maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Merhabalar, Bu yüzüğü farmlıyorum. Ancak bir haftadır sonuç alamadım. Yapmak için act1 bounty farmlamak isteyen varsa bir kaç kişi ile daha hızlı olur kanatindeyim. Party yapmak isteyen varsa beraber yapalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bunun communitysi falan var, neden tek basina ugrasiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Vazgeçtim.. Dediğin gibi internetde dolandım ve aşağıdaki yazıları buldum. "I have opened 500+ A1 caches. Got 6 maces, 12+ amulets, 12+ shoulders, 10+ bracers and 0 rings." " opened like 150-200 caches.... got 1 legendary ring... but not the one...." Şans işi. kimine shard of hate ve thunderfury aynı anda düşer. bizde nerflendikten sonra. bizede bu hesap çıkar. Düşsede iyisi çıkmaz belki. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 oyunun en çok işe yarayan itemı olabilir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 µh said: oyunun en çok işe yarayan itemı olabilir bu ya Öyle ve bir de bracer var. Şans işi tamamiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 dün guildten birine süper bi tane düştü robot mobot bişey arkadaşın nicki :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 communityleri kullanın ya. hersey daha hızlı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bana 20'inci cache felan düştü :) Bunu farmlamın yolu (nerflenmediyse) 4 kişi topluyorsun sonra normalde act 1 ve 4 questleri hızlıca yapıp reset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Community dediğiniz? Public game falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 sag altta friendin solunda communities var gir orda gorursun. chat kanalı iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 split farm grubu var, o kanala girin. illa adam çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bilgi için herkese teşekkürler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ring'in iyi rollaması zor ihtimal. çünkü üzerinde standart attack speed ve life per hit var geriye kalıyor 2 affix galiba teki de fix intellect olması lazım yani sınıfa göre. geriye kalıyor bir affix onda da şansına crit chance veya dmg çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Remus said: Bana 20'inci cache felan düştü :) Bunu farmlamın yolu (nerflenmediyse) 4 kişi topluyorsun sonra normalde act 1 ve 4 questleri hızlıca yapıp reset. act1 reset niye yapmıyosunuz. act4ten gelme ihtimali daha düşük değil mi sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Normalde yapıyorsun çünkü bosslar felan 1-2 skillde iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ben normal publicte farmladım. Town'da afk oluyodum kickleyene kadar bitiriyolardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bounty farm community de zaten sadece act1 farmlayan tipler var. gerisi pek çıkmıyor. Split farm = win. Bana bundan 6 tane çıktı, hepsi berbattı ama olsun :( halen vakit buldukça community den bir gruba girip 1-2 saat farmlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bu akşam denemek farz oldu. Cache leri toplayıp t6 da mı açmalı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Az önce 18 tane act1 cache açtım; 1 mace, 1 shoulder düştü. Yüzük gene yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZoRi-2246/hero/40080226 5 yada 6 . split denememde düştü, hatta bir iki leg daha düştü. Tek yanlışım crusader ile açmam oldu. Wd ile açaydım 10 numara olacaktı da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 madcow said: communityleri kullanın ya. hersey daha hızlı oluyo. Community ne usta bana acıklarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?85,7569742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 madcow said: http://forum.paticik.com/read.php?85,7569742 hayatım kurtuldu thanks bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 düşmüyooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bugün düşürdüm, çok da uğraşmadım charın açtığı 50nci cachete falan düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar