Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldnoah Zero

Xenus

Öne çıkan mesajlar

07

Eveeet, "Acaba olmayacak mı?" "Yok gibi" falan derken ultra süper mecha ve battleship geldi. Ulan çocuk döküntü mecha ile süperleri dağıtıyordu, şimdi bunlarla uçan kalelere falan dalar direk. Bilmem kaç devasa kale 1 gemi ve 1 mecha tarafından ters düz edilir, anime geleneksel yola girer. Olsun mecha mechadır, her tüzlü izlerim

Sosyal ağlarda paylaş

öyle deme, coup de grace çekti ehu.
Fly said:

yalniz sarki o kadar engrishmis ki almanca sanmisim kac haftadir asjfkgh

hem japonca hem ingilizce hem almanca.
ShadowFury said:

7

Yalnız düşman mechaları da pek tutarlı değil ya, portal armor dibine kadar imba bi teknolojiydi, bu hatununki anca rocket punch atıyo. Öncekinin de mechası protagonistinkinden çok farklı değildi, tek olayı lightsaberdı ya. İlki invul dolaşırken sonrakiler anca lightsaber sallasın, kırılmaz rocket punch fırlatsın. Çok tırt geldiler bana.
Gerçi 2. ve 3. mechalar normal, 1. si gereksiz yere aşırı imba da denilebilir ^^

ya hiç sorma, bir sonraki headbutt yapmaya kadar düşecek.. oh wait..

urobutcher izanagi ile açıp işi ilkokul kavgasına kadar düşürdü ya.

7-8

"düşmanı tanıt, yenilmez göster bir bölüm, sonraki bölümde ağzına çarp" formülünü bozmadan devam ettiriyorlar ama takarada zaibatsu'nun sakladığı nudisto beach gemisi ile hızlanır belki biraz işler. bizimki gurren lagann'ı kullanır mı oradaki dedim ama henüz değil anlaşılan. kızla cidden netori olacak gibi mecha'ya marş basmak için.

gökkale filan dediler, caterpillar geldi tek atıp gitti lmao. good night sweet aizen.

god emprah da öğrenecek ileride yaşadığını, onu da anında öldürecekler ve suçu çiküücinlere yıkacaklar. calling it.

Sosyal ağlarda paylaş

Son dediğin şey kesin olucak ya.

Hatta ne zaman olacağı bile belli, 12.-13. bölümler gibi yapıp cour 1 i öyle bitirirler, cour 2de de karşılılı savaşa geçerler tek gemi vs. bütün imparatorluk şeklinde.

Bir ihtimal kendiliğinden filan da ölebilir, yaşlı adam sonuçta. O zaman da komplocular yönetime çökmesin diye prensesi marsa götürmeye çalışırlar filan işte.
Ama komplocuların imparatoru kesip darbe yapmaları daha büyük ihtimal tabi.

Sosyal ağlarda paylaş

emperor oldurme pek soz konusu degil sonuc olarak sadece o verebiliyor aldnoah kullanma seysini.
prenseste verebiliyorsa isler degisir.
ben olsam slaine alan eleman, slaine bak senin sari sacli delikanli eleman aslinda komplonun arkasindaydi oldurdum onu simdi prensesi kurtarmak lazim diye yollarim dunyaya geri.

1-2 sey var bence havada kalan acilista prenses birine silah cekiyor o kim?
Bizim ana elemanin marsli olma ihtimali ne?
Aldnoah'i su mark olmadan calistirma yolu var mi?

Benim en sevdigim ana karakter bir yerde cikip marslilari temizleyecem dese, yadirgamayacak olmamiz. Eleman kotu mu iyi mi hic renk vermedi daha.
Sosyal ağlarda paylaş

09

prenses ölmemiş olabilir. boğulmadan hemen önce insan bayılır. sonra gider inaho CPR, sunî teneffüs falan yapar kurtarır. aldnoah drive'ın kesintiye uğramasını da prensesin ölüme yaklaşmış olmasıyla falan açıklarlar.

ölse hikaye açısından çok daha iyi olur tabii ama uçan gemiyi prenses olmadan çalıştıramayacakları için ölmeyecektir bence

inaho ile loli maidi de boşuna koridorda karşılaştırmadılar

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...