barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 güzel ya. ben sevdim ilk bölümü. böyle dizi lazımdı. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 son sahneyi izleyemedim lan resmen korktum sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ben de ufak kızın gözünden kurtçuk çıkacak dışarıya geri kaçacak sandım da değilmiş neyseki. ulan dün da odamda bir örümcek gördüm yatak başında. üşendim atmaya. şimdi aklıma geldi bak emk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 mevzu ilmi mi, bram stroker'lı mı tam anlaşılmıyor ama yaz durgunluğunda izleyeceğiz mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 iyiydi ilk bölüm bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 çok saçma şeyler vardı. iyi yönetilmiş gerilim falan iyi verilmiş ama senaryo cidden çok boktan geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 güzeldi ama Naziler mi çıkacak bu olayın ardından sanki gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bi 3-4 bölüm açılsınlar bakalım, belli olur nedir ne değildir, ilk bölümler hep böyle oluyor genelde ilgiyi reytingi toplamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 post apo olacak herhalde ilerleyen bölümlerde dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Begendim izlerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 klişe ama klişe olmasına rağmen güzel gibiydi. birkaç bölüm daha izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 fena değil,gerilim seviyesi güzeldi ilk 2 bölümde.bana daha önce izlediğim bir filmi hatırlatıyo ama çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ilk bölümü pek sevmemiştimde ikide biraz daha toparladı geriyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Benim hoşuma gitti bu dizi.İzlenir her türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 - İş manyağı baba - İlk başta s.klenmeyen ama daha sonra oha adam haklı denilen freak görünümlü bilge - Kötü bir evlilik - Karının yeni duşbek tokmakçısı - Klişe karizma vampirler yerine 2000'ler sonrası Hollywood'un gözbebeği enfekte, zombimsi bloodsuckerlar. 28 Days Later, I am legend etc Del Toro sadece 3 bölümde yönetmen olacak bu sezon. Ama kalan bölümlerin birçoğunda senaryo onun. İlk bölümü hem yazıp hem yönetmiş, özellikle ilk bölümde Bishop'ın kanını emip kafasını ezen Master abi tam Pan'ın labirenti ya da Hellboy'da kullandığı monster kafası. Onun dışında diziler dinamik yapılar, masalsı anlatımı bayabilir. Bakalım izlenebilir şu anlık Morgan diye bence mükemmel bir film vardı, orda oynayan abi bu dizide metalciyi oynuyor yeni çaktım. Oyuncu seçimlerinde baya başarılı yapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 3.bölüm adamın ç.kü düştü lan.kıvrandım oturduğum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sifonu çekti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 benimde hosuma gitti , gayet guzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ilk bölümde ufak tefek komik hatalar vardı ama diğer bölümleri iyi kotarmışlar güzel olmuş, aile drama kısmıda az. ufak tefek detaylarda iyi fareler, almanya/nazi referansları vb gawker referansıda çok iyiydi sdfsd bide bölümler diziden çok böle film gibi nası desem hmm. kitaplarda baya dini şeylerde var sanırım onlarıda ilerde eklerler heralde, ben tuttum olmuş dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ilk kitabı şöle bi 150 sayfa okudumda şimdi 3. bölümün olduğu yere kadar, çok şeyi değiştirmemişler baya sadık kalmışlar, lakin arada bikaç flashback var atladıkları, onları da koyarlarsa ilerde daha bi netleşir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nzzjMTG50z0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 s01e04 http://i.ytimg.com/vi/KmMQG2SecM0/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 fıs ötesi bu dizi ya. oyunculuk yok, kurgu yok, hikayenin ışığı da hızla sönüyor bence. yılın hayal kırıklığının kazananı şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ilk 2 bölüm biraz ilgi çekici idi, 3 leşoluğa doğru adım atmıştı, 4 de gayet meh gidiyor. daha yarısındayım bölümün ama eğer samwise gamgee "beni terkettiniz ama gününüzü göreceksiniz" diyerek kötülerin tarafına geçerse iyice soğuyacam diziden he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kitap da basit abi zaten sdf zombiler new york vambirler cıvcıcıv dizisi eğlencelik, ilk kitabı 1 günde okudum bitti ben çat çat. ha brad pittin zombie filminden her türlü iyi gene. öle 500 farklı detaylı karakter yada grrm seviyesinde hikaye falan yok yani :p ilk kitap (1. sezon) 5-6 günlük bir zaman diliminde geçiyor zaten hızlı hızlı oluyor herşey. ilerki bölümlerde o dediğim flashbackleride yapmışlar o iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar