Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY 2. Pilot adaylığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şimdi ben bi bok yedim.

yıllardır 2. pilot adaylığı açılmıyordu bu sene açılınca denk geldi başvurdum.

şimdi toefl belgem yok yds var ama girsem alırım :)
86'lılar başvurabilir demişti ben 85'liyim şark kurnazlığı yapıp doğum tarihini 86 yaptım

bu da yetmezmiş gibi askerliğim de 2 yıl tecilli değil sadece 2015 mayıs'a kadar tecilli. ama yüksek yaparım

Şimdi 2 mayıs'ta mülakata çağırmışlar.

sizce gitsem ayar yiyip geri mi dönerim yoksa bu girişmcilik ruhu ile direkt kokpitte başlar mıyım?
Mesaj tarihi:
2 yıl eğitimi var zaten, kabul etmezler büyük ihtimalle askerlik olayından. Bence deneyip kendini fişlettirme. Sonraki denemende senin alehine kullanılabilir.

PS: belki de hiçbir şey olmaz, idk
Mesaj tarihi:
SIKYAHONAW said:

2 yıl eğitimi var zaten, kabul etmezler büyük ihtimalle askerlik olayından. Bence deneyip kendini fişlettirme. Sonraki denemende senin alehine kullanılabilir.
Mesaj tarihi:
avrupa da doğum tarihini yazdığın cv'yi bile kabul etmiyorlar

bi biz de var böyle yaş muhabbeti

lan zaten millet neyi seçeceğine karar verene kadar 25 yaşına geliyor askerliğiydi tecrübesiydi sonra en az 4 yıl tecrübeli 24 yaşını aşmamış prezantabl arıyoruz diye ilan veriyorlar.
Mesaj tarihi:
Çünkü pilot ve kabin memurları mesleki olarak dejenerasyona uğruyorlar. Yani erken yaşlanıyor ve erken emekliliklerini alıyorlar. Bu yüzden yaş konusu önemli ve adamların sabit bir yıla karar vermeleri gerekli.
Mesaj tarihi:
THY calışanıyım.Kimlik gösterdiğin zaman 1985'i gördüklerinde geri yollayacaklardır.Şu anda IELTS ve TOEFL belgen yoksa gelen mailde sürecin devam ettirilmeyeceği de yazar.Nerden mi biliyorum beni de 5 Mayısta çağırdılar:)
  • Yeni Oluştur...