incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Tori said: Abi bir tane müslüman da çıksın benim normal bir tane eşim var, namazımı kılarım orucumu tutarım gerisine karışmam desin lan. kitaplarina uygun degil bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 di said: Soyle konulari Biyik gibi tipler acinca komik oluyor lakin sunu akli basinda gecinenler acinca/devam ettirince boyle baya baya karamsarliga kapiliyorum, buyuklu kucuklu cetintaslar goruyorum baktigim her yerde. bir doktora görün bence sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 dinime küfreden müslüman olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 allah razı olsun kardeş imana geldim dinimin şartlarını da öğreniyorum inşallah; http://inciswf.com/1292016331.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Tori said: Abi bir tane müslüman da çıksın benim normal bir tane eşim var, namazımı kılarım orucumu tutarım gerisine karışmam desin lan. Böyle yaşayanlar müslüman sayılmıyor işte. Sıkıntı orada. Kendine müslüman diyenler tarafından müslüman sayılmak için dini hardcore yaşaman lazım. Bunun nedeni de cehalet. Müslümanların %90'ı falan kör cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/243/hulog-pokemon-edition_462727.jpg bu iyiymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 eğer dinlerin içinde yayılması için belirlenmiş olaylar olmasaydı, zamanında yokolup giderlerdi, "gerçek müslüman" olmak için dini yaymak zorundasın. Yayılmayan din din değildir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Enfeksiyon gibi lan, zorla kabul ettiriyorsun kafa falan kesiyorsun allahu akbar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 BEĞEN VE SAYFANLA PAYLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 di said: Soyle konulari Biyik gibi tipler acinca komik oluyor lakin sunu akli basinda gecinenler acinca/devam ettirince boyle baya baya karamsarliga kapiliyorum, buyuklu kucuklu cetintaslar goruyorum baktigim her yerde. bağa mı dedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hristiyanlığa geçtim eyv kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 haydi iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/286/ibret-al%C4%B1nan-b%C3%BClent-ar%C4%B1n%C3%A7-a%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1_359561.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ibret alma işlemi başarılı, şimdi cevremdekilere okutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 goldbären said: di said: Soyle konulari Biyik gibi tipler acinca komik oluyor lakin sunu akli basinda gecinenler acinca/devam ettirince boyle baya baya karamsarliga kapiliyorum, buyuklu kucuklu cetintaslar goruyorum baktigim her yerde. bağa mı dedin :( Saga dedim tombis. =) Acmayin abi boyle sacma sapan konular. Denyo tiplerin agzina sakiz olup karsi arguman olarak kullanmalarindan baska bi ise yaramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bu mu aklı başında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Senden iyi yine. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sabah sabah aşırı ibret aldım, gideyim tuvalete de sıçayım birazını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi bu din değil ki bu ucuz propaganda, sen zaten bundan alınmıyor olman laızm. bunu karşı propaganda yapana da bakma sen nolcak. bacımızın üstüne işediler neyse bu da o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Abi alindigim falan yok zaten de gerekcemi yukarda yazdim bak. Yani hikaye ne kadar sacma olursa olsun su tavir, gotumle guldum gectim tavri tayyip hulogcularinin tavrina cok benziyor bana gore. Onlar da ayni sekilde laik gecinip orda burda sacmalayan adamlarin hikayelerini alip aynisini yapiyorlar kendi aralarinda. Azcik farkimiz olsun, bi gomlek ustun olalim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Di'yi niye kızdırıyon len jelibom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bizim burda yazdıklarımızı hangi hülocu görcek allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mantik hatasi yok mu? kiz - uzumu anne - sarabi temsil etmesi lazim zaten salak bi temsilde neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 baba muz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 di said: Azcik farkimiz olsun, bi gomlek ustun olalim lan. FARK VAR! elitismuslar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar