goldenice Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 accaksak ben acarım arkadas gunduz 80 gece 110 kablo var kurarız oynarız kapısırız ama once abim cdyi getirsin(bu arada bende kablo 64 ama en dusuk 80 verdı su ana kadar nasıl oldugunu anlamıs degilim genel download hızım 15 k arada 13 e duser bazı geceler 19k ile download yaparım )
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Off off... Sozde 1 haftadir oynucaz daha bi faliyet yok paşalar... Oynamak isteyenler icq dan bana ulassın bi saat belirleyelim uygun olan zamanlarda oynayalım artık sunu. icq imzada bu arada..[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Draven Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 e hoca nezaman girsem icq ya yoksun olsan oynariz neguzel ama[hline]Can't rain all the time...
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Saatlerimiz tutmuyor ki bea Drave Neyse ben single i bitirip gazimi aldim artik kapiscaz baska yolu yok! :D Bu arada ben hep icq dayim asil ortalikta olmayan sensin bi gozuksen kurtulamiycaksin gazabimdan tabi :D [hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 23 Mart 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Soth Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 1.27 patchinide indirdim bi zaman belirleyelim surda da takılalım biraz yauu merak ettim nası olcak[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-Armsman Alb/kay
Aegean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ole bende aldım kharona ozel mesaj attıydım da cevap gelmedi simcik benim nelerı yuklemem gerekıyor oynayabılmek ıcın?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Kharon Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaji gec gordum kusura bakma cevap i yolladim. Bu arada hersey burdan olmaz beyler chat ortami gibi oynucak olanlar birbirlerini icq dan eklesin herkese gore uygun bi zaman belirleyip kapisalim. Bu arada 10k lik karakterleriniz hazir olsun sonra tam oyuna girecekken "aaa dur bi 2 dakka char yapiim" muhabbeti olmasin :-P kurallar daha once belirtilmisti sanirim tecrubelere gore uymayan bisey olursa degistiriveririz :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bende varim yer varsa icq 53847881[hline]Thief of Paticik
Kharon Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Yerin fln lafi olmaz zaten adam sıkıntısı cekiyoruz. Niyeti olanlar direk eklesinler burdaki herkesi icqlarina saat belirleyip oynariz. Bu arada oynayabilmeniz icin 1.27 patchi gerekiyor. Aha burdan veya buradan 1.27 patchini indirebilirsiniz. Crack sorun olursa icq dan veya ozel mesajdan sorarsaniz yollayabilirim.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Revenant Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Selam bugun Fallout tctyi kurdum.Patch ve crack olayinida hallettim(saol Kharon) ama ne yazikki oyuna giriş yapamiyorum sacma sapan bir hata veriyo hic bir sonuca varamadim ne demek istedine dair..Bu hata ile daha once karsilasmiş olan yada ne yapmam gerektigine dair bir bilgisi olan arkadaş varsa lutfen yardimci olsun hatayi yaziyorum simdi.Exe'yi calisitiriyorum ve bu hata cikiyor C:devphoenixfontfont_manager.cpp(41)**fatal error*:failed creation of font :f Ardindan ok diyorum ve bide su cikiyor Runtime error! Program: C:falloutBOS.exe Abnormal program termination Neyse bilen biri yardim ederse sufer olur ;)
LethE Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 font mont dio dil desteği falan yüklesen?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Aegean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 en sorunsuz benim heralde copy olmasına rağmen crack felanda yoktu bende kharon saolsun orettı biraz da ( bu ne bicim adamdır kardesim saklanıp dibine gelince indirio olmaz oyle sey alala :P)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Draven Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Hehe az once Kharon, Aegean ve ben oynadik. Superdi. Kharon sniperlik yapti, aegean bombaci mulayim oldu milleti parcapincik etti, bende kizarttim kofte yaptim :P super zevkli ama daha cok insana ihtiyac var, hadi millet![hline]Can't rain all the time...
Soth Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Oyun bende de çalışmıyo. pactchi indirdim direk actım çalışmadı cd yi koyun diyo. crackini yaptım normal cd deki bu seferde başka bi hata veriyo.[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-Armsman Alb/kay
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Ahh ahh sole makina duzgun olcakti ghoul bi sniper in neler yapacagini gosterecektim... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
Kharon Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Ehehe. Balli bir sniperin ne kadar tehlikeli olabilecegini gorduk arkadaslar :D her 10 atisimdan 9 u critical bu 9 crit in 5 i cripple di ehueuhe :D Yine bekleriz... Soth patch yukledikten sonra cd deki crack olmaz. 1.27 icin olan no-cd crackini yuklemen lazim icq veya ozel mesajdan isteyene yollayabilirim demistim daha onceki mesajlarimda...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Eyvallah.... :) Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
Aegean Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ehu superdı ben geyığıne yapmıstım o bombayı ama hos gıbı oldu yenı charlar yapcam sımdı cok sey orendım dun :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 2 haftaya kadar hersey tam takir gidiyorduk sonra herkes baydi gerek adam sıkıntısı cektigimiz icin gerekse ayni harita ayni charlar fln oyun eski cekiciligini kaybetti. Oyunu daha zevkli kilabilmek icin yeni yeni haritalar ve oynucak adama ihtiyac var "ben cok pis fallout oynarim yasatmam" diyen varsa buyursun icq imzada uygun saatlerini yazsin kararlastirip oynayalim ne kadar kalabalik olursak o kdr iyi. Asagidaki haritalar benim aegean la test edip onayladigimiz eglendirme potansiyeli yuksek haritalar; stalingrad De_dust Gas Station stalingrad De_dust Gas Station Bagdad Cafe *.mis filelari tacticscoremissionsskirmishpaticik in icine atarsanız derli toplu olur. haritalar kisiden kisiye farkli klasorlerde olunca sorun cıkabiliyor tecrubeyle sabittir. Sizinde onereceginiz mod, harita vs, varsa yazin birlikte test edelim eglenelim. Oynuyacak olanlar bana veya aegean a ulasirsa iyi olur. [Bu mesaj KHaRoN tarafından 19 April 2003 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 evet cok iyi olur cuma aksamları baya bi oynayacak vakit oluyor ozellıkle benım icq:110525456[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Alla alla postlar yannis gidiyor defalarca kontrol ettim hic bir sorun yok hatta postda link bile yok editlenmiyor mesaj.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Kabul bakalim benim icq:172647004 Marshal Nemesis Teklif gelirseoyarim :)).... Take care..[hline]A little less conversation a little more action please
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bugun kharon ve bende asırı yorgun olduumuzdan uyumamız gerektiğinde karar kıldık :P yatıyorum bende wc ye gitmistim donuumde gozume ilisti cvp yazayım dedim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 amma adam toplanmış be, ben oynamayacağım diye cesaret mi buldunuz ne? :lol: halen oynamak isteyen varsa ben de katılırım her zaman için ama *no big guns* delikanlı mutant'ı bozar, neden sıkıldığınız belli :) o kural kalkarsa varım, gerisi tamamdır..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Öne çıkan mesajlar