Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Strain (2014) - FX

Komutan

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

- İş manyağı baba
- İlk başta s.klenmeyen ama daha sonra oha adam haklı denilen freak görünümlü bilge
- Kötü bir evlilik
- Karının yeni duşbek tokmakçısı
- Klişe karizma vampirler yerine 2000'ler sonrası Hollywood'un gözbebeği enfekte, zombimsi bloodsuckerlar. 28 Days Later, I am legend etc

Del Toro sadece 3 bölümde yönetmen olacak bu sezon. Ama kalan bölümlerin birçoğunda senaryo onun. İlk bölümü hem yazıp hem yönetmiş, özellikle ilk bölümde Bishop'ın kanını emip kafasını ezen Master abi tam Pan'ın labirenti ya da Hellboy'da kullandığı monster kafası. Onun dışında diziler dinamik yapılar, masalsı anlatımı bayabilir. Bakalım izlenebilir şu anlık

Morgan diye bence mükemmel bir film vardı, orda oynayan abi bu dizide metalciyi oynuyor yeni çaktım. Oyuncu seçimlerinde baya başarılı yapım

Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölümde ufak tefek komik hatalar vardı ama diğer bölümleri iyi kotarmışlar güzel olmuş, aile drama kısmıda az.

ufak tefek detaylarda iyi

fareler, almanya/nazi referansları vb

gawker referansıda çok iyiydi sdfsd

bide bölümler diziden çok böle film gibi nası desem hmm.

kitaplarda baya dini şeylerde var sanırım onlarıda ilerde eklerler heralde, ben tuttum olmuş dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

kitap da basit abi zaten sdf zombiler new york vambirler cıvcıcıv dizisi eğlencelik, ilk kitabı 1 günde okudum bitti ben çat çat. ha brad pittin zombie filminden her türlü iyi gene.

öle 500 farklı detaylı karakter yada grrm seviyesinde hikaye falan yok yani :p

ilk kitap (1. sezon) 5-6 günlük bir zaman diliminde geçiyor zaten hızlı hızlı oluyor herşey.

ilerki bölümlerde o dediğim flashbackleride yapmışlar o iyi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...