Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bring the young ones to me GRLGLRGLRLGL CLACK CLACK CLACK quinlan reyiz isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ben masterı beğendim yani kitaptaki tasvire uyuyo gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 kitaptan biraz spoiler versenize ya, ona göre seyredip seyretmeyyeceğime karar vereyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Çerezlik niyetine izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Kitaba sadık kalırlarsa manyak güzel devamı ama dizi olunca insan ne kadarını becerebilirler emin olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ne cenabet adamlarsınız beğendiğiniz bütün hatunlar öldü lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 cok sıkıcı bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ben beğendim bu bölümü. Benzin istasyonu bölümünden iyiydi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Absolut said: Kitaba sadık kalırlarsa manyak güzel devamı ama dizi olunca insan ne kadarını becerebilirler emin olamıyor. ingilizce hardcopy si varmı tr de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 DA2019 said: Ben beğendim bu bölümü. Benzin istasyonu bölümünden iyiydi valla. aynen. rezaletti benzin istasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bilmiyorum ben ebook olarak okudum. 2 said: Absolut said: Kitaba sadık kalırlarsa manyak güzel devamı ama dizi olunca insan ne kadarını becerebilirler emin olamıyor. ingilizce hardcopy si varmı tr de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Absolut said: Bilmiyorum ben ebook olarak okudum. 2 said: Absolut said: Kitaba sadık kalırlarsa manyak güzel devamı ama dizi olunca insan ne kadarını becerebilirler emin olamıyor. ingilizce hardcopy si varmı tr de ? büyük ihtimalle getirir robinson istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bu neydi şimdi? nasıl sezon finali lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sezon finali miydi son blm? Kötü bitirmişler o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 sezon finali miydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 3 bölüm daha var ne finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 asdfs 10 bölüm diye kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 adam her konuda olduğu gibi, tv dizisi konusunda da noob lan. niye takıyorsunuz bu adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Benzin istasyonu en iyi bölümdü. Bu en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ulan dedim noluyor...durun daha 5 saat sonra cikacak 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 dün gece çıktı 11. bölüm. ne 5 saat sonrası gözlük şart asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kızı ayrı anası ayrı kezban emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Çocukla babası da iyice uyuza bağladı. Neyse son iki bölüm heyecanlı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Oyunculuk gittikçe iyiye gideceğine kötüye gidiyor gibi. Yada aynı ama benim gözüme daha çok batmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sonda yaşlı adamın hareketler ve oyunculuk inanılmazdı ya. bu kadar kötü olabilir. yani senaryo da kötü, yönetmen de, oyuncular da. ashfuhasdufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar