Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ring of Royal Grandeur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Bu yüzüğü farmlıyorum. Ancak bir haftadır sonuç alamadım. Yapmak için act1 bounty farmlamak isteyen varsa bir kaç kişi ile daha hızlı olur kanatindeyim. Party yapmak isteyen varsa beraber yapalım diyorum.
Mesaj tarihi:
Vazgeçtim..

Dediğin gibi internetde dolandım ve aşağıdaki yazıları buldum.

"I have opened 500+ A1 caches. Got 6 maces, 12+ amulets, 12+ shoulders, 10+ bracers and 0 rings."

" opened like 150-200 caches.... got 1 legendary ring... but not the one...."

Şans işi. kimine shard of hate ve thunderfury aynı anda düşer. bizde nerflendikten sonra. bizede bu hesap çıkar. Düşsede iyisi çıkmaz belki.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ring'in iyi rollaması zor ihtimal. çünkü üzerinde standart attack speed ve life per hit var geriye kalıyor 2 affix galiba teki de fix intellect olması lazım yani sınıfa göre. geriye kalıyor bir affix onda da şansına crit chance veya dmg çıkarsa.
Mesaj tarihi:
Remus said:

Bana 20'inci cache felan düştü :)

Bunu farmlamın yolu (nerflenmediyse) 4 kişi topluyorsun sonra normalde act 1 ve 4 questleri hızlıca yapıp reset.

act1 reset niye yapmıyosunuz. act4ten gelme ihtimali daha düşük değil mi sonuçta?
Mesaj tarihi:
bounty farm community de zaten sadece act1 farmlayan tipler var. gerisi pek çıkmıyor.

Split farm = win. Bana bundan 6 tane çıktı, hepsi berbattı ama olsun :(

halen vakit buldukça community den bir gruba girip 1-2 saat farmlıyorum
Mesaj tarihi:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ZoRi-2246/hero/40080226

5 yada 6 . split denememde düştü, hatta bir iki leg daha düştü. Tek yanlışım crusader ile açmam oldu. Wd ile açaydım 10 numara olacaktı da neyse.
  • Yeni Oluştur...