Cin Ruhi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ana sayfayı ve default arama motorunu Google yapıyorum. Kapatıp tekrar açtığımda yine Ask oluyor. Ekle kaldırda Ask diye bişey yok. Bu pislikten kurtulan bi pati varsa yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Uzantılara baktın mı? Orada Ask ile ilgili herhangi birşey var ise kaldır. Eğer orda da yok ise Program Ekle Kaldır da kesin bir şeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Uzantılardan/yüklü programlardan kaldır varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ask iyi bisi ya. Herkes yasamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ask affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yok uzantı da yok. fitil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Program Ekle Kaldır diyoruz ama hiç sallamıyor. Program yüklerken okumadan Next yapmanın sonucu bunlar hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Allah'ım allah'ım Ateşlere yürüyorum Allah'ım acı ile Aşk ile büyüyorum Beni yor hasretinle, sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığın da yetmiyor Yokluğun da varlığın da yetmiyor Allah'ım allah'ım Ateşlere yürüyorum Allah'ım acı ile Aşk ile büyüyorum Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuklu göğsüm kafeste Yanacağız ikimiz de ateşte Bir kıvılcım yeter hazırım bak Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Beni yak, kendini yak, her şeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp okşa istersen öldür Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 aynen kısa yola ekleme yapıo bazıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bu internet aleminin en nefret edilen şeyi ask heralde piç gibi yamanmaya çalışıo milletin browserına falan ne kadar ezik bi yapım ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Program ekle kaldirdan sil , olmadi hijackthis le sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 içki iç unutmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ekle kaldira bak yoksa bisey chrome add-on a bak , ayarlardan arama motorunu google a geri cevir sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Birşey yüklerken devam devam diye basa basa giderken arada çaktırmadan yüklemiştir kendini. Ne yükledin ise o programı kaldır bir daha kur okuya okuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 devam demesen de yüklüyor şerefsizler. O yüzden mutlaka custom inst. yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Çok detaylarını görmedim ama hızlı hızlı yükle dersen ask yükleyelim mi kutucuğu işaretli oluyor ve fark etmeden geçip onaylamış oluyorsun, ben onu kaldırıyorum sıkıntı yaşamadım son 3-5 senedir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 3 vakte kadar aşk gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kurtuldum sonunda....!!! hijackthis bulamadı chrome'u.. chrome'u komple kaldırıp kurdum yine aynı sıkıntı devam etti. sonra google'da malware diye arattım. malwarebytes anti-malware programını trial kurdum. çok şükür kendisi temizledi ıvır zıvır anti-virus programının bulamadığı şeyleri. işim bitince de kaldırdım. not: kendi bilgisayarım değil yoksa ben de ask zokasını yutmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar