deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bana da dün olabilecek en kötü Grandeur düştü. Bir de Aughild shoulder yaptım, int bile vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 normalde cache farmalamkla torment te cache farmlamanın legendarylerinin drop düşme şansını değiştiriyormu değiştiriyosa büyük bi fark yaratıyormu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 artık degistiriyor olması lazım. patchle yaptılar diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 değişmiyor, dün ilk defa farma çıktım bu ring için 6 tane horadric topladım sonra sıkıldım hadi açayım dedim 2. de direk çıktı =) hepsini normalde topladım cachelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 abi 100 tane actim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 30 tane biriktireyim. 100 tane. 500 tane bir den t6 açayım tamamiyle şehir efsanesi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 madcow said: artık degistiriyor olması lazım. patchle yaptılar diye hatırlıyorum o patch daha gelemedi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ha ok ozaman. ben de tamamen yanlıs mı hatırlıyorum diye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 battle net 10 numara 5 yıldız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 dünde bana düştü full grandör klanda oha oba sesler cktı haklısınız balımı s... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Baya kötüymüşsün. (@dieevil] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/87812-horadric-caches-legendary-drop-rates-2-0-5-edition aslında torment 1 denemeye değer gibi, bir de üstüne set item düşerse falan tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 o tablodan sonuç çıkarmak için çok erken. onun misli misli cache kaydı lazım. sonuç belli aslında. torment zorluğu cachelere etki edecek dediler ama çok tırt bir etki oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi dünmüydü neydi clanda biri 3 tane birden çıkardı. sorduğumda 30 çanta biriktirdim demişti. tamamen şans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bendim o :D 15 canta falan vardi ama oncesinde 300 tane bos acmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 patch geldikten sonra t6 da 15 tane falan torba actım 3 tane cıktı zaten vardı da değişik durumlar icin oldu trifectası var cdr lısı var. Düşüyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kadala veriyor mu yeni patch den sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hayır sadece horadric cache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Normal split farm en güzeli. T1i normalle aynı hızda yapıyorum ve ek item da düşer belki falan diye bi ara t1de kasmıştım ama hem aynı hız olmuyor hem de nerdeyse hiç item düşmüyor. Split community baya aktif sürekli adam arayan var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ikinci barbarda ilk act1 bounty de 61 levellik olanı çıkmıştı. Bu akşam deneyeyim. Farklı varyasyonlar için level 70 i lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bugün rift key için biraz A1 farmlayayım dedim, 15 bag sonra sıkıldım açtım. 1 legendary -> ring -> trifecta rorg ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Cdrlısı lazım atak sipid süks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Çantaları biriktirip açmanın tek tek açmaktan düşürmeye etki olarak herhangi bir farkı var mı? Varsa ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 cıks zannetmiyörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar