Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Radeon HD 6950

ObuzHapsever

Öne çıkan mesajlar

2011'de aldıydım. Overclock falan yapmadım. Kutu içeriği ve faturası duruyor. Fiyat: 300TL

said:
Marka: SAPPHIRE
Model: 100312-1GSR
Bağlantı: PCI Express 2.1 x16
Chipset Üreticisi: AMD
GPU: Radeon HD 6950
Saat Hızı: 800MHz
Stream İşlemcileri: 1408
Bellek Hızı: 1250MHz (5.0Gbps)
Bellek Boyutu:1GB
Bellek Arayüzü: 256-Bit
Bellek Tipi: GDDR5
3D API: DirectX 11, OpenGL 4.1
Girişler: 1 x HDMI, 2 x Mini DisplayPort, 2 x DVI (1 Single Link, 1 Dual Link)
RAMDAC: 400 MHz
Maksimum çözünürlük: 2560 x 1600
Eyefinity Desteği: Var
CrossFireX Desteği: Var
Soğutucu: Var
Dual-Link DVI Desteği: Var
HDCP: Var

Sosyal ağlarda paylaş

Hiç sevmem böyle yazıları da arkadaş söylemiş zaten. Hani satılması babında. 2 gün önce vatan 30 stok sattı 6950 175 tl ye.
Bu fiyatı baz almak yanlış olur tabi sınırlı stok sonuçta ama şuan bile sıfırı 350tl. 3 yıllık karta bu fiyat fazla sanki

http://i.hizliresim.com/aqM7kg.png

Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=91014059&key=6950

fiyat hatası sdf, zaten vatan gibi bi firmanın bu kartı 175'e bilinçli satması anormal olurdu. yollamamışlar bu dh köylülerine iptal edip, seninki noldu stormeagle

Yok ben almamıştım, ama konusunu görmüştüm ss'i oradan aldım. yalnız konuyu takip ederseniz alanlarda var. Yani daha öncede vatan böyle bir şey yapmıştı 256gb ssd yi 170tl ye satmıştı sınırlı stok diyerek ilk 30 kişiye gönderip diğerlerini iptal etmişlerdi. Adamlar Tüketici Hakem Heyetine kadar giderek çatır çatır aldılar o ssdleri asdas =)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bulursam koyarım o ssd konusunu 20 sayfa falan film gibi bir çırpıda okumuştum. Eş zamanlı olarak aynı firmaya aynı şikayet başvurusu yapılmış. Vatan avukatlarına THH den mahkeme kağıtları dökülünce adamlar neye uğradığına şaşırmış muhtemelen. Tüm ssdleri göndermişler asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...