DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Evet murica'ya yerlestigimde ilk basta ucuz yollu ayagimi yerden kesecek bisey lazim, bana araba secelim. aralardan sorunsuz kiriksiz olanlari toparladim. butceyi ne kadar kisarsam o kadar iyi su an. su mesela $4000 istiyor, temiz gibi bi ufak pasta cilalik isi var sadece: nissan altima 2005 ya da nasi olsa benzin ucuz diyip 4500'e sunu mu alsam 2004 grand cherokee gerci bundan daha uygun bi fiyat olsa iyi olur amacim ilk baslangic icin 2k-3k arasi bir sey. o yuzden sevdigim altimalardan soyle bir sey var 2900 dolar bu nissan altima 2001 japon almak her halukarda mantikli, bir diger secenek toyota. su mesela 2900 dolares 2000 camry ya da bildigimiz corolla 2600 dolar 2001 corolla daha iyi onerileri olan varsa onlari da gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 texasa gitme. keserler seni orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Xeske amerikan olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 çereke al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2005 altima iyidir, nissan pek sorun çıkarmaz. amerika'da arabanın fiyatı değil olası bi sorunda yaptırmak için harcayacağın para önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Selam, +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 sırf tipine bakıyorum ilk resim ezip geçiyor. 2. resme lol diyorum. alma onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Masticore said: Xeske amerikan olsam afdsdfsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Bence şeroki al yollarda akarsın,benzinde ucuz nasılsa. Lan yalnız fiyatlara gel arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Nissan'ın en büyük 2 artısı, az yakması ve sorun çıkarmaması olduğunu düşündüğümden Nissan tercih et diyorum. Ya bedavaymış arabalar offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Gavur ellerinde iscilik pahali. "Bu ucuz, bi pasta cilalik isi var" olayi daha ne oldugunu anlamadan "oha lan kol gibi girdi"ye donebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 sektedar said: Masticore said: Xeske amerikan olsam afdsdfsdfsfd +1 ayda bir araç değiştirirdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 amerikan arabasi al lan, ekonomiye can ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 altima al çünkü adı ultima'ya benziyor http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 biraz daha ekle porş al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ekleyemem. ustte arkadaslarin belirttigi uzere kolpalik cikma ve elimde patlayabilme ihtimallerine karsi simdilik fiyati uzmeyecek ama a noktasindan b noktasina sorunsuz goturecek bir sey ariyorum o sebepten 2-3k ustune cikmak istemiyorum. duzenimi kurdugumda zaten guzel bisiler alirim, simdilik ucuz japon isimi gorur. subarular nasil sizce impreza falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 vay arkadas usa de de var mı pert araba falan? kasko dan para almak için perte çıkarmalar. slkfndsjkksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ucuz, guvenilir ve bakimi kolay birsey ariyorsan toyotadan sasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Camry çok tutulan bir araç, güvenilirlik sıralamalarında üstteydi. Yaptığı mil ve servis kaydı önemli olacaktır yalnız... 4chan'da bu konuda güzel bir sticky var /o/ bölümünde. ABD odaklı olduğu için okumaya değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 peki 2001-2003 focus otomatik üzer mi (yakit bakimindan degil) ucuzmus bu da camry kullandim daha once cok da seviyorum yeni modellerini ama d sinifi oldugundan fiyatlari biraz daha yuksek tabii mino o cheap car charti buldum cok iyiymis gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar