dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Şimdi yepisyeni bir teknoloji. Nex 6'yı oldukça beğendim Sony Nex 6 Örnek Fotoğraflar Bir de a6000 var. daha iyi olduğunu iddia ediyorlar pek araştıramadım henüz Sony a6000 aslında nikon d7000'de karar kılmıştım ancak artık bu makineler varken ne kadar gereklidir bilmiyorum. Hem daha hafif hem daha kolay ve kalite daha iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ilk 2 link patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hiç iyi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 satiyim sana nex 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kutunu doldurmuşsun kardeş kaça ve neden satıyorsun? olm güzel alet değil mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Hiç keyifli değil şu aletleri kullanmasi ya. Overpriced olmasi cabasi birde. Para yatiracaksan al bir güzel dslr body Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bende sunu dusunuyorum fiyat iyi geldi http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0096W1OKS?ref=aw_gb_dd_im_i1&dealid=a1bfe95a&ref=aw_gb_dd_im_i1&dealid=a1bfe95a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 samsungun nx300ü bile ( bir nex6 değil tabi) birçok dslra taş çıkartıyo. ukalalık yapıp fiyat performans olarak daha iyi diyeceğim bir de fırsatım olursa alıcam kocaman makine taşıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 549$ baya iyi fiyat ya. 2 tane mi alsak birini satariz burda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 nex serisi iyidir olympus omd em5 aldığımdan beri ancak fotoğraf donanımlarıyla ilgilenmeyi bıraktım öyle söyleyeyim kafa rahat aynasızların devrimiyle ilgili yazı yazacaktım bak 2 yıl oldu yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 dalışta ve normal hayatta nex7 kullanıyorum çıktığından beri. Memnunum. Dışarıda babamdan kalma 30 yıllık yi kullanıyorum. Dalışta 18-55. Tek problemi otomatik lens sayısının az olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ya şimdi arkadaş amerika ya gidiyor sony a6000 aldırabilirim. Sony a6000 vs nikon d7000 http://snapsort.com/compare/Nikon_D7000-vs-Sony-Alpha-A6000 Negatif yanı, pil ve boyut. Boyutta aşılılmadık olduğu için. Lens sayısına takılmıyor zira kullanacağım lens benim için yeterli. Converter ile eski lensler de kullanılabiliyormuş. AF point sayısı hayvani. Sensör aynı boyutta. Daha hızlı çekim yapabiliyor. Renk derinliği falan daha fazla ve daha ucuz. ama işte kafada hep bir soru. yepyeni bir teknoloji senelerce canon 450D kullandım şimdi nasıl gelir. Elektronik vizör ne kadar verimli olur falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tatava yapma, al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 arkadaş herkes mi bu teknolojiden bu kadar uzak lan. hangi foruma yazsam cevapsız kaldı. Sony A6000 çok inceledim almaya karar verdim haziran başında arkadaş getirecek. Hala fiziki olarak incelemedim aleti ama kağıt üzerinde D7000 den çok daha fazla özelliklere sahip. Bu tarz makine kullanan yok mu ya? bir de sony a7s i var ki full frame o daha muhteşem ama çok pahalı :) 2k usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Aynasız makine almadan önce bir gidip vatanda yada mediamarkt falan bu makinelerden birine bi bakmak lazım.Ele alıp bi tartmak lazım.2 kare fotoğraf çekmek lazım. Ha bide özellik olarak kıyas yapmışsında o özelliklerin kaçını ne kadar kullanacaksın onuda bir düşünmen lazım. Leica ve sonynin 2 modelinin özelliklerini kıyaslamış ken amca.Leicada neredeysen hiç bir şey yok ama leica gene leica yani. http://www.kenrockwell.com/sony/a7.htm#comp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bi fırsat bulup bakıcam da karşılaştırdığım özellikler yüz modu smile zımbırtıları falan değil iso, sensör boyutu, image quality ve fps sensör boyutu aynı diğerlrin hepsinde sony a6000 bir tık yukarıda d7000'e göre tek düşüncem ufaklığı yoksa fotoğraf kalitesinden bir şüphem yok. Alışmak mesele. bir de yeni alet ama ilginç bir şekilde review fazla yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar