Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yeni update tr saatiyle kaçda gelecek bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 düştük gene zindanın derinliklerine man at arms bayaa op olmuş arbalest cok saglam support/secondary healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 oynadım biraz iyi gözüküyor. ama narrator herif tam bir efsane, o nasıl ses la. http://www.youtube.com/watch?v=rClHWMt9AWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Quel-Thul said: düştük gene zindanın derinliklerine man at arms bayaa op olmuş arbalest cok saglam support/secondary healer bunu demeye geldiydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 200 stressde kalp krizi geçiriyor otomatik ölüyor karakter cok salak lan inşallah düzeltirler şöyle bi oneri getirdim ben upboat pls http://www.reddit.com/r/darkestdungeon/comments/37vv6h/really_not_liking_the_heart_attack_mechanic/crqd4nz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 oyun yok ama verdim şukunu, kalp krizi ne lan ahuehuhueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bende hep grafikler bozuluo ya bosslarda falan başka yaşayan var mı bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bende de var o sorun son patchlerle pik yaptı grafik hataları.. edit:birde şu kazanlı cadıya el atıldımı ya bi o karıyı kesemiyorum son anda kaçıyorum kıl payı en iyi grubumla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 AĞBİ BU OYUNUN ABV yeni oyuna başladım, 3 defa ilk dungeon ı oynadım, 4. de istediğim şekilde bitirebildim RNG ağzıma sıçtı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 EA ne zaman bitiyor? şöyle bi kere tam hakkını vererek oynayıp kenara atasım var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 formless flesh anamı aglattı zor kactım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hala daha dungeon sonrası zorla trait veriyormu karaktere? trait sınırı aptal saptal traitlerle dolup bütün güzel karakterlerim piç oluyodu sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 vermezmi veriyor tabiki.birde kalp krizi eklediler stress 200 e gelince tak gidiyosun lv 6 karakterim biliyodum biliyodum diye diye gitti.. flesh in ilk lvl i bile zor emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=q5Yb9pAMzgU off içim eriyor http://www.youtube.com/watch?v=ZBL-NyZPIeA favorim http://www.youtube.com/watch?v=NRRCXchyM5Y&index=57&list=PLy1RoYlej6xWqRRci7K_OuQWa-7UgG0uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 The cove updatei geliyor bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 geldi geldi.bir önceki güncelleme ile houndmaster gelmiş haberimiz olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yeni dungeon nın müzikleri harika bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bi sürü oynamayacağım oyun almışken, "ulan boş yere oyunlar aldım geri vereyim" diye bu oyunu geri verdim steam'den anasını satiim. olsa oynardım valla, diğer geri vermediğim oyunları ise tabii ki oynamadım, mal mal duruyorlar :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 baya güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 abi rest yaparken shambler cıktı anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sabonis said: bi sürü oynamayacağım oyun almışken, "ulan boş yere oyunlar aldım geri vereyim" diye bu oyunu geri verdim steam'den anasını satiim. olsa oynardım valla, diğer geri vermediğim oyunları ise tabii ki oynamadım, mal mal duruyorlar :D :D valla kötü etmişsin kardiş.DD benim için Kickstarter dan ve early access ken aldığım en iyi oyun ünvanına sahip(diğeri project zomboid) hele dayz kazığından sonra töbe erken erişime demiştim ama hiç pişman etmedi DD sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ahaha geri veren arkadasa buyuk gecmis olsun.. her gün girip en az 1 dungeon bitirmezsem gunum ii bitmiyor. Cove müthiş olmuş,müzikler enfes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 achivementlar hala mı gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 40% indirim, almayı düşünenelere duyrulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 su oyun zamanında steame ilk çıktığında cerezlik diye alıp sonra beni en cok sasirtan oyun oldu herhalde. bir de roguelike in uyuz oldugum seylerinin olmaması (doomclock gibi ornegin), oyunun daha light bir roguelike olması, tactical bir rpg olmaya daha fazla ağırlık vermesi nefis bir kıvam tutturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar