dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Ya şimdi ben bi bok yedim. yıllardır 2. pilot adaylığı açılmıyordu bu sene açılınca denk geldi başvurdum. şimdi toefl belgem yok yds var ama girsem alırım :) 86'lılar başvurabilir demişti ben 85'liyim şark kurnazlığı yapıp doğum tarihini 86 yaptım bu da yetmezmiş gibi askerliğim de 2 yıl tecilli değil sadece 2015 mayıs'a kadar tecilli. ama yüksek yaparım Şimdi 2 mayıs'ta mülakata çağırmışlar. sizce gitsem ayar yiyip geri mi dönerim yoksa bu girişmcilik ruhu ile direkt kokpitte başlar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 şansını dene bro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 la tecili, dili mili tamam da gafa kaadında eşşek kadar 85 yazıyo onu nası yapcan abi salla boşver gitme, ayar yediinle kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 elenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 2 yıl eğitimi var zaten, kabul etmezler büyük ihtimalle askerlik olayından. Bence deneyip kendini fişlettirme. Sonraki denemende senin alehine kullanılabilir. PS: belki de hiçbir şey olmaz, idk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 'ben beş yazmıştım, niye öyle olmuş ki, alla alla, altı gibi görünüyor demek' yaparsın, 'abi, abi' yaparsın, bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 SIKYAHONAW said: 2 yıl eğitimi var zaten, kabul etmezler büyük ihtimalle askerlik olayından. Bence deneyip kendini fişlettirme. Sonraki denemende senin alehine kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yok lan herifler 1985'i tanımlamamışlar bile kutucuğa direk 1986 dan başlıyordu yıllar. en büyük hayalim uçmak, türkiye'de uçmadığım tek bir nokta kalsa bile dünyanın her yerine uçmuşum ne fayda desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 i'm globally yours de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 evde 5 kabinde 15 de asdfafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mülakata git, en büyük hayalini sorduklarında 'müşriklerin üzerine pişmiş tuğla atmak' de. hadi yeni işin hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 sana amerikan filmlerinden bir replikle destek vermek istiyorum. "git ve o işi al evlat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bence ben iyi birisiyim onlar için ve bu kriterlerden dolayı beni kaybetmek istemeyecekler. ben gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 xeske palot olabılsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 başvurular bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 eğitimi yokmu abi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yok, kabul edilirsen yarin gel kokpite otur diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kurumsal firmalarda 1 günle bile yaşı ıskalasan geri gönderirler 'normalde' ancak burası türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 avrupa da doğum tarihini yazdığın cv'yi bile kabul etmiyorlar bi biz de var böyle yaş muhabbeti lan zaten millet neyi seçeceğine karar verene kadar 25 yaşına geliyor askerliğiydi tecrübesiydi sonra en az 4 yıl tecrübeli 24 yaşını aşmamış prezantabl arıyoruz diye ilan veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yeni mezun askerligini yapmis 5 yıl tecrubeli ilani veren insanlarin ulkesine hosgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Çünkü pilot ve kabin memurları mesleki olarak dejenerasyona uğruyorlar. Yani erken yaşlanıyor ve erken emekliliklerini alıyorlar. Bu yüzden yaş konusu önemli ve adamların sabit bir yıla karar vermeleri gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 hea o zaman torpil bulacak araya hatırlı adam sokacaksın, birisi senin için 'benim yeğenim olur' diye telefon açacak mülakatı yapanların amirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 THY calışanıyım.Kimlik gösterdiğin zaman 1985'i gördüklerinde geri yollayacaklardır.Şu anda IELTS ve TOEFL belgen yoksa gelen mailde sürecin devam ettirilmeyeceği de yazar.Nerden mi biliyorum beni de 5 Mayısta çağırdılar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 beni 2 mayıs'ta çağırmışlar bi şey farkeder mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 AYIP BE AYIP BU YÜZDEN TURK HAVACILIK SEKTÖRÜ GELİŞMİYOR GİTMİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar