Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 http://i.imgur.com/bjv9iMV.jpg hayır bu yüzden dsdsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 12 ne oldu lan anlayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 son sahnede bir ışık uçtu gökyüzüne kaleden. slaine prensesi de alıp marsa mı uçtu acaba bi de geçmiş gibi anlattı "kıza noldu hala bilinmiyor" diye. time skip mi gelcek bu nasıl son lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Time skipten ziyade back in time yapabilirler. Bir ara kralın yükselişinden bahsetmişlerdi. Aldnoah gücünü nasıl elde ettikleri falan gösterilebilir. Bunun yanında Slein aldnoah gücünü boşalan komutan kadrosu sebebiyle kraldan alıp Sauzbaum route ya da hime route seçip slaughter'a devam edebilir. :P Biraz da versliler düşünsün kafası yaşatabilir bu mangaka bize. Şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Darklight1903 said: 12 ne oldu lan anlayan var mi? Hayır ya, herşeyi açık bıraktı. Bir hafta sonraya devam edecek olsa bile bu kadar saçmalaması rahatsız eder ki bir de üstüne sezon atlayacaklar pff. Prenses öldü mü? Inaho öldü mü? Saazbaum öldü mü? Bu üçü birden ölse karakter kalmıyor geriye. Bunlardan en az 2 tanesinin hayatta kalması lazım. 2. sezonu kim götürecek, Slaine mi? Ayrıca Slaine mechayı nasıl çalıştırdı? Crutheo hayatta da Slaine e yardım olsun diye mi yaptı, Slaine Crutheonun veya imparatorun soyundan mı? Saazbaum kurcalayıp çalıştırılabilir hale filan mı getirdi? Yoksa prenses yakınlarda duruyor diye kendiliğinden aktive oldu filan diye mi saçmalayacaklar? Ayrıca Saazbaumun mechası niye bütün diğer mechaların toplamı? hadi onu geçtim niye hep Inahonun dövdüğü mechaların özellikleri var? Karambolde çaktırmadan ölen kontların teknolojisini mi ninjaladı bu :p (eğer teknolojiler onunsa neden 30 küsür tane klan varken sadece Inaho nun zaten karşı stratejilerini bildiği 3 tane teknolojiyi kullandı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 slaine'in suzaku route olduğu kesin zaten. himeyi alıp marsa götürdü büyük ihtimal. saazbaum öldü zaten misyonunu tamamladı, ikinci yarı imparator wrath gelir işte, slaine de yaveri olur. inaho baymaya başlamıştı bence kesin öldü o headshot yedi. rayet ikinci yarı mc olur işte. marito en sonunda mechaya girer falan. ama himeyi bilemedim. artık bu seferde ölmemişse bu kadar sahneden, flashbackten sonra urobuçinin rep etkilenir lan dsdsf. ölürse de devamı nasıl gelir ki. hime openingte birini vuruyordu aslında o kişi slaine olur diye düşünüyordum ben. birde hime artificial bi canlı gibi bişey çıkabilir. chaika gibi. yoksa anası babası nerede bunun. imparatorun pek umursamamasının nedeni de öyle birşey çıkabilir. saazbaum aslında imparatora hizmet ediyordu dünyaya saldırarak. ama imparator niye böyle dolap cevrilmesini beklesin ki direk girişsin yani. prensesi patlamaya lüzum duymalarını da anlamadım. hani askerler adil bir sebepleri olduklarına inansınlar da moral artsın diye mi slaine aldnoah driver'ı nasıl aktive etti acaba. bence de orada imparatorla alakalı birşeyler çıkacak. büyük ihtimal knightlardan birini piçi falan olabilir. hiyerarşiyi biraz kolpa açıkladılar. mecha olayında da yaratıcılık bitmiş sanırım ehehe. hani diğer knightlar saazbauma çalışıyor olduğundan olabilir belki. yenilmiş mechaların combosunu kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 12 bu sefer butcherladı ayyy lmao http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/242/614/1bf.jpg saazbaum malların malı, üç bankaiyi birleştirdi gene 10sn'de yattı beceriksiz adam ahah. inaho kazara kata alsaydı hepsini sıradan geçirirdi hafta bitmeden. malslılar hemen yenilmesin diye salakine'e öldürttü topkek. tam saçmalık oldu ya, çocuğun hayattaki tek gayesi prensese kul köle olmak, onu öldürmek isteyen elebaşına yardım ediyor. nasıl ciddiye alalım şimdi bu seriyi yani. yani eyvallah öldüreceksin ve şok olsun istiyorsun ama madem önceden ayarla olayın gidişatını, psycho-pass'deki gibi idiot ball dağıtma millete. blassreiter'da düzinelerce char öldürdü, hiç bunlardaki gibi saçmalamadı yani. inaho & hime hekşat yediler onlardan birşey beklemeyin, naaşını çorak mars kiline gömmek için götürdü diye haber alınamamıştır. ha salakine'in babası da dohtor, kesin emprah gibi kazanına düşmüştür aldonoanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hem prenses hem inaho öldüyse karakter kalmıyo ki geriye. slaine ve rayet mi götürecek hikayeyi? gerçi dünya için savaşan marslı vs mars için savaşan dünyalı konsepti ilginç olabilir, urobuchide de o hikayeyi kaldırabilecek yetenek var aslında. ama yine de iki lead karakteri biçmek tuhaf olurdu o yüzden inanmıyorum gittiklerine :p prenses ölmemiş olabilir ayrıca, mermi kafadan sekmiş filan derler kesin :p inahonun da bayağı pekmezi aktı gerçi, ama öldürmeyen urobutcher öldürmez ya, o da kurtulmuş olabilir ablası filan hemen yetiştiyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 slaine code gayessteki suzaku gibi mala bağladı işte. hem saazbaum'un cause'una destek olayım hem himeyi koruyayım derken. ikisinin birlikte olamayacağını idrak etmesi gerekirdi. hime diye değil de hakşoku diye koşturuyordu zaten. direk o route'u seçtiği belli yani birde emperor zaten insan değil mi? aldnoah enerjisini kullanmanın yolunu keşfetmiş işte. slaine'in babası da aynı aldnoah araştırmacısı olduğundan slaine üzerinde deney kasmış olabilir. slaine'inin royal familye bu kadar yakın durmasının sebebi de böyle bişey çıkar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 shadowfury & xenus abi siz adamın ilk işi olan blassreiter'ı izlediniz mi bilmiyorum ama bölüm başı 2 char filan ölüyordu, serinin ikinci yarısında lead ölüyordu filan reslenmez bence bunlar. adam "gargantia ile şanım iki paralık oldu, herkes yaşadı" diye içine oturmuş kesin. code gayass iyi ki izlememişim o halde çünkü böyle mallıklar çıldırtıyor beni. hakşokuyu kurtarmaya bilinçli gitti zaten "hime burada kesin onu aramam lazım" derken. 12 bölüm prensese platonik giden çocuk bir anda unuttu prensesi, onu öldürmeyi hayatının amacı yapan adama koştu. "ya abi bütün endgame'i bir kişinin nedensiz mala bağlaması üzerine kurman son derece saçma değil mi" diye ekipten birisi sormuyor mu bu yazarlara ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 12-jojo spoiler'i da icerir hem hime hem inaho oldu kacari yok. bu alemde kafaya mermi yiyip kurtulan bi' ibrahim tatlises(zengin) bir de abuduru(OTOKO DA OTOKO) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 BEST ROMANTIC END EVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Bence Inaho ölmeyecek headshot değil sanki. Ancak prenses gg gibi. Inaho rage geçiri; marsı yok etmek için kasar. 2 sezonun sonunda Chaotic-Neatural bir noktada intihar eder barış sağlanır. Sonra flashback aslında inaho bütün katliami iyilik için yapmıştır vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 alfred asdasdas çalma konuyu başka yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 La valla çalmadım :D sadece hane adamın tarzı bu. Daha once yazılmışsada gözümden kaçmış olabilir. Affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aynı tepkiyi verdiğim bir anime daha vardı tam dediğin gibi olan asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Alfred said: Bence Inaho ölmeyecek headshot değil sanki. Ancak prenses gg gibi. Inaho rage geçiri; marsı yok etmek için kasar. 2 sezonun sonunda Chaotic-Neatural bir noktada intihar eder barış sağlanır. Sonra flashback aslında inaho bütün katliami iyilik için yapmıştır vs... bence inaho kesin öldü, suicide by cop yaptı işte. zaten let justice be done though the heavens fall literatür göndermesiymiş. şunu okuyunca baya bi anlamlar çıkıyor. tam urobuçilikmiş bu :) http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_justitia_ruat_caelum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://i.imgur.com/BNyN00i.jpg of geberdim ahahflkdsjflkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 slaine by Slaine :d. Sağ komadı kimseyi de soundtrack ve animasyon kalitesi izlettirdi bazı bölümleri arka plan müziği olarak izledim. Ama fena değildi 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 s2 trailer http://www.youtube.com/watch?v=fc8LYlX0Pc4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://i.imgur.com/NHTQ8mJ.jpg kimse ölmediyse fukken dropped gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Xenus said: http://i.imgur.com/NHTQ8mJ.jpg kimse ölmediyse fukken dropped gerçekten abi yazarin kendisi dedi kimse olmedi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ölüp ölmemesi sorun değil de bir karakter gelişimi falan olsa bari aynı amele poker facele gelicekse çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 neden ya, çocuk mecha'ların akagi'si gibi işte. kaiji olmasın. http://40.media.tumblr.com/tumblr_m3865zfTh91rt2h44o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 S2 başladı THE PLOT ARMOR IS REAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar