Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Darkest Dungeon

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Abi o söylediğin şey çok acayip hardcore. Yani anca level 0 grupla yapılır "Ölürlerse ölsünler" diye 2 antiquarian no torch run sanırım.

Benim tavsiyem 1 Antiquarian al gruba, 1 tane Bounty Hunter (Scouting arttıran kamp skill'iyle), geri kalan 2 boşluğu da girdiğin bölgeye göre seni hayatta tutacak bir kombo (Heal lazımsa Vestal, Mark'larla yardırırım diyorsan Vestal+Hound Master, Prot yüksekse Plague Doctor vs.). Böyle bir dene, beğenilirse devam filmi çekersin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu oyundaki quirk olayı çok saçma. dungeon temizliyosun, sonunda warrens phobe. e sebebi neydi ki ben cove temizledim. oyun tamamen random pozitif negatif quirk spamlıyo, onları tamir ettirmek için sanitaryum'u hayvani geliştirmek gerekiyo, ona kadar bir sürü dungeon temizlemek ve bunun için de adamların hem daha fazla negatif quirk kazanması hem de level atlaması ve tedavi ücretlerinin aşması demek. sıtkım sıyrılırsa bu oyundan o yüzden sıyrılır. gereksiz saçma sapan bi sistem, mantığı olsun en azından engelleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Quirk/Disease olayına kesinlikle katılıyorum, kafasına göre, neye bağlı olduğunu bilmediğimiz quirk'lerin gelmesi oyunun en sinir bozucu olaylarından biri. İyi quirk gelir, "Ben bunu tutayım" dersin para harcarsın, kötü quirk gelir, sildirmek için para harcarsın. Oyun havadan grind yaptırmak için mekanik geliştirmiş resmen.

4x Antiquarian teorik olarak olabilir gayet, hepsinin camping skill'ini açar sokarsın dungeon'a, direkt kamp yapıp skill'lerini spamlersin sonra, çıkar satarsın, rinse, repeat. Tam bir şark kurnazı taktiği yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Abi o söylediğin şey çok acayip hardcore. Yani anca level 0 grupla yapılır "Ölürlerse ölsünler" diye 2 antiquarian no torch run sanırım.

evet abi olumune yollayip hayatta kalirlarsa bile postalicam stress heal yerine. sweatshop gibi stress-shop.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman grubun çok önemi yok abi, koy öne bi Leper, en arkaya da bir Vestal, gittiği yere kadar antiquarian'lar dodge basar, Leper vurur, Vestal heal'ler. Baktın combat falan kazanabiliyosun, kamp yaparsan Leper'ın güzel stress düşüren skill'i var, onu da kullanırsın, max profit fds
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

O zaman grubun çok önemi yok abi, koy öne bi Leper, en arkaya da bir Vestal, gittiği yere kadar antiquarian'lar dodge basar, Leper vurur, Vestal heal'ler. Baktın combat falan kazanabiliyosun, kamp yaparsan Leper'ın güzel stress düşüren skill'i var, onu da kullanırsın, max profit fds

Heal için Vestal çok gereksiz ya. Occultist in hacemati en iyisi ;p
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

1-hp heal atıp bleed sokunca alıyosun hacematı

e abi o da şans yani. vestal'a vericen trinket mrinket max 7-8 heallicek. ki trinket'leri de bok gibi bu arada vestal'in. stun falan komple bi karakter ben seviyorum ama asıl özelliği olan heal'ı düşük olduğundan ve trinketler de baya saçma sapan olduğundan kullanmıyorum zorda kalmayınca. hacematla bir heal basıyosun 10 bir heal basıyosun 15, bleed şansı çok düşük ki (10 defadan 1'inde falan oluyo bende bleed neredeyse, ki bleed resist trinket'lerle imkansıza yaklaştırabilirsin bunu, ben uğraşmasam da) 1 bleed for 3 turns veriyo, deathblow'da değilsen anca turn kaybetmiş oluyosun bence, heal özelliği çok iyi bence occultist'in diğer özellikleri ile birlikte de değerlendirince. (turn kaçırsan bile vestal heal'i bekleyeceğime 2 food 1 bandage'a bakar abi bu dediğin ki dediğim gibi çok düşük ihtimal)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada özellikle boss'larda en sevdiğim takım, occultist-houndmaster-man at arms- crusader (ya da leper) gerçi çok fazla boss fight yapmadım, karakterler ölünce rage quit çektiğim için ama bu takım baya sağlam iş yapıyor. man at arms ile protection alıyorsun ve ayrıca aggro çekiyorsun, bir de üstüne bir özelliği var saldıran rakibe geri saldırıyo, onu bastın mı sadece man at arms'ı heal'le, houndmaster ile target bas zaten 3 turn sonunda rakibi eritecek pozisyona geliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Grupça bolca dayak yiyeceğin bir dungeon'da, heal konusunda Vestal'in yerini kimse tutamaz. Trinket'lerle falan gruba 5-10 hp, tek hedefe ~20 hp heal'la, dosta güven, düşmana korku salar Vestal. Gel gör ki heal dışında bir tek stun'ı var arada kullanılan, esnek değil. Oyun ilerledikçe, mümkün olduğunca geniş yelpazede herodan oluşan bir roster ve esnek gruplar gerekiyor, Vestal de biraz "lüks" kalıyor o noktada.

Occultist'in asıl olayı bence Curse. Boss fight'larda, Prophet gibi allah ne verdiyse girişen Boss'ları 3 turn'de etkisiz hale getiriyorsun. Pull desen var, eldritch'e karşı bonuslu aoe'n var. Bunların üzerine heal'ı koyduğun zaman, arada elinde patlasa da, bayağı esnek bir hero oluyor elinde.

Son olarak da "Boss grubu" diye bir 4'lü belleyip, her boss'a onunla girmeyin. Hepsinin farklı stratejisi, farklı gereksinimleri var. Mesela Prophet'a kesin Occultist lazım, Siren'da antiquarian işi çok kolaylaştırıyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Vestal direk op şimdi, kabul edelim. Aoe heal çok dengesiz birşey. İki heal trinketi takınca arka arkaya üç critic yemediğin sürece out-damage olmuyorsun. Üstelik damage verip self-heal olayı da oldukça güçlü.

Ben direk bütün heroları max lvl birkaç tane geliştirdim, ama en gereksiz bulduğum Jester oldu. Stress relief işini Crusader ya da Houndmaster çok daha güzel yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...