Nomak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Eyv çok sağol biraz ölelim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Şu meşaleyi ıvırı zıvırı alırken neyi göz önünde bulunduruyor sunuz? sanırım bir kere aldığın meşale diğer dungeona geçmiyor eğer kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ne alırsan içeride kullanıyorsun, kullanmadığın çantada kalıyor, çıkarken her parça için sana bir kompanse veriyor (atıyorum meşale başına 15 gold gibi). girerken uzunluğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. buildi göz önünde bulundurmak gerekiyor. trinketlerini 50 torch altı için toplayabilirsin mesela veya 50 torch üstü olabilir. torch seviyesi double edged sword. zorluk arttırıp azaltmak için. ne kadar zor, o kadar çok loot. ne kadar kolay o kadar az loot. camp varsa ortalama uzunlukta demektir (ki camp itemı veriyor) iki camp varsa BAYA uzun demektir. çantayı doldurursanız içeride bir şeyleri atmak veya içerideki lootu alamamak gibi sorunlar var. ben kısa görevler için 8 yemek, 5 torch gidiyorum (kamp olmayanlar), 1 er tool, 2 kürek, 1 anahtar. 1 kamp varsa 12 yemek, 8 torch, 1 er tool, 3 kürek, 2 anahtar (bu düzen baya overkill aslında, hep yemek ve torch artıyor, ama güvende olmak için alıyorum işte) interactlerde bandage vs. kullanarak loota çeviriyorsun, denk gelmezse patlatıp içerideki lootu alıyorsun. http://darkestdungeon.gamepedia.com/Curio burada interact ve sonuçları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yok geçmiyor.ben mesela short campaign ise 8er alıyorum meşale ve yemekten.medium ise 12şer alıyorum. tabi meşaleyi fazla almamın sebebi grupta warrior of light perki olan elemanlarımın olması.zor bi kapışmaya girince light seviyesini hemen 75in üstüne çekmek için. buarada çeşitli grup buildleri var oyunda.hatta o düzeni kurduğunuzda o düzen için bi isim çıkıyor. mesela benim lead grubum crusader-highwaymen-bounty hunter-vestal ''jack of all trades'' diye geçiyor.sanırım bu tarz isim alan buildler daha balanced sayılıyor.ilk başladığınız grupta ''usual suspects''diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bi tanede karanlık grubu kurabilirsin daha çok para geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 karanlıkta oynayacaksan deli gibi healer olacak veya dua edeceksin. moblar çılgın çılgın critliyor çünkü asdasds. grubun güncel durumuna göre karanlık/aydınlık arasında geçiş yapıyorum ben genelde özel bir grup kurmak yerine. stress yoksa, hpler 80% üzerindeyse karanlık giriyorum combata, baktım grup patates oluyor, stressler yükselmiş o zaman aydınlığa kayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 2 kez collectora kadar geldim houndmaster olmasaydi grupta kesiyordum ama ilginctirki o runda crusader baya stress yapti.Stress olayinin detayli karistirmam lazim birde grup birbirine negative stress falan mi yukluyor son olarak camp kafamiza gore yapamiyoruz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 perk mu quirk mi neyse adı işte onlar etkiliyor stressi etkili bir şekilde. örnek olarak collector unholy ise ve crusader'da unholy korkusu var ise herkesten 20% daha fazla stress dmg yer. aynı şekilde trinketlerde sebep olabiliyor buna. bugün çok pammuk bir run yaptım low levellar ile. mesela bu runın 70% i falan zifiri karanlıktı. scout ettiği sürece, grup sağlam oldukça deli gibi loot alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi occultist-healer early acccessde kaldı ehueh öyle durumlara düşürür şimdi, hani bleed ilerde tamamen sürklase oluyordu, vestal gimpeddı, arbalest yoktu, healler critleyemiyordu falan şimdi yavrum vestal critleye critleye stressi de azaltsın, arbalest özel campıyla partyi kafadan %40 hp heallasın meallasın occultist kullanıcaksanız bleed resist classlardan oluşmuş dodge partisi lazım, işte helliondu grave robberdı yaptığı şeyin yanında bleedi de atan skilleri olanlar var hede yoksa 5. 6. level dungeona gelince o bleed bir kere stacklasın direk self-pwm huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 level 3'de kaç tikliyor ki heal'in bleedi? bende hala 1-1 tikliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 level 3ü hatırlamıyorum da son level 3 tickliyor ve o başta %59 olan base'i 89a getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 e iyi de abi saçma sapan healler çıkıyor işte. ben level 2'de 30 küsür heallediğim oldu. risk-gain direkt. bi de occultist'in kiti çok iyi. mark + pull inanılmaz iş yapıyor grupta. belki yanına arbalest verilebilir rngyi yumuşatmak için ama ben bir türlü ısınamadım arbaleste. occ - abo - hell - bounty falan akıyor mesela. deli gibi kontrol + kamyon gibi üzerinden geçiyor direct dmg ile. abo duruma göre stun-blight veya turn-rake akıyor. hell direct dmg veya target'a göre bleed'e dönebiliyor. bounty direct dmg / stun / shuffle-move occ move/heal/mark abo yerine hound bounty yerine crusader'da akıyor nedense grave digger, high, jester o kadar etkili gelmiyor. çoğu senaryoda öldürmek, süründürmekten daha iyi olduğu için herhalde. jester falan çok iyi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 benim 200+ haftalık gameplayde bi suru farklı takım denemistim. boss konusunda en rahat gectigim Arbalest + occultist + bounty + bounty mark kullanarak 60 dmg uzerinde oynuosun swine king falan 3 turn surmustu criticlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Xeph said: level 3ü hatırlamıyorum da son level 3 tickliyor ve o başta %59 olan base'i 89a getiriyor Abi cleansing ctystal takacaksin zaten occultist healera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 level 6 partimi perişan ettiler yeni parti kurmak zorunda kaldım.Vestel+Grave Robber+barbar+leper müthiş akıyor ya.Herşeyi yapıyor parti resmen.Leperi daha önce pek kullanmıyodumda accuracy ve damage itemleriyle coşuyor resmen karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Dun collectoru kestim olurken attigi ciglik bile stressi cok etkiliyor emenike. Grubu tam hatirlamamkla birlikte vestal.pistol kullanan eleman.hell vardi diger elemani hatirlamiyorum lvl 3 bu arada.. Siradaki shambler hipnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 mini-expansion gibi bişey getirmişler yeni class gelmiş, partyde bulunması inventoryi genişletiyor ve lootun arasından extra trinket çıkartıyor, karşılığında damage'ı nerdeyse yok ama buffları fena değil stagecoach'ı geliştirip yüksek level herolar alabiliyorsunuz, hero limiti de büyütülmüş lootların belli bir bölgeye özel olması gitmiş (deed için wealda gitmek gibi), ve lootları kendi aralarında exchange edebilme gelmiş şimdi aklıma gelmeyen bikaç özellik daha var baya güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CsQRLDsVUAAmLye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 çok iyi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 abv yine başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 dlc, Early 2017 http://www.darkestdungeon.com/wp-content/uploads/CrimsonCourt_promo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 ooo alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 darkest dungeon auto cüzdan fırlatma tetikliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Yeni content:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar