Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World (2015)

progamer

Öne çıkan mesajlar

jura devriyle,kretas devri gibi iki ayrı devirde yaşamış dinazorların aynı sivrisinek tarafından ısırılmış olması dışında hatırladığım çok göze batan pek bi mantık hatası yok benim ya ilk filmde.

yalnız sadece bir tanemi sivrisinek buluyolardı,birçokmu hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hep bi evcil raptor'um olsun istemiştim. Demek aynı fanteziyi paylaşıyormuşuz bu filmin senaristiyle sdf

Raptorlar çok zeki olarak geçiyordu zaten hep. Hani aslandı kaplandı ayıydı her türlü hayvanı eğitebiliyorken, Raptorları da arada eğitebilen biri çıkması kötü gelmiyor bana.

bide bi tane sinekten koca parktaki her dinozoru çıkarmadılar. Hammond'un bastondaki ilk bulduklarıydı sadece.

hazır yeni Jurrassic Park çıkıyorken, Jurassic Park: Operation Genesis diye oyun vardı. Theme park şeklinde. Ondan bir tane daha çıkartsalar ne güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Evcil dinazor diyoruz, adam halen Jura dönemi o dönemi bu dönemi diyor.

Evcil aga evcil

raptor'a tU KISKIS SALDIR diyip adam kovalatıyorlar lan

kobraya göbek attırtan,timsahla top-yakala-getir oynayan insanoğlunun raptoru evcilleştiremiyeceğinemi inanıyosun yani sen?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
DarKRideR said:

Evcil dinazor diyoruz, adam halen Jura dönemi o dönemi bu dönemi diyor.
Evcil aga evcil
raptor'a tU KISKIS SALDIR diyip adam kovalatıyorlar lan

Dinazorlar, sürüngenle kuş arası bir tür, otlak ve O2 çokmuş büyümüşler düşman da olmayınca, sonra göktaşını yiyince ölen ölmüş kalanlar aç kalmış. Ufakların soyu az besinle idare ettiği için hala hayattalar işte tavuk muabbet kuşu bilmemne olarak. Yani boncuk cicikuş gibi eğitilirdi o trex gayet yemekle sdf İnsan beyninden daha güçlü bir pençe yok.
Sosyal ağlarda paylaş

olm siz halen güdülemek ile evcilleştirmek arasındaki farkı bilmiyorsunuz.

Aslanları halkaların içinden atlattırıyorlar. Buna da evcillik diyorsunuz ama programlandığı şeyin dışına çıkınca görürsün evcili

Evcil tanımı farklı, sizin eğitirsiniz dediğiniz olay çok farklı şeyler. Evcilleştirmek, eğitmek değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...