmeden bilemem dedim. Kızda yavaşça eğilip, gelde göstereyim dedi.

İlk durakta ikimizde indik.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar site tatmin olunsun haz verilsin diye kurulmadı. Her zaman her yerden giriliyor, birinin karşısına löp diye çıkması gayet olası.

Ayrıca farkında olmasanız da açık fotoğraf koyduğunuz zaman siteye zarar veriyorsunuz. Boşuna silinmiyor mesajlar.

Öte yandan kız arkadaşınızla yan yana herşeyi izleyemiyorsanız, orada problem olmasının sebebi en saf haliyle gördüğünüz insan, sizden bir şeyler saklayabiliyor demektir. Uyumlu ilişkilerde kişisel ahlak bir süre sonra minimuma iner zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

BalisticGel said:

Geçen hastane personeli geldi yanıma bi malzemenin UBB kaydını gösterecem o sırada pic thread açıkmış mevcut tabda onda da bi arkadaş saolsun sallanan memeler vardı. Gerisi malum. Bence de illa paylaşacaksanız spoiler içinde paylaşın yada hiç paylaşmayın.

yalnız o memeler spoilerda olsa bile personel görecekmiş zaten, baya memelere kitlendiğin esnada işin çıkmış bırakıp gitmişsin öyle asfdsa
Arada işte sıkılınca patlatıyorum bi sallanan meme kendime geliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

cocuksunuz resmen

kadın kullanıcılara yönelik kaslı erkek fotoğrafı ve erkek poposu paylaşılmasını öneriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

cocuksunuz resmen

forumda komik gif paylaşmak nedir ya
gelip burda ehe mehe demekten aranızda nasıl bi zevk alıyorsunuz
forumda emo kullanıcılarda var
cocuksunuz resmen

not: pati sfw olmalı. meme giflerini elbette çok seviyorum ama ya hiç koyulmamalı ya da spoilera meme yazıp öyle koyulmalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...